Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 28 690
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • София
аз съм тук, дами   bouquet чета ви редовно, но общо взето няма с какво да се включа за сега.

Пумпал ми е малко хремав, в понеделник обикаляхме за лекар, че при педи имаше огромна опашка от кашлящи и даже не се наредих там. Отидох до един Превент в Люлин 9 - тия ме убиха с фразата "При нас лекар няма, има само от 19:30 до 7:30"!! Е за к'в х.. седите там и ви стои вратата отворена??? Много ме ядосаха. И това меко казано. Малкият е точно в този период когато таман е проходил и му се щъка, ама не натам, накъдето трябва, и всяко излизане е малко мъчение за мен - не мога да го хвана нормално за ръка, т.е. хващам го, ама нали съм висока и се изгърбвам и изкривявам на една страна.. да не ви казвам как се чувствам вечерта след такива разходки. Та затова се ядосах - първо при педи ей така се разходихме, защото няма какво да правим, после до превент .. Добре че се сетих за вита. Там поне рядко някой ходи с децата си и няма опашки. Оказа се задна хрема, дави се и кашля от нея. Като капак явно растат нови зъбки и дребен започна да се буди в 7:30 (обикновено към 10 става), и аз не мога да си отпочина Cry Оф, оплаках се .. сорри за офф топика
Иначе беб ще го видим на 27.02. От рано-рано сутринта се записах при Славкова. Друго за сега покрай бременеенето ми няма 

# 196
  • Варна
Малкият е точно в този период когато таман е проходил и му се щъка, ама не натам, накъдето трябва, и всяко излизане е малко мъчение за мен
И за мен разходките се превърнаха в истинско мъчение след като проходи наистина добре и взе и да бяга. И аз направих грешката да му купя едно моторче, с което за секунди изчезва от погледа ми и винаги се стига до тичане от моя страна да го намеря. Опитвам се да обяснявам да не ми се губи от очите - не помага. В крайна сметка мама истерясва на улицата пред хората, пада едно крещене и заплахи, че ще подаря мотора на някое детенце и ще си отидем вкъщи. Прибирам се винаги кълбо от нерви. Някак неусетно започнахме да си оставаме все по-често вкъщи, да викаме приятелчета тук. Просто не смогвах на неговата енергия. Чак сега започна да влиза малко в релси и то дойде ред на другото.  Laughing

# 197
Стиснати палци за всички, които са на преглед. Чакаме хубави новини.
Лилак, аз също съм в болница. Вече съм по-добре, но може да се наложи периодично да ме вкарват.
Pival, на системи с магнезий ли си? Аз като бях преди 3 седмици адски много ме болеше главата, ти как си?
 Hug

# 198
Добро утро, момичета,

Аз не съм сигурна дали усещам беба, първа бременност ми е и се шашкам от всяко нещо:( Искам да ви питам ползвате ли нещо срещу стрии? И също така имам още един въпрос, надявам се да не се възмотите много от мен:) На 13.03 съм на ФМ при д-р Янкова, там си правих и БХС, питането ми е дали сте си правили, ще си правите ли и кога е най-добрия период за 4D ехограф?
На мамите, които са в болница желая скоро да се преберат в къщи и да се радват на бременеенето си Simple Smile
А на тези, които усещат ритничета, честитооо:) Надявам се скоро и аз да се похваля с това:)

# 199
  • Пловдив
Локо, на системи магнезии и гинипрал. Имам доста нискокръвно 80/50 и главоболието не мие чуждо. Днес ще съм на хапчета. Ако не стане на домашен режим, ще отида във ВМИ.
Джуджуто, не ти се вижда лентичка. В коя седмица си? Втората ФМ се прави между 18-22 седмица, на мен ми препоръчаха 21- а

# 200
plesure  в коя част на люлин живееш(така останах с убеждението че там живееш)
Много кашлям аз ,и не усещам бебо и съм с епритеснила ,а  съм на преглед чак на 4 март ,исками се да отида и на частно но няма кой да ми гледа малкия ,ще трябва да измисля нещо .Чудя се с тази кашлица и това напъване мога ли да навредя на бебо ,страх мее  като кашлям вече ,от два дена пия сиропа ,но само първият път малко ме облекчи .Притеснена съм много .

# 201
  • Там някъде
JuJuto, аз в понеделник бях на втора ФМ при Янкова в 21 гс+ 2 дни. Пусна го малкия и на 4D да направим снимка за таткото, че не можа да дойде, но целия преглед не протича на 4D. Не ми е препоръчвала да правя други изследвания, каза, че всичко е ок и аз смятам последно доплер да направя.  Мисля че беше 30-32 гс, но не съм много сигурна! Няма да ходя отделно само на 4D.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 10:28 от Mrs Raven

# 202
Добро утро момичета.   bouquet

Днес съм в едно прелестно настроение- много си мислех за моите страхове и реших че няма какво да го мисля - каквото такова смело напред.

А пък и в унисон с моето настроение и НОИ взели че написали че утре ще ми пуснат парите newsm44

Ей момичета Pival, Moni- бързо се оправяйте - много е гадно аз с първото лежах малко и ми беше много търсене. Стискам палци всичко да се нареди бързо  bouquet

За мъниците - моя е относително послушен като проходи пробвах коланите, но  ми бяха неудобни и все наведена и надупена без кръст бях останала. Но после беше о.к. Иначе случва се да щукне на  някъде, но рядко си тръгва без да го виждам иначе като го направи и аз се карам и обяснявам че някой ще го открадне - може и малко да прекалявам с това краден но гледам е има ефект.

Всички около мен след като доки не можа да види пола онзи ден започнаха да ми обясняват чак дразнещо "е сега ще видиш че е момиче и какво ще правиш- щом се крие е момиче - може и да не искаш ама ще е момиче"- ей скъсаха ми нервите- аз може и да предпочитам момче и но и на момиченце ще се радвам ,но това натякване е супер досадно.Чак вече искам да минават дните и да идва вторник та каквото и е да млъкнат, че аз много се дразня така като ми нарежда.

Лале в дъжда честити ритници и моя мъник ги раздава едни силни ритници и таткото успя да ги усети.

Сега чакам МБ да излезе утре и да ми каже какво ще слагам, че това щипане вече ме подлудява- варя като билкар смрадлика всеки ден Simple Smile

Plesure- моя със зъбите винаги почти имаше и хрема- той също е с заден ринит спасение няма - а за буденето моя не спеше почти - дори едните никанаха( все му никнеха поне по 2 заедно ) на морето и с мъжа ми правехме нощни разходки в 2-3 през нощта до фонтана в   центъра на Ахтопол, а малкия се ококорил- купон беше ха-ха

Някой се беше оплакал че само с тези с по +2 кила се включвали - аз съм +5 . Отначало се кахърих ама каквото такова - Мъжа ми ми казва че съм като мече:-) Горе долу съм на горната граница на калкулаторите а и не мисля че  е чак толкова зле - все пак след два дни влизам в 6 месец Simple Smile

Мама ангел - а какъв сироп пиеш - мисля че кашлицата няма да навреди - ако не ти предизвиква спазми всичко е о.к.

Момичета няма ли някой от София които живее в Гоце Делчев - да си направим едно кафенце че аз нали съм закотвена- като чета за Пловдивските мами как им завиждам че са толкова много Simple Smile

# 203
  • Варна
Аз ще правя 4Д в 20 г.с. Тогава ми го записа доктора.

Авенсис, приложението се казва I'm Expecting, изтиглено от Google магазин.

# 204
Здравейте,
Аз рядко се включвам, но ви следя често  Party И аз да се похваля - чакаме момиченце  - предчувствието ми се оказа правилно  Laughing  Laughing  Laughing По напред в темата някой беше питал кое е по-добре 4 Д или 3 Д? Доколкото знам това е едно и също - снимките са 3 Д, а когато е клипче е 4 Д. Ето какво открих и в нета: "В случай, че към третото измерение се прибави и времето, т.е. плодът се визуализира в триизмерен (3D) режим и едновременно с това се движи на екрана, се говори за четириизмерна (4D) ехография. На практика, под четвъртото измерение се има в предвид времето. Всички съвременни ехографски апарати, които имат възможност да сканират в режим 3D, могат да сканират и в режим 4D."
За кг и корема - +5 кг (и с първата бременност вървях така), а пупинката май си личи вече, особено ако съм със старите си блузки.
Аз съм на ФМ на 24/02 при Марков.
Желая успех на всички ви  Hug  Peace

# 205
Локо, на системи магнезии и гинипрал. Имам доста нискокръвно 80/50 и главоболието не мие чуждо. Днес ще съм на хапчета. Ако не стане на домашен режим, ще отида във ВМИ.
Джуджуто, не ти се вижда лентичка. В коя седмица си? Втората ФМ се прави между 18-22 седмица, на мен ми препоръчаха 21- а

И аз с 80/50, залитам понякога дори...пия тонове айрян със сол. Ти какво пиеш за ниското кръвно, а другите мами какво правят?

# 206
MAMA_SANCHO в понеделник ходих на лекар и ми изписа гриин тус 100 % натурален сироп и е подходящ за бременни,има и такъв детски .Снощи като ядох сочен портокал и ми запищя ,по това разбирам че има нещо като рана на гърлото и не  е излекувано .За съжаление нямам мед в къщи ,а съм поръчала ,но мъжа ми нема време да отиде ,а аз няма как да се домъкна с три буркана мед,много кофти,когато най мн ни трябва а си нямаме.

# 207
  • Пловдив
Локо, сега в болницата пия само вода, по три литра на ден, но не се вдига.

# 208
Добро утро мами то ден де ама айде Simple Smile

И аз съм с ниско кръвно ама нищо не правя за него моята лекарка не ми го мери.
Днес е гадно мрачно в Пловдив. Не че пак не ми се излиза ама няма с кой. Всичко покрай мен работи здраво. Аз мисля да захвана да правя мартеници. Да се бях сетила по рано че да ги продавам Grinning

# 209
ами аз май нищо не усещам все още....
как да разбера
на два пъти усетих някакво плътно като разместване, но нищо повече не усещам, а снощи съм спала по гръб и се притеснявам да не съм навредила на бебето..... Sad
вие как спите?
много ли се усеща като мърда?

Общи условия

Активация на акаунт