Люси, откъде се пирсти за скарлатина сега. Моите уши и бузи често така пламват без причина, понякога от едната страна, понякога- от двете. Пиши как е Петьо тази сутрин.
За шарки не ми говорете. Моите караха преди две години. Каката беше на 10. Вие не можете да си представите такова нещо. Педиатърката , която дойде вкъщи е около 65 годишна и каза, че само едно дете е виждало с такава шарка. Пъпка до пъпка и върху тях- пъпка. Нямаше празно място. Полови органи, уши, дори ходилата и дланите, които уж при варицела не се обриват бяха обринати. Не можеше да стъпва, тя н можеше да става всъщност. С Т39,5 беше 5 дни без да преувеличавам. Само лежеше и дремеше, почти не отваряше очи. Аз исках да ни взеат в болница, ходихме, но ме върнаха, защото просто карала мн тежка шарка, но без усложнения. От пъпките на дупето не можеше да сяда на оалетна дни наред и беше с памперс...представяте ли си.
Така че се надявайте да карат докато са малки.
ММ пак отиде по нощите на работа. Сега уж ще се прибере. Бяхме планирали с лифта на Витоша, но времето май май...не знам.
Хубав ден!

Светла му памет! Поклон!