Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 692
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Марее, в г..ки по неволя.Как ми се яде една питчица или чийзкейкче, ама няма .Нашето меню е скучно,  скучно, та чаК ВДЛЪДНАТО. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
оБАчЕ СЪМ РЕшИЛА като достигна заветната цел ще се наплюскам яко един ден пък, ако ще свинка на джамия да се качи. Mr. Green
След малко ще поизлезнем , че ни е хванал съклета нещо.

# 616
Добро утро!
Адаш, къде в тоя студ?!
Ма ко, стиснати палци и от мен.
Поли, къщичка, а? Дано намерите вашата!
Люска, всеки път като те чета, ти се радвам колко добре си усвоила българския. И не само книжовния, но и жаргонни изрази, фразеологични съчетания, идиоми. Имах една учителка, другарката Костова, от Ташкент. Обожавахме я, страхотен човек и преподавател. Два пъти ни води с кръжока в Молдова и Украйна. Но така и не проговори на български, все караше на някаква странна смесица от българо-руски.

# 617
  • UK
Добро утро Hug

На Стефито нослето и хърка, абе  Rolling Eyes как да обясня, все едно има хрема и странно хърка, какво да правя? Няма сухи сополки, които да изсмуча с помпичката, иначе Thinking

А ааа да се похваля май си намерих и бавачка, учителка е в дома за дечица във Виница във варна (от бебта до 3 годишна възраст е там), оказа се, че е и съседка (в центъра, където живеем) на съседната улица, дано се харесаме и очи в очи ...

# 618
  • София
Коконче, дано да се харесате с бавачката, много е важно първо впечатление...

Хортензия, благодаря за добри думи за мен, много е приятно...

Креми, според мен наруши с едно парче сега сутрин да кажем, отколкото да се наплюскаш след това... за да не качиш обратно килцата Peace

Валенцето, и аз ориз на фурна не мога... Peace, иначе пилаф(плов), по-китайски - супер става  и ... още не мога ориз със мляко, сютляж.... мнооооого обичам, ама не мога, не става и това е...

Поли, и ние, ако решим да купуваме къщата, ще е в Банкя, някой ден виж и да сме комши Laughing

Кой питаше за стикерите? Има темичка, следете - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764295.30

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 11:02 от luss

# 619
Кокона, като спомена дома във Виница, ме изпълни със спомени. В началото на януари точно там ходихме да видим детенцето. Още я мисля тази душичка. Дано е намерила своите родители. Не знам дали някога ще си простя, че я отказахме, но това беше правилното решение за нас. Винаги ще го помня това детенце и черните очички, които се взираха в моите...

Вече мина една седмица откакто променихме изискванията си и вярвам, че съвсем скоро ще ни се обадят за друго детенце  Praynig

Луси, много е трудно с тези къщички в Банкя. Ние си търсим от септември месец и все още не сме намерили нищо. Парцелите, които се продават, са все на неравни терени. Всички места, които са на равното, или са продадени или въобще не се продават. Ние предпочитаме да си вземем парцел, а къщичката ние да си я построим. Но то се оказва, че дори да имаш пари за такова начинание, не можеш да си намериш хубаво място  ooooh!

# 620
  • при късмета
Ето ме, че съм тук за малко.
Бях на дело сутринта, тормозим се с него вече 12 години  ooooh! Оборваме завещание от баща ми в полза на никому неизвестна преди това особа. Саморъчно, не при нотариус. Голяма каша и голяма размотаване. Най-големия проблем, бездарни съдии. На предишна инстанция решението беше без нито един ред мотиви, нито един. Точно по същото време уволниха съдийка от ВВС по същата причина, че оставяла дела без мотиви. Като е за гр. дело, обаче никой не гледа. Сега на ІІ инстанция всичко от начало  ooooh! Трябваше на тази инстанция да е минало преди година, обаче те размотават с безумни искания, глобяват ги, обаче си насрочват още едно заседание. На едното и бомба имаше, та не се състоя  ooooh! Та така
Мерси за палците, мина, няма да има повече заседания, чакаме решение. Ще ми трябват още палци да е в наша полза  Hug
Поли, голям стрес създадоха и на вас и на дететнцето. Не искам да ги квалифицирам, че няма да ми стигнат цензурираните изрази. Дано намерите и вие и тя точните хора
Коконче, дано се харесате
Люси, аз друга тема съм намерила май  newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763180.210

Ставам да пусна една прахосмукачка, че пак ще излизам

# 621
  • UK
Полидано   Hug

# 622
  • София
Поли, Ние още не сме почнали да търсим, защото аз все още се упирам... харесвам си апартамента, а и още тук не сме правили ремонт какъв-то искам... а като описва ММ какво иска да направи вкъщи, ще е доста хубавоо...

Ма ко, значи има две теми  Peace, ще ни трябват, аз благодарение на тях съм събирала всички стикери - къде се менкаме, къде купуваме...

# 623
Добър ви ден!!!
Vюси-много хубави снимки видях снощи!!! Heart Eyes
Коконче,обади се и питай лекар да видиш от какво може да е . Confused
Ма ко -мислех си че само аз се разправям с такива неща.Май наистина истината се доказва трудно. Sad
Дано всичко приключи и да спечелите!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Вале-за ориза,на мен  ми се получава ориза.Аз го правя на фурна винаги.Загрявам фурната предварително и докато си премеря ориза и водата, фурната е загряла.Правя го 1:3 ,но зависи и от вида на ориза.Водата също е топла,почти веднага след като е завряла.
Пропущам май доста хора-но ви желая успешна нова седмица !!!  bouquet

# 624
Добро утро.
Ма ко стискам палци fingerscrossed
Поли, дано скоро намерите вашето детенце  Praynig
Коконче, дано се харесате с гледачката  Praynig
Люси, децата са ти чудесни  Hug
Вале, и твоите щерки са прекрасни, забравих да пиша по - рано  Hug
Аз след като вчера се накрещях на Ванко и се наревах, че съм най - ужасната майка на света, реших повече да не викам. Не знам как ще го възпитавам, какво ще правя и какво ще струвам, ама трябва да го направя без да си го изкарвам на детето. Засега днес не съм се карала, ама и той е по - спокоен сякаш, или поне на мен така ми се струва. Да видим дали ще успея, ако не - ще ходя да се гръмна някъде  Twisted Evil

# 625
  • Fort Worth, TX
Вио, душко явно ти е дошло нещо в повече. Hug
МАлко ли неща имаш на главата.Я КАЖИ Как е систъра?

# 626
  • София
Вио, благодаря ти!
Вместо да викаш и после да ревеш, давай тука да си правиме взаимна психотерапия! Hug

# 627
Вио, душко явно ти е дошло нещо в повече. Hug
МАлко ли неща имаш на главата.Я КАЖИ Как е систъра?
Не е добре...тя се държи и дава вид че всичко е ок, но аз виждам, че не е съвсем така  Tired Вчера ходи на извънредна диализа - 3 пъти седмично по 4 часа е обикновената процедура, но тази седмица направиха още една четиричасова диализа  Confused Поне ме послуша и спря да пуши, че пак ги беше подпукала и щях да я бия вече с тия цигари  Twisted Evil
ВалеHug

# 628
  • Sofia
Здравейте, девойки! Simple Smile

ММ отиде да вземе Гушкан, пък аз чакам тестото за хляба да втаса и чета книжка с кафенце, за момента.  Simple Smile Ще ставам след малко да пусна прахосмуто и аз. Ядене има, но може после да сложа една леща за вечеря.
Албум на Била купихме и попълнихме 1я, и ни стига толкова.  Позната в Германия ми сподели, че били много и това ме отказа.
Аз снощи мислех да пробваме "Истински детектив/и", ама ми се спеше и нямаше сми' да го почваме... Та да видим кога ще е...  Thinking

Ма ко, стиснати палци и от мен.
Поли, успех в търсенето на място/къща!
Люска, чудни са ти децата, да са живи и здрави!  Hug

Хубав ден и спорна седмица ви желая!  Simple Smile

# 629
  • UK
Вио  Hug чакай ме, идвам, да се гръмнем заедно Crazy

Аз днес не съм се карала също(ама затуй пък рева), защото освен бебнцата няма никой друг покрай мен, но вчераааа крещях на микровълновата Whistling И то защото съм с велик УМ!!! Купих си стерилизатор за шишетата, ама отде да знам, че те били с различни диаметри Rolling Eyes Т моя на косъм влиза в Микровелето ooooh! И като влиза тъй, винаги се рамества чинията вътре  Whistling и се почва едно наместване, та вадене #Cussing out та слагане #2gunfire и така може да станат и 20 пъти, е вчера на 10-тия път не издържах Whistling  и така се разкрещях Embarassed

Обаче, нали съм "умна" съм забравила да затворя прозореца на кухнята ooooh! и той стои открехнат и съответно кака ви, като крещи кат луда  #Silly се чува и отвън и в тоя ми ти сюблимен момент идва свекито  Laughingи ми вика: малей, чуваш се, чак до магазина (който е зад ъгъла на блока #Crazy) и аз си викам, лелеееее, кой ли го отнася Crazy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт