Къде в Пловдив? - 49 тема

• 72 928
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте  Simple Smile
Искам да попитам някой знае ли дали има нотариус в ж.к. Тракия, трябва ми спешно, а нямам време да ходя до съда,където са повечето.
 Благодаря предварително.

Не ми е известно. Има на Сточна гара, до Новотела, по центъра в цялото му протежение .... но в Тракия няма какво да правят.

ПП - възможна е домашна заверка на подписи, но таксите са двойни и тя е само по предварителна уговорка с нотариуса.

# 646
Добро утро,момичета имам едно въпросче ,къде в Пловдив може да се направят обувки по поръчка?
Дъщеря ми е абитурентка,а носи 33 номер,това е проблем и то голям.
Моля Ви помагаите .Благодаря
Обърни се към фирмите в Пещера, които произвеждат обувки  Peace

# 647
Добро утро,момичета имам едно въпросче ,къде в Пловдив може да се направят обувки по поръчка?
Обърни се към фирмите в Пещера, които произвеждат обувки  Peace

Някъде в Асеновград правеха обувки по поръчка,но вече не помня къде беше цехът.Правиха ми ги с плата от роклята,но на приятелка правиха точно малък номер.Поръчвах ги в булченския магазин Магика,който е до Младоженския дом,но ова беше 2006-та година,не знам дали още работят с тях,но дано ти дадат координати,да отидете  Peace

# 648
  • Пловдив

Ателие Гизда на бул В.Априлов.Аз си поръчвам от там и съм доволна като качество и изпълнение.

# 649

Ателие Гизда на бул В.Априлов.Аз си поръчвам от там и съм доволна като качество и изпълнение.

И аз съм поръчвала при тях - намират се срещу бившия ресторант Мальовица, сега е аптека. Имаха калъпи за големите номера, но трябва на място да питаш как стои въпроса с малките номера.

# 650
Цирк София,от 28-ми Март до 13-ти Април.Уф,много е тъпо,че живеем баш до циркова площадка,всички циркове посещаваме,че даже и повтаряме,няма празно Simple Smile
Хехехе ние също сме до площадката!  Mr. Green

# 651
Някой има ли отзиви от детската занималня ( лятна, съботно-неделна) на Максимум?

# 652
Аз пак да подосаждам за цирка,билети безплатни за ложата НЕ важат,дете до 7г си плаща мястото и утре е само едно представление в 19ч!  bouquet

# 653
  • Пловдив
Здравейте, трябват ми няколко кристални сервиза за подарък. Да ме насочите от къде мога да купя... Благодаря предварително!!!  bouquet

до спирката срещу съединението  Peace

# 654
  • Пловдив

Като тръгнеш от спирката на Азия, посока център, свиваш вдясно между закуските и магазинчето за захарни изделия /пада се на изхода на подлеза/ И продължаваш само на право, вдясно по тая уличка има едно магазинче, където правят и по поръчка, покрай хотел Дафи /май така се казваше/ се пада.

# 655
  • Пловдив

Като тръгнеш от спирката на Азия, посока център, свиваш вдясно между закуските и магазинчето за захарни изделия /пада се на изхода на подлеза/ И продължаваш само на право, вдясно по тая уличка има едно магазинче, където правят и по поръчка, покрай хотел Дафи /май така се казваше/ се пада.

По-добре да не поръчва при Булкин !

# 656
  • Пловдив
Only  Shocked защо? Останала съм с впечатление, че прави интересни неща, на сравнително добри цени- зимата ботушите /естествена кожа/ му вървяха 100-120лв.

# 657
къде има едноцветни, детски / за 9-10 год / тениски на достъпни цени ? също така да са сравнително качествени като материя / да не се отпускат / Simple Smile

# 658
  • Пловдив
къде има едноцветни, детски / за 9-10 год / тениски на достъпни цени ? също така да са сравнително качествени като материя / да не се отпускат / Simple Smile

В магазин Акропол са евтини /на малката главна от лявата страна се пада малко преди магазин Паоло Ботичели посока Съединение/, но материите не са им от най-качествените.

# 659
  • Пловдив
Някой да е купувал от тези детски чехли...http://grabo.bg/detski-chehli-0zbmzb

Общи условия

Активация на акаунт