по-скоро май е тази http://shopping.bg/maclaren-twin-techno-izkliuchitelna-detska-dvoina-kolichka
туй е новият и модел
туй е новият и модел
, но тогава взех на hauk една комбинирана - за столчето имаше чувал за нахлузване и ставаше зимна количка, а коша се вадеше, за да се сгъне конструкцията и се ползваше за столче за кола - така дори с малък багажник нямах проблем. Когато вече не ползвах количката си остана столчето за кола - друго не купих. Дано съм ти била полезна с инфото.
, закон зададе ли се наряд на мъжа ми да е такова положението.Утре се надявам да устискат и да не се влошат само с хремата да си останат, ама да видим.

Да ти кажа честно много рядко ползвам миялната, не можах да свикна с нея. Докато подредя чиниите аз цялата се омазвам, и то все едно съм ги измила вече, а и в интерес на истината когато работя нещо аз не цапам съдове, защото всеки един веднага се измива, такава ми е практиката. Само когато имам повече гости я пускам веднъж с препарат, после още веднъж едно дълга програма без препарат за да се изплакнат добре. Тавите от печенето винаги на ръка ги измивам, все нещо няма да ми хареса от машината, а и аз ползвам доста тел за да ги изтъркам, мразя захабени тави. Обичам да ми блЕщят. Някои сервизи и чаши не ги слагам в машината, не трябва, драскат се. Винаги мога да позная кои съдове са минали през машина или не. Та така. Направи Виенска Шоколадова торта, много е добра, но също така можеш и Шоколадов тарт. Снощи го бях приготвила, много се хареса разкошен е, фин, но е с много наситен шоколад. Снимала съм го, че стана много красив, но някой ден ще кача и снимка. Друго какво бях направила....най-обикновена вечеря за 6 човека, нищо специално, просто се събираме да се видим и да си поговорим. Зелена салата, картофена салата с майонеза + морков +кис.краставичка но без шунка аз не обичам. Сухи чушки пълнени с боб и се избиха да ги хапват и сухи мезета, таратор и тел. с ориз на фурна. Аз го правя фантастично последното, ориза е зърно по зърно . Десерт, тортата + жито, че нали беше Задушница.

ЧРД Миленка !

,но още чакам документи и не можах да ги съчетая и започна една след друга както бях планирала. Направих си сметката без кръчмаря в този случай. 

.

Приятно ми е, че си си направила труда да ги издирваш снимките, благодаря за вниманието! 

При мен е 5ч. още
а и днес не ми е кеф за ракийка, по-късно ще избера 

мен, мен ме забрави