Бурята~~La Tempestad~~Тема 7

• 31 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Ооо никога не бих изнудвала с онези снимки,не ми е такова нивото,пък и това значи да загубя скъпи приятели за мен Peace Peaceспокойно,имам си методи аз

на мен това ми беше другата версия...и аз съм забелязала всичко това,което и вие...друг въпрос е че ми се искаше да не е това,че е много гадно...но ми трябва още инфо...това не ми е достатъчно...преди да вършим каквито и да било дяволийки Twisted Evil

вие вчера ме питахте за 4-то ми амплоа-ето го,това на Дяволица Mr. Green Twisted Evil

# 631
Кате,личи ти за Twisted Evil... Joy Joy Joy

но ти като си имала и опит...гадно е ...определено си гига по-съпричастна
Скрит текст:
тук може би не е мястото,но нали ми станахте някак близки,отпуснах се...преди време сестра ми имаше такова преживяване с един нещастник..цели 2 мъчителни години #Cussing out,аз бях тинейджър още...тя е доста по-голяма от мен...като видях какви неща причинява това...си обещах,че никога няма да постъпвам така..защото на моето рамо плакаха...доста дълго...наистина травматизира Peace  Peace,но един мъж рядко може да си даде сметка за какво потъпкване на достойнство става въпрос...от ваша гледна точка е много гадно,но от наша попринцип,не е толкова отвратително Mr. Green...но когато си от другата страна...

# 632
Скрит текст:
Вижте,Уилям е Дева....Те са хора,които много добре обмислят нещата и когато са абсолютно сигурни, тогава действат...Уилям трябва да Уреди взаимоотношенията си с Ели и децата,преди да предприеме каквото и да е в живота си/не визирам въобще Химена,в случая.../

Олинто,защо се намесва в политиката на Путин.... newsm78
Скрит текст:
когото честно казано  подкрепям за  случая с  мадамите  от храма-не може да се осквернява вярата на болшинството руснаци.Аз и тук не бих толерирала такъв вид протест и ако се случи подобно нещо,  бих одобрила по-строги наказания..

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 01:59 от iss0o

# 633
Леле хора кажете ми кой от вас така брутално ме зарази..с този ужасен грип #Cussing out..цяла вечер не мога да спра да кашлям Mr. Green..май и температура съм вдигннала...утре как ще работя ooooh!...вие какво взимате Rolling Eyes

Скрит текст:
аз вкъщи само изопринозин имам от тези грипозните Mr. Green дали ще ми свърши работа newsm78

# 634
Аа Кате сред нас болни нямаше...да видиш какво става като се задяваме с непознати Mr. Green Mr. Green

Да ти кажа аз хич не разбирам от лекарства newsm78,малко като децата съм,жена ми ме тъпче с лекарства аз пък не ги пия и ги хвърлям в кошчето за боклук и така hahaha

# 635
Скрит текст:
Кате,пий един парацетамол за температурата/дори и да нямаш такава.../

Ariadne Díaz ‏@AriDiazz  42m
Y con el guapísimo anfitrión 🙈 @willylevy29

# 636
 @willylevy29 WTF ,no se conocen??..q pedo con q ahora cumples 2 veces o que?

Карими продължава да настъпва...Какво по...значи сега не се познаваме,ами да се запознаем за втори път тогава...

Исе какво е станало какъв храм са осуетили newsm78..аз им знам принципните нагласи на руснаците,но май съм изпуснала нещо newsm78

Нали на Тони му беше любопитна Химена в Новата рокля...да не го мъчим..наистина е култова Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 02:17 от La_TempestadFAN

# 637

Кате,да не би тази нападка да е свързана по някакъв начин с 22.02...Да е имало очакване за поздрав поне?  Thinking
Аз бях  разочарована за  липсата на такъв на 14.02...А ако и тогава не е имало....много става...  Thinking

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 02:27 от iss0o

# 638
Скрит текст:
оо тези напълно си залужиха присъдата,че им е малко..не харесвам Путин...но това е срещу хорската вяра не срещу Путин... Naughty

Кате,ми да беше пуснала по-рано тази снимчица,за какво говорим Joy Joy Joy и тази ми отива напред в топа...Химена рядко може да я хванеш с такива облекла,направо са си находка Mr. Green
и като прибавим снимката със тортата и свещичката Mr. Green...

# 639
Наваретко не се и съмнявам..че ти харесва hahaha hahaha

Скрит текст:
Тези нали наскоро излязоха...от затвора,кога пак успяха да го планират Mr. Green..хлопа им дъската определено..аз съм крайно против Путин и законите му,ограничава човешките права и личностния избор..но предпочитам да спра дотук Mr. Green

Исе,то ако беше до едната Честитка...нямаше да има повод за раздор Mr. Green

също така,този туит от преди два дена на химена без адресант...

Ximena Navarrete ‏@ximenaNR Feb 22

Jajajajajajajajaj la mejor sorpresa de cumpleaños !!!!!! Gracias 😍😱 #LoveYou ❤️
най-хубавата изненада за рожденния ми ден..другото го прочитате

но темпестада се разразява в момента.....

Варианта Хайме ми отпадна...той е на работа...тези дни Crossing Arms...

# 640
Кате,поздрав в най-общия смисъл... Thinking

Сега вече и да пожелая Лека нощ,няма да мога да заспя...с тези туити....
А помните ли онзи прословут туит на Уилям...за трудните избори/от 24.01/ ...и това ,че децата са на първо място...Как беше точно???
Hay veces q tienes q tener decisiones en la vida por muy dura q sean estas. Pero tus hijos siempre tienen q estar primero q todo.

Нито преди...,нито след това продължи ,с нещо в този дух....дойде сякаш от нищото ,този туит...  Thinking

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 02:51 от iss0o

# 641
Ximena Navarrete ‏@ximenaNR Feb 14

Gracias por hacer este día muy especial y hacerme sonreír tanto 😘😘😘😘😘😘😘 #RedKissesForYou #ValentinesDay #LoveYou pic.twitter.com/izfVyeJt1v

другия туит без адресант ...благодаря,че направи този ден толкова специален и ме накара да се смея толкова...

и преди него точно беше...това пак без адресант
Definitivamente los detalles que menos esperas son los más increíbles jajajajaja #HappyValentinesDay ❤️😍
със сигурност ..това,което най малко очакваш се превръща в най невероятното...
каква може да е тази невероятна изненада пък....
да не си окаже,че Заетия..когато му отърва става мексиканския Свободен...и затова да е нямал време за феновете...

тя освен тези три туита...други без адресант няма...

# 642
Кога беше  благотворителния крос- на 16.02...тогава каза,че пожелава успех на Уилям в Холивуд...но не и стана приятно от въпроса за него ... Thinking

# 643
това за Заетия и мексиканския Зает много ме изкефи Joy Joy Joyно нали знаете в друга държава не се брои Mr. Green...
Аз още помня онова интервю със симпатичната бяла шапчица от кроса...подозрително нервна стана като и говореха за Левия Mr. Green...от онова интервю..с черна рокля пак за кампанията кардиас пак я питаха и пак беше нервна...а аз за мъж съм много наблюдателен,не съм кон с капаци в реала,сериозно ви казвам Thinking забелязвам аз,друг е въпроса,че се правя на лееко малоумен Mr. Greenно то пък иначе не е интересно Mr. Green

Исе,На 16-ти февруари,тази дата я знам като рожденния си ден Mr. Green

# 644
нещо за вас,любимо и депресарско Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт