Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 684
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.Варна
 Hug Вио ти си знаеш защо.Много приятно ме изненада да знаеш.И аз си мислих да пратя , но нещо ме завъртя лудницата и незнам дали ще успея.
Луси ти си нашата екстремиска. LaughingЧРД на Миленка на патерици.Желая и всички нейни мечти да се сбъднат с лекота.Моята щерка и тя ще стане на 16 на 27.03.Аз пък имам РД на 30.03 / и двете сме овнета/ Решила е да покани приятелки от училище в къщи ,и аз сега  newsm78 с кво ще ги гощавам. Понеже спортува активно сутринта ще черпи съотборниците си ,а гостите в къщи ще ги кани от 15часа  и лудницата през деня ще е пълна. Ама има доста време -ще го измисля. И подарък още не си е измислила и аз пак така  newsm78

# 646
  • София
Специален поздрав за Луси Алпинистката! Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=q1qNnNNpuC4

Благодаря, обичам Висоцки Hug

# 647
  • Sofia
Рекох да надзърна, че ще ставам да забъркам овесена закуска за Гушкан.
Боболина, да не пропускаш пробиотика и да оздравяваш!  Hug

# 648
Много сте изписали от сутринта до сега. Mr. Green
Лус-ей,няма такъв смях с теб като разказваш! hahaha
Иначе браво за свършената работа!!!  bouquet Хубаво ,че Миленка не се е задавила-щеше да направиш беля. Naughty Wink
Коконче-олекна ли ти поне като се навика на микровълновата печка. Laughing  Силна си,ще се справиш с всичко,още малко остана като се стопли времето и тръгнеш по разходки. Hug
Вио-покажи снимки на принцесата де. Praynig Simple Smile
Плами-на една дата с моята щерка,ще чакам да видя какво ще приготвяш за дъщеря ти-да крада идеи.Моята ще навършва 18 и още не мога да измисля какво да взема за подарък. Thinking
bonbolina -бързо оздравяване и късмет с намиране на работа!!! Flowers Four Leaf Clover
Смърфи-как сте днес? newsm78
Всички неявили се да дадат бързо отчет как са. Naughty
Аз излизах свърших си работата и сготвих една леща-днес  е ден на лещата. Joy
До после!

# 649
Добро утро, момичета! Докато се похваля вчера в подобрение, нещата пак тръгнаха към тоалетната. Уж следях какво яде, ама съм го изтървала кога е омахал 2 броя Афтърейдс. И ме гледа с ококорени очи и ми вика: Ама две парчета нищо не е, много ми се прияде нещо сладко. ooooh! Ох, направо ми идваше да го одуша, ама после сам разбра какво е направил като бяга 3 пъти до 00. Днес - варен ориз и банани. Толкова му се полага, освен това го наплаших с изследвания и лекари, та мисля си научи урока.  Wink

Иначе вчера бяхме на гости на барбекю, ММ само разпалваше огъня и гледаше отстрани, за него имаше печени банани, от тези зелените банани, при нас си нямаме такива, а са много вкусни. Също яде италиянски хляб и печени картофи. Мястото, където ходихме, е съвсем близо до града, но още по-нагоре в планината. Вчера времето беше страхотно, а къщата на домакините една очарователна. От тези къщи, с многото малки неща и детайли, а толкова уютна. И за не знам кой си път се уверявам, че като нямам някакви очаквания, дори съм и леко скептично настроена, си прекарваме най-добре. Като се прибрахме гледахме и закриването на Олимпиадата. И от днес отново започва работната седмица. За довечера ще му сготвя ориз с моркови, пие вече и пробиотици.

Няма да ви споменавам поименно, все още го играя Спящата красавица и ще взема са изтърва някого. По-късно имам едно излизане, ама засега съм тук и после пак след като се върна.

# 650
Тук съм .Бяхме на лекар.Изписа ми антибиотик след преглед със слушалка.Емо бил добре.Викам си на акъла знам,че е добре.Пи антибиотик.Как да е зле?вече съм половин лекар ви казвам.Само дето не си ги пиша сама тея рецепти.Мм ми се смее .
После вдигнах панаир на заспалите индийки в аптеката и си дойдох.Тъп народ...
А така Коконке важното е да си изкараш беса навън.Много вАжно,че свеки те чула.
Стефи да оздравява!

# 651
Ориз правя на фурна.Става идеален.Купувам го от лидл като българския е.Според мен тайната е в запържването му.Колко тави съм метнала докато стане като на мама. Laughing

# 652
Ма ко, Плами, надявам се добре съм ви изненадала  Sunglasses Останалите също, проверявайте си пощите тези дни  Peace
Писе, довечера ще кача една снимка на Дея - снимах я тези дни с костюмчето от Марчето, та хем да го видите и него  Wink
Люскаааааааааа, ще умра с теб, уникална си!!! Ама и мъжът ти ще е прав де, за 100 лева недей рискува повече  Peace

# 653
Привет момичета Simple Smile
Само хрема е , да се надявам да се закрепим.
Изчетох ви .
Грешния вход е моя , 3 пишете ама и с 2 пристигат ,тя пощаджийката явно е разбрала грешката и вече си имаме мартенички от Вио  Hug
Марче имам си час за четвъртък и ако ще и ураган да има ще съм там.
И  дома се събират стикерите на Била, ама не бързаме много един вид са стимул за старание на баткото, ако заслужава купувам , от него си зависи.
Ох и друго щях да пиша ама първо да хапна че не и върви мисълта .

# 654
Добро утро ,
прочетох ви ,но още ми се спи .Нали и кафе не пия ,та лайка чай с мед и кукуряк след 2 часа .
Сутринта както сладко си спя, някой ,кой да е , дум-дум по прозореца на спалнята и аз скачам като войник и хващам първия попаднал ми тежък предмет -луда работа. Навличам халата , гледам мм го няма, в спалнята тъъмно, а в кухнята едно слънце изгряващо и излизам да погледна през прозореца първо кой  е от заслон .
 Детето ме чува и изскача от стаята си бърборейки за добро утро ,а аз с едни подпухнали очи и уста (кой да чете Стивън Кинг до 12 ), и сърцето тупа-лупа, тупа-лупа изшътквам и се мъча да видя кой е .
Та след 3 минути взиране и ново по силно почукване , подскачам от яд ,че не виждам никой и викам няма да отварям .Никой не чакам, никой не познавам и кой познат до нас сутринта в 7 ще ме търси ?
Никой и заминавам да си правя чая.
Нашата входна врата е матирано стъкло с ръбове от нормално стъкло и гледам едно око настоятелно ме гледа. Отивам и отварям с трясък ,че нали атаката е най добрата защита ,а там измръзнал и ухилен стои им. Щях да го убия ,ако не ме разсмя толкова със следващите си думи.
Толкова е студено казва,че му е замръзнал контакта  за подгряване през нощта на акумулатора, акумулаторът на свой ред паднал , колата отключена загрявала ,той ринел снега ,ключовете на таблото и опитвал да влезе да тръгва на работа , но компютърът на колата тогава изключил всичко и нямало как да влезе. Не исках да те будя казва, но ми трябват резервните ключове за колата , и няма ключове и за вратите .Добре, че не е станало някъде из прериите ,където няма нищо освен необхватна празна земя,а там работят те.
Ще спирам книгите на ужасите по нощите..
Погледнах и прогнозата и като видях  -47 ми призля и се завих с детето да поспим /поговорим още 30 минути .
Сега се чудя как да изляза да я закарам до у-ще и да се закарам мен до някой близък на 2-3 км магазин за да взема хляб. Май ще направя питки . Crazy

Кокона , не ти е било смешно ,но аз се посмях  Hug

Лусска, браво за РД , но за чистене на прозорци нали се разбрахме ,че ще е чак май/юни.
Ох ,ще ме уморите -Луска алпинистка Joy Joy

Ще намина пак ,че времето напредна .

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 18:27 от Анонимен

# 655
  • UK
Аз затова го споделих за да се посмеете поне вие, аз на този етап не мога ... много усещам липсата и ...

# 656
  • Fort Worth, TX
Люске, пак изби рибата.Опасна си.Боже жено ти си за театъра.Толкова си готина и духовита.Нямам търпение да се запознаем.
Мако викам лично да си ги разменим. Wink Wink
Контесче, какъв е тоя ужасен студ при вас.
Смърфче, лоша работа.Те мъжете са така.Хич ги няма по пазенето на диети.
Аз ходих малко из града.Обаче голям студ настана.
Тити оправяй се.

# 657
Здравейте дами   bouquet
Днес тук беше слънчев ден и нали сме ваканция, цял ден бяхме навън - малкия кара колело в парка, след това доогазиха градината. Ще ви покажа снимки да се оплача - ще поникне трева ама друг път  Joy
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Лус много си дива  Joy hahaha ама добре, че всичко е завършили със смях  Hug
Контеса смях се на твой гръб, ама температурите...сериозни.
На всички момичета хубава вечер желая   bouquet

# 658
Къде сте бре  newsm78
Аз разбрах защо вчера съм била такъв звяр - ПМС  ooooh! А така се надявах да имам късмета от предишното раждане - година и 3 месеца без цикъл, ама уви. Та така де, не съм най - ужасната ужасия на света, освен когато съм в предменструален синдром.
И да ви покажа Деичка, както обещах на Писенцето днес. Тук е с костюмчето, което Марчето ни изпрати - Марче, още веднъж ти благодаря. Ще снимам и Ванко с неговия подарък, само да го хвана на кеф  Peace
Та така, уважаеми дами (и господа, ако има) - Дея Иванова, на 2 месеца и няколко дни:
.

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 11:50 от vio

# 659
Вио, голяма красавица е Дея! Пу, пу, сладкишка малка и как позира само. Heart Eyes

Вече съм вкъщи и съм на линия. ММ дъвче банани и засега е добре.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт