Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 689
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
3-4 лв  #Crazy еха, браво. И аз взимам 250 гр. за 23 лв  Mr. Green

# 571
Добро утро! Продават ли се празни пластмасови 10-тина л. бутилки.Като тези от минералната вода.

при всички случаи има, но чак в гр. Съединение, всякакви празни пластмасови опаковки, но в Пловдив нямат фирмен магазин

http://www.itd.bg/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0% … D0%BA%D0%B8-/_p3/
Ама ги продават в чували по 11 май бяха. Забравила съм.
Още по-близо - Владпласт в Бенковски. Peace

# 572
Къде бих могла да продам най-изгодно златни бижута? Предполагам, че ателиетата по "Отец Паисий" ще ми ги изкупят, но ако знаете някакви други места...?

# 573
  • Пловдив
Къде бих могла да продам най-изгодно златни бижута? Предполагам, че ателиетата по "Отец Паисий" ще ми ги изкупят, но ако знаете някакви други места...?

Tavex на Главната !

# 574
Благодаря за отговора за бутилките  Hug

# 575
Бихте ли препоръчали добър бижутер?  Flutter
Искам да си направя някакво бижу по поръчка, но в много магазини моделите ми се струват скучни и еднотипни, имам чувството, че двайсе години гледам едни и същи пръстени.  ooooh!  Confused Търся човек с умения и възможност да изработва красиви детайли.  Flutter Или поне да се вслушва в това, което иска клиентът.  Laughing

# 576
  • Пловдив
В Ситела Голд и едно малко ателие на гърба на хотел "България" има интересни и не често срещани модели. Но и цените са им по-високи. Аз от там съм си купувала пръстен, обеци и колие. Не нося  злато, но заради венчалната халка си направих един комплект и когато се пременям с нея, го нося.  Laughing Затова предпочитам сребро, там има много интересни авторски хрумвания.

Между другото имаше един бижутер, ателието му беше в блока над пицария Верди на П.Д.Петков, но това беше преди почти 20 години. Уникални неща правеше в серия от по пет броя от артикул. Но този човек още ли е там.  Thinking От него имам страхотен пръстен и обеци.Тодор Данев се казва. Уникален майстор.  Peace

# 577
Някой може ли да ми каже къде (освен в Съливер) предлагат криволинейно рязане и кантиране на плоскости?  Питах в Баумакс и  Бриколаж, но и двете места предлагат рязане само под прав ъгъл.

# 578
  • Пловдив
Искам да си направя някакво бижу по поръчка, но в много магазини моделите ми се струват скучни и еднотипни, имам чувството, че двайсе години гледам едни и същи пръстени.  ooooh!  Confused Търся човек с умения и възможност да изработва красиви детайли.  Flutter Или поне да се вслушва в това, което иска клиентът.  Laughing
Ако все още се интересуваш от добър златар ми пиши на лични ще ти дам номер .Аз лично съм много доволна от него .

# 579
Някой може ли да ми каже къде (освен в Съливер) предлагат криволинейно рязане и кантиране на плоскости?  Питах в Баумакс и  Бриколаж, но и двете места предлагат рязане само под прав ъгъл.

На кукленско шосе има един голям склад за плоскости - Есо 06 или нещо от сорта излизаше при търсене в гугъл. Фирмата  е известна, но не се сещам в момента за името.

# 580

На кукленско шосе има един голям склад за плоскости - Есо 06 или нещо от сорта излизаше при търсене в гугъл. Фирмата  е известна, но не се сещам в момента за името.

Благодаря, ще проверя Simple Smile

# 581
Имам познат бижутер-моделиер. Само с това се занимават и той, и жена му от много години.
До Китайския р-нт на моста на Герджика е, ако искаш ще ти пиша координати Simple Smile

# 582
  • Пловдив
Търся детски карнавален костюм. Куче по възможност.

Сетих се за Джъмбо, някой виждал ли е там или другаде?

# 583
В Джъмбо имаше някакви карнавални  костюми, но не знам като разновидности как са  Rolling Eyes
Иначе скоро видях в Продавалника много сладък костюм на далматинец за детенце на 3-5 годинки.  Peace

# 584
  • Пловдив
Да ми препоръчате къде мога да заведа детето (3г.) за изследвана на слуха (глухота)? Все от накъде трябва да се започне   Cry

Общи условия

Активация на акаунт