Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 738
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Ами ние днес нищо не свършихме освен ММ да се постриже. От снощи ММ има разстройство, от какво не може да разберем. Сега пие чай от джоджен и му варя картофи. Няма нито температура, нищо друго. Дано да му мине бързо.
Отпада и готвенето - варени картофи ще ядем, неговите голи голенички, на моите ще им сложа и масълце и сиренце. Като казах сиремце, ще отскоча до съседната улица, където в едно магазинче продават много хубава фета.
После пак ще пиша!

Коконче - колкото и голяма да е мъката, радвам се, че пак се включваш и пишеш.  Hug

# 541
Смирфи аз си нося мая за сирене, ама още не ми е дошла музата да пробвам. Утре да видим с как ще стана и може да опитам Joy

# 542
  • при късмета
Гледахме филм, ама не беше Херкулес. "100 градуса под нулата" или нещо от сорта  ooooh! не е лош като идея, ама толкова бездарно направен филм отдавна не бях гледала. Изтрих го
Смърфи дано да не е болен твоя мъж, да е от нещо друго.
Защо е такова празно днес тук?

# 543
Калинка - аз и мая за сирене, и закваска за кисело мляко си нося. Само мляко правим. сирене не, още не сме отворили мандрата. Купуваме си от БГ няколко пакета, сега от Аржентина, а тук продават много хубава датска фета.

ММ продължава да бяга до 00 след като хапне нещо, дори и след картофите. Иначе се чувства добре. Да знаете някакви бабешки методи?

# 544
Ако имаш йод тинктура 3-4 капки върху малко захар. Винаги си нося сашета ентерол. Това съм давала, а иначе съм чувала и за оризова вода.

# 545
  • при късмета
Аз освен със съвет за препечена филя,  варени картофи, моркови и ориз с друго не мога да помогна  newsm78 банан също знам, че запича

# 546
Имам смекта, започвам да му давам.

# 547
Имаш правилното лечение. Дано бързо задейства, че хич не е приятно.

# 548
# 549
  • София
Добър вечер или добра сутрин, прекрасници!  Hug
Аз минавам да се разпиша и да прочета кой как е, какво прави и къде е ходил. Разбрах че утре е голям ден на детето, то дете, дете, май си е вече голяма госпойца  Simple Smile на Людачка, хубаво да прекарат и да е здрава и щастлива.  Hug
Коконке, хубаво че мина да те "чуем". Няма да те питам как си, разбрах всичко. Тежко ти е, разбираемо е.
Контеске, да се оправяш и да не боледуваш. Ако си в Б-я и случайно си на психоаналитик и разбира се че си здрава, а не болна, той ще ти каже "я се стегни, нищо ти няма, а там при теб ти казват: "отпусни се, релакс, ще минат и трудните дни...Така че и аз ти го казвам при положение, че не си болна....Релакс ти трябва, да отпусне душата.   Hug А за този херпес съм чувала или по-точно някъде четох , че се нагорещява дървена лъжичка и се слага на мястото. Не зная дали и вярно. Никога не ми се е случвало да ми излизат такива работа по устата, дано, да чукна на дърво, чук-чук. И зная още , че не е задължително да си го предала на детето, при теб може много по-късно да се е проявил.
Писе,  хубаво е че температурата се е смъкнала. Но, вероятно ще ви дадат още един антибиотик, така ми се струва. Да се оправяте по-бързо.
Смърфи, това на ММ е вероятно някакво хранително разстройство. Нямаш ли Имодиум, Смекта върши работа, но ако продължава нека да го види лекар. Жлъчката също дава такива неприятности в стомашния тракт. Да минава, но и трябва диетка, нещо препечена филийка + безсолно сирене + чай и никакви мазнини. Кафето, соковете и плодовете също дразнят.
Моренка, прекрасни джинси има Гушкан. Тениските не можах да ги отворя и не ги видях. Може и да си ги свалила.
Калинке, ма-ко, Мони на вас поздрав!  Simple Smile
Кремена е няма, тя тича някъде из поляните, и ще ни се яви в прекрасна форма. ЗависТ ще ни обземе.
Кой още...не си спомням кой беше, но да ме извини .. Heart Eyes
Имах гости на вечеря - шест човека!!! Не е лесно, но се справих. Сега ще изчакам машината да спре и да я пусна още веднъж на още едно изплакване и ще си лягам.  Не ги харесвам тези миялни, ама хич, но толкова чинии и чинийчета и прибори ме домързя на ръка да ги измия.
Лека вечер. Утре сутрин кафе, ако се събудя ще дойда. Поздрав! Маруцка

# 550
Смърфи, оцет, 2-3 лъжици в чашка вода, пресича бързо. Шипков чай.

# 551
Добро утро!  Hug
Кафенце от мен:

И закуска:

Хубав ден на всички!   bouquet

# 552
  • София
Добро утро!
Честит рожден ден на Миленка на Люси! Да е здрава, щастлива и усмихната! Да има много успехи в живота! Люси, весел празник!
Марче, появи се и ти най-накрая. Много гости, бе жена, браво на теб! Що не обичаш миялните? аз без моята съм като без ръце. Миналата година старата сдаде багаж и две седмици докато купим новата много чинии ни минаха през ръцете. Я кажи какво беше менюто за гостите, нещо интересно имаше ли? Събирам идеи за края на другия месец, когато ММ е рожденник. Отсега сме поканили моите родители и чичо ми с жена му. Искам нещо интересно, но не много претенциозно. Тортата твърде вероятно ще е твоята Виенска.
Хортензия, как са девойките?
Смърфи, аз при разстройство задължително давам и лекарства, хич и не чакам само на диетата. Не продават ли така нещо по-силничко за възрастни хора, както са тук Имодиум и Лопедиум?
Коконче, добре се появи и ти, че си ни на мисъл! Hug
Морена, ето, голяма е вече девойката и и харесва в лична стая, браво! Аз не разбрах, поради тези преустройства сега се връща пак при вас или нейното легло ще сложите в другата стая? Ако я вземете пак при вас дали пък после няма да има проблем при отделянето за втори път? Успех!

А какво хубава раходка си направихме вчера на Витоша! Приказно. Качихме се с лифта, два часа походихме по снега, поиграха децата, после надолу пак с лифта. Зачервени бузки и нослета имаше , като се прибрахме легнаха изморени девойките, но и доволни. Ето ако искате да ги видите, първата снимка и няколко след нея:

Фортунче, мерси за кафенцето, току що го пийнах с удоволствие! Hug

# 553
  • София
Добро утро, момичета!

Маруцка(много ми харесва ), Валенцето, Благодаря за пожеланията.

Днес преди 16 години в 7:50 в Москва се роди моето момиче!
Пожелавам й здраве, да е щастлива, да следва мечтите си, да посреща с усмивка трудности в живота, да върви винаги напред, да има истински приятели!!!

# 554
  • София
Фортуна, благодаря за кафе и закуска!

Марче, много често имате гости, малко е изморително, но със сигурност е приятно! Голяма домакиня си! Благодаря още веднъж за поздрави за Миленка!

Коконке, радвам се, че се включвам, нали знаеш колко те обичаме всички, знам, че ти е тежко... Hug

Контеске, да се оправяш и да не боледуваш. Мисля, че си била в голямо напрежение последните бая месеци и сега просто имаш някакъв срив в имунната система. Разлика във времето, във часовете.... всичко се отразява. Всичко ще е наред при теб, както казали момичета, малко релакс... А свеки маже херпеса със паста за зъби, по няколко пъти на ден и ходи така с засъхнала... Минава за 3-4 дена... Личен опит нямам...

Писенце,  хубаво е че температурата се е смъкнала. Да се оправяте по-бързо.

Смърфи, и аз бих посъветвала Имодиум, при нас само той върши работа...

Моренка, прекрасни дрешки има Гушкан. Значи харесва стаята, а? Това е хубаво!

Ма ко, и ние с Петьо вчера гледахме този филм до момента, когато саблезъбия спаси човека от негрите... Петьо искаше да види страшните птици и саблезъбия Laughing Laughing Laughing

Калинке
, какво ще правиш с мая и сирене?

Мони, Мастърче, Нощни, Тити, Полито, Славче, Вио , поздрави!!! Hug Hug Hug

Креми, как вървят тренировките. Много си сериозна, браво на теб!!!

Общи условия

Активация на акаунт