Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 691
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • София
 Албумчето на Билла се оказа, че почти всичк деца от класа го събират и си менкат постоянно.
 Аз изчистих у дома перфектно bowuu. Сега ще мина през библиотеката да си взема нови книжки, ще си взема малката от училище, ще я доведа вкъщи и ще тичам за кака и. Crazy
За довечера ще имам боб със свинско.
 Тази събота и неделя освен хубавите разходки успях да оправя много, ама много багаж. Всичките ми легла вкъщи са с повдигащи се матраци и отдолу държа дрехите от различните сезони. Извадих всичко, прегледах, прибрах най-зимните, омалелите приготвих за племенниците , поизвадих малко пролетни, изпрах бая багаж, вкл пролетни якета и сега само остава да дойде пролетта! Laughing

До довечера, дами!  bouquet

# 631
  • София
Валенцето, и аз изпрах зимните дрехи и ги подредих в гардероба...
Пролетни са изпрани и чакат гладене...

Днес ММ ми казва, че щом викам на Петьо и той не ме слуша, значи не върша работата си добре... Казва, представи, че си на работа с чуждо дете? Защо тогава се оплакваш от госпожата в училище...   Shocked Накара ме да се замисля, защото си е прав... newsm78 Ще трябва да се променя Joy Joy Joy

Коконка, сигурно не ти е лесно, но като прочетох за микровълновата smile3532 smile3532 smile3532 извинявай, Коконче, ама чак се търкалям....

# 632
  • при късмета
Вале, може да ме включиш в менкането, че си ми най-близо. По нататък ще правя списъци, засега имам само 6 повтарящи се. Люсии ти се оабждай, ако ти трябва нещо. В темите нещо ми е много объркано  ooooh!
Вио  Hug има такива моменти с децата. Изнервяме се без причина, няма майка която да не е луднала за момент. И еднообразието, и стоенето в къщи оказват влияние, и това, че по цял ден не можеш да размениш една дума с възрастен човек, най-много може да те побърка. Вярно е, че и децата не са виновни. Ти си умно момиче, ще се справиш.
Сестра ти я мисля, откакто писа. Много ми се иска да се намери решение бързо  Praynig
Добре, че грейна малко слънце, сутринта измръзнах. След малко отивам на шлай пазар за успокояване на нервите

# 633
  • Fort Worth, TX
И аз отивам на гребната. Mr. Green Mr. Green

# 634
  • София
 wavey

# 635
  • Sofia
Аууу, Марче, колко си многословна....  Laughing

Вио, така и така те чуват навън, излез на балкона и викни едно хубаво... ей така на въздуха...  Hug

# 636
Привет, Марчелка  Hug Наспа ли се  Wink
Моренка, като нищо да го направя. Със сигурност са ме чули поне до първия етаж вчера, а може и до улицата, не знам  ooooh!
Коконче, много се смях с твоето микровеле  Laughing
Имам да чистя баня, а така да не обичам....

# 637
Добър ден мили дами   bouquet
Благодаря за кафенцата.
Докато се натуткам сутринта, че сме във ваканция, да направим разходката и той деня се преполови...
Сега второто кафе ще си го пуша във ваша компания.
За ориза дето го нищехме снощи мога да допълня – използвайте различни видове ориз за различните ястия. За разлика от Контеса, аз не съм заменила всичко с басмати, но тук наистина има много видове ориз, боб, леща, картофи, зеле... и установих, че различните видове придават различен вкус. Обичам да експериментирам /верно, че на мм много не му харесва това/, но така разбирам с кой продукт какво да приготвя ,и че  универсален продукт няма. Примерно има басмати + див ориз него го харесваме с гъби.
Кафяв ориз харесваме с зеленчуци, но има разлика в приготвянето с белия - ако белия трябва само да заври и да се изключи, то кафевия трябва да се готви поне 40мин., за това когато запържа всичко го слагам в гювеча. Дано съм ви била полезна, а не досадна с изливането на мозък  Mr. Green
Контеса преди няколко години празнувахме 50 годишнина на едната ми приятелка и тя се изказа, че вече е остаряла, а майка ѝ отвърна – как??? Та 50г. са си младост   Joy hahaha Харесах си 45г юбилей и ти пожелавам да празнуваш два пъти по 45г.  Peace
Тити надявам се днес да сте добре вече с Емо  Praynig
Лус разкошен рожден ден си организирала Не се притеснявай за неаранжираните снимки – те са истинските   Hug
Поли шофирането иска практика – ще се справиш  Аз карам кола от 87г. толкова много километри имам навъртяни, но тук не смея да карам – навиците са страшно нещо – избих дясната врата да търся лоста  hahaha, все не знам дали съм в правилното платно, а и годините си казват... на младини човек е по-уверен в себе си и бързо свиква с новостите... Дано намерите вашата къщичка и вашето детенце  Praynig
Валенце – ако проблема е силното слънце и рядкото поливане, а имаш желание да направиш градинка, моето предложение е градинка от суколенти

Креми ината ти е за завиждане  Peace
Хортензия   bouquet
Кокона дано си паснете с бавачката  Praynig Когато малкия беше бебе много ми похвалиха за педиатър д-р Кирязов, но той има само частен кабинет. Телефона съм го изтрила вече, но той се отзовава 24ч. в денонощието и ходи на домашни посещения. Ако имаш интерес поразпитай.
Ма ко дано да стане това за което се борите  Praynig
Писенце   bouquet
Вио всички крещим  Joy Японците са си измислили да крещят на дървета, за да си избият лимките – ей така – нацелваш някакъв предмет и си му се навикваш както е направила Кокона та да ти олекне.
Мисля за сестра ти и се моля да се намери решението  Praynig
Морена   bouquet
Марче  smile3546 Coffee

# 638
  • Sofia
КалинкаHug  И мерси за инфото за ориза!   bouquet
Хич не се притеснявай да се изказваш за каквото ти кефне. На ми е интересно всичко, дето пишеш, а снимки като пускаш...  Heart Eyes

По принцип, което пък не ми е интерсно го минавам силно по диагонал. Simple Smile Като за китките темата.  Mr. Green

Аз бих искала да съм жива докато съм с всичкия си, на краката и ръцете си. Не бих искала да товаря децата си най-вече емоционално.  Crossing Arms    Simple Smile

Отивам да чета книжка (на тази сме сега - ), че ляга Гушкан. После може и на мен си да почета за малко, пак. Simple Smile 
Пък после ще видим накъде ще ме отвее вятъра...

# 639
  • София
Здравейте, сладури...

Извинявам се, ако на някой ще разваля разходката, защото ако завали - аз съм виновна, мих прозорците Mr. Green Mr. Green Mr. Green За видеокамерата бях, ама от притеснение не се сетих - щях да съм на 1-во място по гледанията...

Не съм писала, защото не се знаех, дали ще се престраша... В петък си купих хубава дълга дебела връв за простиране... С едната завързах кракът, с другата - увих около кръста, и яко, много яко ги завързах за вратата... айде с кофата, гъбата на пръчката, бърсалките, други работи до прозореца... Как мерих - поне 1 метър не ми стигна... айде със всичко до вратата. Петьо се хили и пита, а защо влачиш нещата... И аз си мисля защо ли newsm78... Втори път завързах, стигнах до прозореца, ма дотам... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ядосах се и пак... И уж меря... какво става... Значи мих от 11:00 та до сега без почивка... Измих 4 прозореца... За последния дойде и Милена, първо се изплаши, каза, че ММ ще ме убие, ама като видях връзките... уж гладна била... не може да преглътне, чак реве от смях...

На мен хич не ми е смешно - изморена съм, а ММ довечера знам какво ще ми каже, че за 100 лева едвам не съм си лишила живота, ама не видя как работя... алпинист с алпинист съм Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Отивам да си налея едно капучино и да му хапна парче от свекиния киш, да уважа жената, че ММ вика вчера - на нищо не прилича майко, само аз я хвалих... Миленка и тя гледам едвам набута едно парче... И днес никой не го ще, а довечера ще пия шампанско с ягоди - остана точно за една чаша от вчера...

# 640
Набързо да драсна.
На работа съм,с предизвестие,до 11/03.,болна съм,пия антибиотик и ме мързиииииии.
Чета ви,но нямам мъгел да пиша.
Поздрави и целувки на всички

# 641
  • София
Бонболинка, оздравявай по-бързоооо.

А какво става с работата - съкращават ли те? Ако не си в наказание, до 2 седмици да се регистрираш в бюрото по труда, хем ще получаваш (сега не знам колко месеца дават) почти година 90% от сегашната ти работна заплата, хем можеш да изкараш без пари доста курсове, за които също ще ти се плаща пътни+ нещо за храна... Има езикови, компютърни, икономически, готварски и много други... Peace

Марче, къде се скри?

# 642
Бонболинка, оздравявай по-бързоооо.

А какво става с работата - съкращават ли те? Ако не си в наказание, до 2 седмици да се регистрираш в бюрото по труда, хем ще получаваш (сега не знам колко месеца дават) почти година 90% от сегашната ти работна заплата, хем можеш да изкараш без пари доста курсове, за които също ще ти се плаща пътни+ нещо за храна... Има езикови, компютърни, икономически, готварски и много други... Peace

Марче, къде се скри?
Голяма мъка ми е ,че незнам дали ще вземам борса.Миналата година като ми приключи майчинството и закриха фирмата.регистрирах се на борсата и си я ползвах цялата и почнах работа.Сега незная колко време трябва да съм бачкала ,за да получавам пак.
Иначе за освобождаването какво да ви кажа...малко по партиен ред ми назначиха заместник.

# 643
  • при късмета
Прибрах се пак и какво си намерих в пощенската кутия? Мартенички от Вио, благодаря ти мила, разплака ме на стълбите  Heart Eyes
Аз тъкмо от пощата се прибрах и мислех да изненадам поне децата в темата.  Joy
На Джейми или на Хортензия беше грешен входа в адресите от миналия път? Ако бъркам тотално, този с грешния адрес да пише, че не посмях да пусна всички. Не съм сигурна, че съм го поправила.
Креми и твой адрес нямам, да пратя мартеничка на Сашко
Морена и твоя нямам
Вътрешните пристигат за 2-3 дни, така, че до утре има време за втората пратка
Бонболина,  да се оправяш по-бързо. Седмица след като си вземеш документите трябва да си подала за обещетение, иначе ако изпуснеш този срок губиш пари за един месец. Това, ако е съкращение. Според различния стаж времето за което се излаща е различно. Ще ти кажат в бюрото, само си подай документите на време
Луси, ти, че ще си виновна за времето, ще си виновна, ама другия път си направи застраховка живот, като ще изкарваш акъла на домашните. Ще умра от смях с теб

# 644
  • Бургас
Специален поздрав за Луси Алпинистката! Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=q1qNnNNpuC4

Общи условия

Активация на акаунт