Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 728
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • при късмета
Коконче, заради теб обяснявах за количката, ама съм забравила да те напиша  ooooh!
Уф, още не мога да си спомня марката, мина мойто време за колички

# 586
  • UK
Коконче, заради теб обяснявах за количката, ама съм забравила да те напиша  ooooh!
Уф, още не мога да си спомня марката, мина мойто време за колички
Hug

# 587
Ма ко ама аз съм само любител на алкохола Joy далече съм от професионалистите  Joy hahaha Бутилка бърбън ми стига за година, че и застъпва следващата  Joy
Наистина обичам твърд, ароматен алкохол - бира, вино, коктейли не са ми по вкуса.
Валенце за малко живях в апартамент и там на терасата си правех градинки като тази

Кокона ти написа, че имаш хубава количка и аз се зачудих защо ти е друга, ако е стабилна няма да имаш проблем, а и се замисли две колички за близнаци искат и място, а после ще се натрупат и други необходимости като паяци, столчета..., но ти си знаеш най-добре. Аз съм за едно нещо, което да е многофункционално, обикновенно е скъпо, но си оправдава цената. Как растат бебките?
Тите дано имаш адекватно лечение Praynig
Лус празнува   bigdance2
Креми упорито магаре си   bouquet
Контеса и аз обичам старите филми - няма насилие в брутален вид и циничен език...Херпеса е неприятен, но пък не е болка за умирачка - дето викаше баба  Joy В интерес на истината не съм виждала дете до пубертета с херпес.
Джейми, Хортензия какво става с децата?
Мастърчето и тя не се появява...
Славе, Стади, Бонболина   bouquet
Смърфиииииииииииииииииииииииииииииииииии
Марче ще те чакам за питие с цигарка.
За всички момичета   bouquet

# 588
  • UK
Ladybird_ за вилата ми трябва, да не мъкна тази хубавата Crossing Arms насам-натам Crazy

# 589
  • при късмета
Шефа веднъж имаше херпес. Мъжа ми така боледува, прави херпеси, а не вдига Т, херпеса избива вместо Т. Аз съм обратно, от най-малкото вдигам Т, а херпес никога не съм имала.
 Мъжа ми само от детето се разболява, от мен не прихваща, нищо, че спим в едно легло. Веднъж детето беше разболяло баща си и тъкмо тръгна да се оправя, мъжа ми му върна разболяването, ама с херпес, че при него само в това се проявява.

# 590
Кокона ако е стабилна количката няма да имаш проблем, а и за къде я пазиш - колко ще я ползваш - макс 3г. с моята количка и в гората съм ходила на преходи и на планина сме били - нямах проблем. Аз ползвах коша до 6г. възраст, защото ставаше и за столче за кола, а след това отиде при друг дечко. Вложи парите в други необходимости - тепърва ще растат разходите по децата. Съвсем добронамерен съвет.   bouquet
Ма ко това ще е от тестостерона  Joy за това ти си боледуваш от други болести  Joy hahaha

# 591
# 592
  • София
Здравейте момичета!

Извинявам се, не мога да ви изчета днес...

Благодаря ви за поздрави и много хубави думи!

Преди половин час тръгнали гости, измих чиниите в миялната, ама преди да ги сложа там пак ги изплаквам за да няма останала храна...

Миленка в 12:30 я закарахме в О, Шипка... Момичета са дошли в 12:35... Казали са ми "здрасти' и аз с Петьо тръгнах! Peace Дойде в 16:30 весела с подаръци, момичета са тръгнали на пързалката да се возят с кънки, а нашата се прибра за вечерното ядене...

Довечера бяхме само ние и свекитата, майка ми с брат ми обадили се по скайпа... да я поздравят. Свекитата са й дали пари, аз от майка ми дадох същата сума... Нямаше готвено - така се уговорихме, та свекито донесе киш, а ММ в последния момент сготви малко боб Laughing Laughing Laughing Аз ядох много чак ми е лошо, пих много шампанско и ми е трудно да пиша - главата ... Добре, че компютърът е червен, когато има грешка в думата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снимките ги няма. Каза, че момичетата са я снимали... моите снимки са размазани...

Тортата е вкусна и красива, Петьо я украсил великолепно...

Скрит текст:

# 593
  • Бургас
Честита ти рожденичка,Луси!  bouquet
Прекрасно момиче си отгледала,много и се радвам.Желая и много успехи и здраве! Heart Eyes

# 594
Лус ехаааааааааа страхотно се е справил Петьо!!! Красиви деца до красива торта   bouquet Наздраве!!!

# 595
  • Fort Worth, TX
Коконче, я не си хаби парите излишно.Имаш количка,.Използваяй на макс.Големите раходи тепърва почват.В случай, че вземе да сдава багажа мисли за нова.
Люске, сладури са.От снимката огладнях.Искам и аз торта:-)

# 596
  • при късмета
От снимката огладнях.Искам и аз торта:-)
не ти се полага  Joy
Луска, браво на Петьо, много хубаво се е справил с тортата. Миленка е сладурана, хубаво сте изкарали и така трябва
Вио ще се издирваме ако не се появиш

# 597
  • София
.............От снимката огладнях.Искам и аз торта:-)
Искаш торта , ама няма , `щото са ти кунки У г***ки., затова.  Simple Smile Ти си на диета, тичане и въздух. Нали трябва да ни засрамваш.... толкоЗ!!
Людачка, прекрасна девойка имаш. Пу-пу.  Прекрасна!!   bouquet Само не разбрах шампанско + боб.... newsm78 те тази комбинация ми е твърде неизвестна. Шегувкам се.
Контеска, чудесни филми си пуснала. Аз, която съм толкова неромантична, ( изобщо не може да ме трогнах рози, падане на коляно и предложения разни, виж по разни малки луксозни кутийки си падам,  Simple Smile но това е лирично отклонение)... си падам по един филм който гледаш "Отнесени от вихъра" на М. Мичъл. Е няма, няма и взема и отворя книгата отново. Много ми харесва, а Вивиан Лий...нямам думи за нея. Уникално красива, талантлива, но и много нещастна в живота. Няма да продължа с ретроспекцията относно филмите , че ще се забравя, а Фанали думата спирка нямам.  Mr. Green
Коконче, купувай това,  що ти е на сърцЕ. Няма да сгрешиш.
Вале, не мога да повярвам, че не умееш да приготвиш един проЗ ориз. Това не е вярно, при това което съм виждала от теб ...не е истина което казваш. Елементарно е и много е вкусно. Когато решиш ще ти кажа, как го правя.
А, да попитам тези които правят ориз Басмати, за какво точно го ползват... newsm78  Донесох си от Гърция  един килограм и така си и стои, к`во да го правя, за всичко ли става...?? Оригинален е, индийски.  Моренка да ми каже.
Калинке, тук съм, но питието ни липсва, но цигарите са до мен. Да те черпя една... Simple Smile
Тити, как си?? Само хремата ли остана или още кашляш??
Джейми, не отлагай с лекарите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това не са шега работи. Не те плаша, но е по-добре да те видят. Чакаме да ни кажеш добра новина.!!!
Отивам на разходка, пак ще мина.

# 598
Марче чакам те

Басмати правя както и другия ориз, но 1:2 ориз:вода - задължително на ток и тенджера с дебело дъно - запържвам ориза, добавям водата, когато заври - изключвам котлона, оставям тенджерата захлюпена върху котлона. ОРИЗА НЕ СЕ РАЗБЪРКВА. Та ти си прецени - ако е с месо или зеленчуци - трябва да са предварително обработени, за да не са сурови. Иначе индийци и пакистани си имат тенджери за варене на ориз, подобни на нашите стари електрически тенджери. Те приготвят бял ориз и го ползват за канапе на другото готвено/като нашия винен кебап примерно/. Басмати е много ароматен и фин ориз - дано ти допадне.

# 599
  • София
Калинче, тук съм и съм скромна, фръц... Joy
Да, точно такава рецепта ми трябваше, за уточнение.  Благодаря! Не знаех че е 1:2, а зеленчуците или месото винаги предварително съм ги обработила. Ясно ми е другото.
На това съм и имам по-малко от половин бутилка та ще си сипя една чашка. Обичам шампанско.
Скрит текст:
Наздраве!
Ако не дойде някой в следващите няколко минути отивам да гледам филм.  Crossing Arms

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1DMF5jDhmkI

това е нещо много смешно, или на мен ми стана смешно, защото ако продължа да хапвам, а и в момента ям едни макарон,  така ще изглеждам в близките месеци, като този сладур в ляво....няколко минути е. Весело е.  Joy

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 23:39 от marchеva14

Общи условия

Активация на акаунт