Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 729
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Кокона - при мен бебешката количка беше преди 9г.  Joy, но тогава взех на hauk една комбинирана - за столчето имаше чувал за нахлузване и ставаше зимна количка, а коша се вадеше, за да се сгъне конструкцията и се ползваше за столче за кола - така дори с малък багажник нямах проблем. Когато вече не ползвах количката си остана столчето за кола - друго не купих. Дано съм ти била полезна с инфото.

# 572
Навън е едно гадно, а на мен ми се реве.И двамата са подсмърчащи и покашлящи Sad , закон зададе ли се наряд на мъжа ми да е такова положението.Утре се надявам да устискат и да не се влошат само с хремата да си останат, ама да видим.
Лус , честит празник на Миленка !

kokona20 успех , дано откриеш търсената количка , аз с една отгледах и двете мишки.
За варицелата гледам коментирате , не мога да открия шарковските снимки, май са свалени на дискове.3 м бебе цялото в пъпки, температура не ми вдигна ,но ревеше милия, не завяхваха тези пъпки и накрая беше лилав от пиоктанина  ooooh!
Руло Стефани ми е вечерята за днес за нас и за мъжа за утре.Днес ще хрупа моркови и зеле.

Правя диктовка и бъркам вместо думите от текста чета от тук Simple Smile
А сетих се какво щях да питам , Морена или ма ко
Скрит текст:
кажете трябва ли да пазя всички опаковки за възглавничката и куриерите взимат ли ги ?
Аз вчера спечелих дъска.

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 16:56 от J_M_M

# 573
  • София
Къде сте приятни девойки.. newsm78
Да ударим по едно кафе, а..
Скрит текст:
Вале, много хубави снимки си пуснала, чудесни са децата. Голямата не е едро дете, що се притесняваш, всичко е в кръга на нормалното, а по-малката е такава сладурана.. Simple Smile Да ти кажа честно много рядко ползвам миялната, не можах да свикна с нея. Докато подредя чиниите аз цялата се омазвам, и то все едно съм ги измила вече, а и в интерес на истината когато работя нещо аз не цапам съдове, защото всеки един веднага се измива, такава ми е практиката. Само когато имам повече гости я пускам веднъж с препарат, после още веднъж едно дълга програма без препарат за да се изплакнат добре. Тавите от печенето винаги на ръка ги измивам, все нещо няма да ми хареса от машината, а и аз ползвам доста тел за да ги изтъркам, мразя захабени  тави. Обичам да ми блЕщят. Някои сервизи  и чаши не ги слагам  в машината, не трябва, драскат се.  Винаги мога да позная кои съдове са минали през машина или не.  Та така. Направи Виенска Шоколадова торта, много е добра, но също така  можеш и Шоколадов тарт. Снощи го бях приготвила, много се хареса разкошен е, фин,  но е с много наситен шоколад. Снимала съм го, че стана много красив, но някой ден ще кача и снимка.  Друго какво бях направила....най-обикновена  вечеря за 6 човека, нищо специално, просто се събираме да се видим и да си поговорим.  Зелена салата, картофена салата с майонеза + морков +кис.краставичка но без шунка аз не обичам. Сухи чушки пълнени с боб и се избиха да ги хапват и сухи мезета, таратор  и тел. с ориз на фурна. Аз го правя фантастично последното, ориза е зърно по зърно . Десерт, тортата + жито, че нали беше Задушница.
Коконче,  те и двата модела колички са хубави, разлика голяма не намирам.  Но ти вземи най-хубавата.  Simple Smile
Писе, дано това заболяване вече мине и без антибиотик. Напълно те разбирам. Дано.
Людачка, кажи ни как е РД на Милена. Доволна ли е.?? Всичко ли е наред??
...........
Днес цял ден викам по Ванко, направо не мога да се понасям. Той не че не заслужава де, ама... Tired
Е, сега хубава работа, `що му крещиш на това прекрасно момченце?? Детенце е..
Ти хубаво ни прочете, ама защо не се върна да ни кажеш как си, какво правиш... newsm78
Смърфи, как сте?? Вече добре ли са нещата?? Лошо време казваш, че е при  вас, то и тук не е слънчево, цял ден е облачно, сънливо е.
Моренке, много са красиви тениските, сега ги видях. Детето ще е прекрасно, но тя си е красива по природа. Фея!  Simple Smile
Допивам си кафето, а вие къде сте??  newsm78

# 574
  • при късмета
Джейми, пазят се опаковките и се дават на куриера, като ти донесе наградата. Ако си спечелила и дъска, даваш само 2 кода които ти каже, другите, като дойде възглавницата.
Много заспал ден  Confused

# 575
Марче сядам да пия кайвенце - мерси   bouquet
Времето е облачно, но приятно и се мотах до сега в градината - редих си камъни, оправях цветя, че една тлъста черна котка влиза в градината и рови, а след нея песа и хлапето....  Joy hahaha е няма да поникне тревата  #Cussing out

# 576
  • София
Благодаря ви за комплиментите за моите госпожички, много се гордея с тях, и с двете, да подчертая....защото свеки наскоро ми каза, че малката е моята радост само. Не е така, и двете са ми радост, и по двете имам тревоги, и двете ме карат и да се усмихвам , и да плача. Ама тя няма да го разбере, смята, че щом имаме дете с увреждане , значи то ни носи само мъка. Не е така.
Отплеснах се, извинете. Embarassed

Марче, благодаря, че си сподели менюто. Телешко с ориз не мога да сготвя добре и това си е.
Тая вечер сме на сърмички в гювеч.

Джейми, дано се разминете само с хремата! И ММ като беше военен все като иде наряд и нещо става- я деца се разболеят, я пералня се счупи, я нещо ми гръмне в  ръцете. Crazy

Калинка, искам и аз градинка! е, даже на рими го ударих. Flutter
  И днес добра разходка направихме в Западен парк, времето е мрачно, но не е много студено. Децата потичаха и така.

# 577
Добро утро и от мен,

Лусси ,   bouquetЧРД Миленка !
 Имайте прекрасен празник и дано всичките ти пожелания като майка се сбъднат  Hug Hug

Благодаря ти , и аз така мисля и реших малко да спра  храната и да мина на разтоварителен режим и от днес минавам на 7 седмичните пости . Замених кафето с чай с мед и лимон и ще ви черпя вече с чайчета  Flutter

Слaве, не се смей с моите индианки ,а напиши как си  Hug

Калинка, благодаря ти за разяснението за херпеса и детето. Ако знаеш как ме успокои  Hug

Вио, мазах вчера със сода ,но става по наранено и лошо и спрях засега. Ще мине гадината ,но ще ме украсява поне 10 дни . Hug
Не се притеснявай за викането, няма такива идеални родители, които не се изнервят .Все още сме хора само,а не роботи .   Hug

Кокона, много хубава количка си избрала. Има сайт за майки с близнаци ,които си разпродават неща из Лондон и ако имаш приятeli tam Te биха могли да ти я вземат и изпратят до Варна.
А за работата, намерих си друга Simple Smile,но още чакам документи и не можах да ги съчетая и започна една след друга както бях планирала. Направих си  сметката без кръчмаря в този случай.   Crazy
По темата с линейките. Днес във Фейса мама Цоцолана беше споделила снимки как в една линейка хора в 9 часа сутринта в работен ден си товарят багажи-перални , хладилник и т.н. Печална работа  Tired

Смърфи, Имодиум или Ентерол пресичат всичко до 24 часа. Дано се е оправил ТМ Hug

Ма ко, празно е тези дни и аз не знам защо .

Марче, благодаря .   bouquet
И за двете съм напред в класацията  ;и при психоаналитика и за доктора  baby_neutral
Как  смогваш с вечерите, това се питам аз и с тези торти как стоиш така елегантна ? Аз ако през два дни правя сладкиши съвсем ще стана 200 кг ...
Апропо и аз харесвам миялната ,но имам съдини ,които не могат да се мият в нея и рядко се случва ,но мия и на ръка. 1dishes
А филма за Босoногата Контеса и аз не можах да го намеря на торент и да ви го предоставя. Аз го гледах по кабелната. Имаме една програма ,по която само такива разкошни филми от онова време дават .
В сряда вечерта гледах и трите ранни адаптации/епизоди  на друга фаворитка 'Отнесени от вихура' -Вивиан Лий и Кари Грант.  Heart Eyes.
 А в петък вечерта пък бЕ времето за "  Закуска в Тифани" с Одри Хепбърн .
 А днес чакам в 3 часа любим филм ,който съм гледала поне 12 пъти :'Босонога в парка " с Джейн Фонда и Робърт Редфорд  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.imdb.com/title/tt0061385/

Май си падам по босоногите ,ха,ха,ха  Party

Фортуна , благодарско за кафето и закуската   bouquet

Валенцето, страхотно сте изкарали, а снимките са разкошни. Бояна не изглежда напълняла въобще, но ти си знаеш като майка и си я наблюдаваш. Много добре са те успокоили за храната ,знам ,че ще се оправят нещата ,защото ти знаеш какво да правиш. Чаровници са и двете ,но защо мама все я няма на снимките ? Thinking

Морена ,поздравления за самостоятелната стая .Браво на детето ,а и на теб    bouquet
А дрешките си признавам, че като не ми се отворика с линка и копирах инфото  им в Гугъл и ги видях оттам. МАРА подробната нали съм  bowuu
Много са нежни и ще отиват много на такова ефирно дете като Гушкан  Hug

Креми, как си днес ? Бяга ли на гребната ?

Мони, наминавай по често ,ще прескочим латиницата ,само пиши  Hug

писенцето, как е ТМ ? Поля ли дъжда цветята ?

Джейми, дано не се влошат с хремата децата и да си спокойна .
С диктовката ме разсмя , аз съм същата ;все надничам или направо си гледам тук  ooooh!

Поли, Бонболина и на другите липсващи момичета  Hug

Ние снощи изкарахме разкошно; хапнахме, пийнахме , разгледахме къщата , конверснахме , децата поиграха на воля , танцуваха, взехме си такси и в 12 и 30 по леглата . Днес мм е на работа пак , а ние се излюпихме към 9 двете и пием чай и мисля какво постно нещо да си сготвя. Тази седмица може и риба и млечни ,та ще хапнем сьомга на пара със зелена салата с авокадо ,зелен лук ,лимон и зехтин.
Лек от мен ,и пак ще намина  Hug

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 18:26 от Анонимен

# 578
  • Fort Worth, TX
Добър вечер.До преди малко гледах Списъкът на Шиндлер.
Този филм всеки път ме кара да стоя безмълвна и да гледам в една точка с буца в гърлото.Гледала съм го над 10 пъти и всеки път цивря.В топ 10 на моите филми е на първо място за всички времена.
Сега съм се разготвила пиле с картофи.В нас в последно време основно е пилешко и салата.
Аз съм -5 кг.Днес не съм била на гребната , но направих 50 мин кардио на велото.Скучно ми е на него, но в Пловдив се продъни да вали цял ден.
Коконче малките растат като гъбки.
Контес, готина орхидея.За новодомците предполагам.
Вале, спри да тормозиш Бубето.
Маре, и този тарт ще го търся като еклерите.За ориза ще ми дадеш рецепта как го правиш.Престани да си усложняваш живота да миеш на ръка.Като ги сложиш в машината, ще имаш време за цигара с кафе и дръги по-приятни задължения.
Лейди, сложи ли ракията. Wink
Люске какво е положението?
Вио, как са децата?
Мако , как сте вие?
дЖЕЙМИ, ЗДРАСТИ.
сМЪРФчЕ , как ти е момчето.

# 579
  • Sofia
Контес, благодаря!  Hug Приятно ми е, че си си направила труда да ги издирваш снимките, благодаря за вниманието!  Grinning
Пък ти тъкмо ще си починеш малко между двете работи, няма лошо.  Браво за приятното изкарване снощи.

Все забравям да се изкажа и аз за стомашното разстройство...
Имодум според мен не е равен/аналогичен на Ентерол.  Първото е тежката артилерия да спре обезводняването, вследствие редките изпражнения. Ако не настъпи подобрение до 48 часа, трябва да се спре. Той не лекува причината.
Ентерола е вид пробиотик.
И относно банана в този случай... никой плод не е за препоръчване при стом. разстройство, защото ферментира.  Иначе той е запичащ плод, да.
Та така знам аз.  Simple Smile
Смърф, да се оправя бързо ТМ!  Hug

Крем, поздравления за "-5те"!  smile3501

Ма ко, заспал ден е я...   На мен ми едно никаво днес... вяло, вяло... Tired

П.П... все на почивки се сещам...
Кокон, много добър избор е Макларънът. И аз ползвах. След първата количка Куини - пълен комплект със зимен кош, столче и летен кош, която купихме от БГ, както и един TFK,  след това си взех три колички от ибея, та те съветвам и там да разгледаш - изборът е несравнимо по-голям от продавалника.
Ето нашия Макларън, заменен за момента от Гушкан, с Ферари.  Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 18:50 от Morena

# 580
  • Fort Worth, TX
Не, е ли най-добре да го остави дето се вика на пост и молитва , за да се изчисти.
О, Моренка здравей.  bouquet

# 581
Креми - още рано за ракийката Joy При мен е 5ч. още  Joy а и днес не ми е кеф за ракийка, по-късно ще избера  Joy
Моренка - колко колички си купила бе жена??? Като дойде ред за количка ме посъветваха да купя стабилна и здрава количка и да не пестя от цена, защото като почнат да се чупят едно, че оставаш без количка в най-неподходящ момент, а и накрая даваш повече пари като купиш няколко. За мен беше важно и като се сгъне да се събира без проблем в багажника на колата заедно с друг багаж, защото много пътувах. Като поотрасна и трябваше да мъкна и колелета - вече смених колата с комби  Joy  hahaha

# 582
Коконка за сериозни болести да.Но не е било никога да отида на лекар с як грип и да ми кажат нищо ви няма.Не ми преслуша тая гърдите.А почнаха да ме болят яко дори като дишам.Утре пак съм на лекар.Ще ги избия вече.В бг от педиатри съм много доволна.В сравнение с тук.
Смърфи дай му ориз с моркови да хапне.Дано помогне.При нас има ефект.
Лус да ти е жива и здрава рожденничката!

# 583
  • при късмета
Креми, браво, добри резултати са това. Добре сме, благодаря, нищо ново покрай нас.
Морена, чудя се аз защо Маккларън не могат да се класират добре в последно време, а ви сте им взели болида
Контеса, почини си малко, стреса ти е в повече ми се струва. Ще започнеш работа, нали каза, че те чакат. Радвам се за приятното изкарване снощи
Вале, видях снимките, много са хубави децата
Марчето, пак се е вихрила в куФнята
Смърфи, оправи ли се човека
Джейми, дано овледеете бързо хремата и си остане хрема
Хортензия, твоите как са?
Тити, дано утре те прегледат по-обстойно.
Калинка, рано, рано колко да е рано, ракиено време по някои стандарти вече настанало
Липсващите да се явяват, да се разписват.
Моята количка беше лятна, нищо, че моя беше зимно бебе. първите два месеца го опаковах повече, но после ми беше много лесно. Беше много лека и се сгъваше с една ръка. Беше от зълва ми, после тя я даде на друга приятелка, 3 деца изгледа и си беше като нова. Това проблеми с колела, сгъване или друго никога не съм имала. Обаче ей на, забравих й марката  newsm78
Сигурно пропускам някой, ама ще се върна

# 584
  • UK

Сигурно пропускам някой, ама ще се върна

Crazy мен, мен ме забрави  Rolling Eyes Ама, аз си имам количка, тази като 2-ра исках да си взема, ама нещо взех да поразмислям Thinking

Общи условия

Активация на акаунт