Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 28 690
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

За сега са се показали 30  stork-boy и 33  stork-girl !Да са ни живи и здрави всички!
Мен ме домързя да ги преброя  hahaha е пак с 3 повече
Да продължа със статистиката от 143 бебета са се показали 63 (или 60 майчета знаят пола на бебчетата) остават още 80 юлки  в очакване  love001
[/quote

Пуу аз пък си мислех че само аз и още 2-3 най много не знаем Joy

Avencis, аз съм съвсем в началото на юли и въобще не знам и може би скоро няма и да узная.

# 271
  • София
.......остават още 80 юлки  в очакване [/color]    love001
лелеее, колко мамчета са общо значи? много бре, ама това е добре в крайна сметка Grinning

за животните съм пас, нямаме на този етап, но много харесваме кучета, особено от както ги наричаме ние, породата "куче майло" (джак ръсел) и йоркшири от по-малките и ретривъри, лабрадори от по-големите. котаци също харесваме, но аз съм алергична и не бих посмяла, само им се радвам ако някой има  Simple Smile

# 272

За сега са се показали 30  stork-boy и 33  stork-girl !Да са ни живи и здрави всички!
Мен ме домързя да ги преброя  hahaha е пак с 3 повече
Да продължа със статистиката от 143 бебета са се показали 63 (или 60 майчета знаят пола на бебчетата) остават още 80 юлки  в очакване  love001
[/quote

Пуу аз пък си мислех че само аз и още 2-3 най много не знаем Joy

Avencis, аз съм съвсем в началото на юли и въобще не знам и може би скоро няма и да узная.

А така. ами защо не знаеш? крие ли се маймунката  Simple Smile

# 273
И аз все още не знам пола на бебо  Cry Крие се не иска да се покаже  Crossing Arms На 06.03 съм на ФМ и се надявам там да не се скрие пак  Naughty А за домашните любимци аз си имам куче порода МОПС и е много добричък  Wink Всички ме питат ще го махам ли ,но сам категорична НЕ !

# 274
Хихихих и аз още незнам пола,но явно сме доста  Mr. Green Мислех,че съм една от малкото  Thinking

Аз обожавам животни,но за съжаление в момента  нямаме  Cry Много тежко преживяхме загубата на котето ни и все още не сме се престрашили да си вземем друг домашен любимец. Малкия също много обича животните и като види някое на улицата ми се моли с часове да го приберем,много ми става мило.

На момичетатат в болница пожелавам бързо въстановяване и повече без посещение на такива места до термин  Hug

# 275
  • Бургас
Олееее колко сте изписали  #Crazy По повод пола, аз на 17 бях на ЖК и докторката не можа да види пола, каза че нещо се е завъртяло бебчето. Обаче аз на 13 бях на ФМ и там няма мърдане - всичко се вижда  Mr. Green Най-важно е живи и здрави бебоци, а пола не е толкова от значение  Laughing
За животните - и аз ги обичам, имаме си водно костенурче, което гледаме от 3 години, но си мисля че котета и кучета не е хубаво да са покрай бебета. Но всеки си преценя и решава  Peace
Връщам се да чета, че много сте споделяли в новата тема.

# 276
  • Телиш/Плевен
pival, mini_moni, стискаме палци скоро да сте си у дома и да забравите за болниците поне до термина. Hug

Относно пола - замислих се дали през юли няма да има изненади за някои от нас. Joy Уж не грешат толкова често докторите, ама пък знае ли човек... Laughing

# 277
  • Ruse, Bulgaria
Мамчета, аз писах и във фб , но да питам и тук.Имам контракции, четох , че е хубаво повече да се лежи , а на мен ми се налага да пътувам доста и се чудя дали не е опасно и какво мога на направя да е по-леко пътуването?

# 278
Привет мами не съм писала, защото нещо сме болни всички в къщи и освен това се налага да ходя малко на работа. Аз съм с ужасем синузит. А сина ми е с една гадна хрема и така нищо ново и хубаво, а в петък сутрин съм на преглед да видим момата що прави.

# 279
Аз се връщам от ФМ Simple Smile Всичко ни е наред - 330г.Размахваме пръст като ни раздрусат по корема Simple Smile
Май от сега е с харектер госпожицата Simple Smile

kalata2011, може ли да споделиш билката

# 280
  • Варна
Момичета, излязоха ми резултатите за антителата за - РФ. Моля за малко помощ с тълкуването.

# 281
А къде ми изчезна част от писанието, тава е от телефона сигурно. Та билкра А синузит е морска краставичка. Има я на тинктура и като стрита на прах билка. Аз ползвах втория вариант. Всичко изтече и главоболието почти веднага ми мина

# 282
А къде ми изчезна част от писанието, тава е от телефона сигурно. Та билкра А синузит е морска краставичка. Има я на тинктура и като стрита на прах билка. Аз ползвах втория вариант. Всичко изтече и главоболието почти веднага ми мина

А как точно го правиш на компрес ли ? Сори че така разпитвам, но мои близки имат проблеми със синузита и затова така,всяко нещо се пробва Simple Smile

# 283
Момичетааа сега се връщам от ФМ и съм много щастлива ще си имаме момиченце Мименцее ако може едно stork-girl  и за мен на 1-ва страничка...311грама сме и сме безз забележки всичко си ни е наред...
petya_petya Да Д-р Даскалов гледа и очичките и нашите прегледа всичко си ни е наред, дори и сърцето погледна каза, че има прфектно сърце,но въпреки това ме посъветва че е хубаво да се иде на прегледа за сърцето който е специално...Явно е на максимата "колкото повече толкова по-добре" изключително съм доволна от него имам си и снимки и дискче препоръчвам го на пловдивките мами..целувки на всички и лека вечер тумбаченцаааа

# 284
  • Пловдив
Тихомира, за пътуването е добре да се консултираш с лекар. Той ще назначи лечение и ще прецени риска.
Калата, ще прочета за тази билка. Аз също страдам от синузит.

Общи условия

Активация на акаунт