Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 805
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Сестра ми вчера е била при Д-р Мильотев и е доволна. http://mc-kparij.com/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB% … D0%B3%D0%B8%D1%8F

# 91
Момичета, моля ви, препоръчайте ми проверена фирма/ човек за почистване на лаптоп. По възможност да е в  Кършияка, около Центъра или Централна гара.  Simple Smile

Срещу ІІІ РПУ, между оръжейния магазин и кафенето, има сервиз за лаптопи. Преди бяха до Евмолпия, от години работим с тях.

Имаш ли представа как са цените? Имам три лаптопа за оправяне, дали няма да ми направят отстъпка?  Mr. Green

# 92
Този магазин , за който аз говоря , оправиха лаптопа на сестра ми , за който други казваха , че не може да се оправи и взеха 70 лв. и още си работи . Цени едва ли може да ти каже и самия техник , преди да види повредата.

# 93
Не са повредени моите. Искат само почистване.

# 94
Не са повредени моите. Искат само почистване.

С прахосмукачката и сама ще се справиш , и те не правят друго  Wink + четка .

# 95
  • Пловдив
Знаете ли откъде мога да си купя черни кожени обувки тип ''Кпарк", а ако и в магазина има намаление...СУПЕР

# 96
Здравейте,
Търся ателие или работилница в която поставят копчета тик-так но не за дрехи, а върху кожа. Необходимо ми е за смяна на закопчаването на отделението за монети на кожен портфейл.
Ще съм благодарна ако някой знае и сподели.

# 97
Не би трябвало да е проблем да ти сложат и върху кожа  Peace

# 98
А къде има подобни услуги?

# 99
В магазинчета за копчета и конци, шивашки услуги, евентуално обущар.

# 100
 на бул.6 септември,тротоара срещу сладкарница неделя,шивачката под блока Peace

# 101
А къде има подобни услуги?

На бул. Васил Априлов срещу аптека Мальовица /почти до светофара/ има обущар и поправка на всякакви кожени изделия, чанти, куфари и т.н.

# 102
В миналата тема хвалихте зъболекар, кабинетът му бил някъде около ВМИ, но сега не мога да намеря кой е. Може ли координати? А работеше ли със ЗК?
Интересува ме също така Мечо Пух в Кичука до колко работи утре?

# 103
  • гр.Пловдив
копчета тиктак слагат и на Капитан Райчо срещу Маркет Центъра

# 104
  • Plovdiv
В миналата тема хвалихте зъболекар, кабинетът му бил някъде около ВМИ, но сега не мога да намеря кой е. Може ли координати? А работеше ли със ЗК?
Интересува ме също така Мечо Пух в Кичука до колко работи утре?

Мечо Пух мисля, че работи до 20 часа. Ето телефона за всеки случай 0897 614 087. Това е магазинчето за детски обувки.

Общи условия

Активация на акаунт