Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 28 690
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Mar_bella нямаш антитела  newsm10
За котките и токсоплазмозата само да допълня, че ако сте живели в къща с двор и сте си брали магданоз или марулки от градината, а успоредно това двора е обитаем от котки, вече сте си изградили антитела  Wink
Аз искам малко помощ относно болежките: През първи триместър стриктно лежах, от месец насам лека полека домакинствам, но! Докато сготвя, аз стоя права средно по час -два в резултат на което ме заболява кръста, но и корема ми също, освен това сякаш почва да ме стяга  Confused Легна ли-веднага ми минава. Кажете ми, от тежестта на корема ли се получава това? Опасно ли е според вас? Виждам, много мами планини катерят, мотори карат, а аз не мога да си сготвя  newsm45 Посъветвайте ме какво да правя

# 286
При готвенето използвам ,когато мога да по седна  Wink и при другата домакинска работа правя си почивки като усетя, че се преуморявам,а то в случая е от малко !

# 287
  • Пловдив
VeryMe,щом те стяга и боли,трябва да гледаш да почиваш и полежаваш.Да готви половинката или храна от ресторанта.Нещо такова.Не всяка се чувства добре,а ти и с близнаци все пак

# 288
VeryMe защо не пробващ с колан?
Във връзка с днешната тема за домашните любимци

# 289
VeryMe,щом те стяга и боли,трябва да гледаш да почиваш и полежаваш.Да готви половинката или храна от ресторанта.Нещо такова.Не всяка се чувства добре,а ти и с близнаци все пак
Направо ми е много гадно- хем искам да си свърша работата, хем се страхувам да не навредя. Пък не всяко нещо можеш го прекъсна по средата за да си полегнеш..
Мимето 14 Точно това си мислех и ти го отгатна.Незнам ако си взема колан дали ще ми е по-добре, корема ми си е като на бременна, но не е чак пък толкова голям.. Освен това не мога да определя дали това което усещам в корема е от тежестта или правя контракции, но легна ли-веднага се оправям /сега пиша легнала, мъкааа.../ Като седя пък и работя  ми се напряга гърба и врата, от което получавам главоболие, чиста бабичка  Confused

# 290
Mar_bella нямаш антитела  newsm10
За котките и токсоплазмозата само да допълня, че ако сте живели в къща с двор и сте си брали магданоз или марулки от градината, а успоредно това двора е обитаем от котки, вече сте си изградили антитела  Wink
Аз искам малко помощ относно болежките: През първи триместър стриктно лежах, от месец насам лека полека домакинствам, но! Докато сготвя, аз стоя права средно по час -два в резултат на което ме заболява кръста, но и корема ми също, освен това сякаш почва да ме стяга  Confused Легна ли-веднага ми минава. Кажете ми, от тежестта на корема ли се получава това? Опасно ли е според вас? Виждам, много мами планини катерят, мотори карат, а аз не мога да си сготвя  newsm45 Посъветвайте ме какво да правя
И аз съм така с болежките, кръста, стяга се корема...и трябва да легна веднага. Дори права като постоя за 10 мин. пак така. Сутрин е по-добре. При мен е от лежането последните 3 седмици. Отпуска се мускулатурата и затова така бързо се изморяваме.    Готвенето при мен тази вечер: ММ реже пилето,вари,препенва, слага после в тавата...Ставам аз, посолявам, подправки и пак лягам...Зеленчуци замразени,че по-лесно...давам инструкции и така. Поне ще се научат да готвят.  chef Grinning Научиха се да перат и да простират  Joy

# 291
  • София
... едни капки които са правени, съдържат няколко съставки вкл. адреналин ...
Ако знаете за тези капки, а и изобщо антибиотични капки за нос, какви разпри са се вихрили из форума  Joy
Това до сега за ваксините, ще ви се види приказка.
какви спорове са се водели във форума казваш и за кои капки? не ми е попадало нищо по темата. нее лошо да се води дискусия по даден въпрос, така се виждат всички страни, добре е да се говори обаче и от личен опит, а не теоретично Sunglasses

За правените капки за нос, които съдържат адреналин  Peace Пусни една търсачка и предполагам, ще изскочат много, много мнения  Mr. Green

# 292
lokosff блазе ти за помощника   chef ММ е на работа 7 дни в седмицата, а в кухнята и яйце не може да свари сам. А оставя ли го да ми носи храна, считай, че от скара ще почна да джавкам  Laughing Иначе това за отпускането на мускулатурата не ми беше минало на ум, че може да е причината благодаря ти!  Hug

# 293
Zlatoto_90 , честито за новините ти и се радвам, че всичко е наред при вас. Благодаря за инфото при Даскалов, иначе аз кабинета му го знам, там ми правиха първата ФМ, но друг лекар - моят, който ми е по ЗК, явно ползва кабинета на Даскалов специално за ФМ, заради по-новата апаратура. Сега за втората ми каза да си запиша час направо при Даскалов. А за ФЕ прегледа, който се прави препоръчително след 20 г.с., когато бебето е по-голямо, ти го е препоръчал, защото лекарката, специалист-кардиоложка от София, идва тъкмо в неговия кабинет. При цялото ми уважение към добрите лекари, да са живи и здрави, че без тях не може, но все пак това си е и техния бизнес - защо да не ти препоръча допълнителен преглед на стойност 80 лв ? толкова ми казаха за ФЕ. Аз смятам да го направя де - на 15-ти  и 16-ти Март ще идва Ефтимова, около 30, 40 мин.наблюдава само сърцето на бебенцето.

# 294
lokosff блазе ти за помощника   chef ММ е на работа 7 дни в седмицата, а в кухнята и яйце не може да свари сам. А оставя ли го да ми носи храна, считай, че от скара ще почна да джавкам  Laughing Иначе това за отпускането на мускулатурата не ми беше минало на ум, че може да е причината благодаря ти!  Hug
Много шета милия, да ми е жив и здрав...Дори сега ми бута чаша червено вино, бледа съм била...аз не искам, близвам, а той пий та пий...хаха Joy Joy Joy Понякога е мн весело..

# 295
Много шета милия, да ми е жив и здрав...Дори сега ми бута чаша червено вино, бледа съм била...аз не искам, близвам, а той пий та пий...хаха Joy Joy Joy Понякога е мн весело..
Ааа браво на таткото, браво! Така трябва! В крайна сметка като се родят бебоците никой няма да го е еня за нас, тъй че сега ни е паднало да се глезим  Big Ups

# 296
  • Ispania
Моми4етаааа, ще си имаме МОМИ4ЕЕЕЕ. 4ак не повярвах Laughing, нали все пишлета си отглеждам Heart Eyes.
Много сьм хепи Crazy.

# 297
  • София
Вал, честито за радостната новина, честито и на останалите момичета!
Дойде ред да се отчета и аз, че днес бях на ФМ. Още от миналата ФМ вървим с една седмица напред, поради което съм си поправила и термина на 19.07. Всичко е наред с бебето, 246 грама е и със сигурност е момче. Мимето, може най-после да ме сложиш и мен в групата на чакащите  stork-boy   Praynig

# 298
Здравейте мами - ей пак сума та и време четох , че днес следобед се борих с данъчната си декларация че нали съм самоосигуряваща се и трябва да подавам уффффффффффф и декл. 6 абе бумащина - аз имам опит в декларациите, но не и за самоосигуряващи се а и както аз съм без доход а само плащам осигуровки съвесем се замотах ама май се преборих тези дни ще  я дам на една приятелка счетоводителка да я гледа .

Plesure - много ще се радвам - ако е лошо времето може да отидем до дон домат да играят малките в детският кът пък ние да пием по кафенце Simple Smile

Честито на всички узнали по - ох нямам търпение и аз вече.

За доброжелателите аз им казвам че каквото и да е ще му се радваме ама не не млъкват днес пак слушах как съм щяла да видя като е момиче- все едно незнам колко е страшно - тези хора не са наред.

Животинки нямам - искам един ден да вземем куче - аз имах от 13 годишна и много ми беше мъка като умря и ем беше стара на 15 години и да си призная някак още не мога да я прежаля след толкова години, но като попораснат малките ще им вземем твърдо - това да имаш куче е незаменима част от живота.

# 299
Момичетааа сега се връщам от ФМ и съм много щастлива ще си имаме момиченце Мименцее ако може едно stork-girl  и за мен на 1-ва страничка...311грама сме и сме безз забележки всичко си ни е наред...
petya_petya Да Д-р Даскалов гледа и очичките и нашите прегледа всичко си ни е наред, дори и сърцето погледна каза, че има прфектно сърце,но въпреки това ме посъветва че е хубаво да се иде на прегледа за сърцето който е специално...Явно е на максимата "колкото повече толкова по-добре" изключително съм доволна от него имам си и снимки и дискче препоръчвам го на пловдивките мами..целувки на всички и лека вечер тумбаченцаааа

колко е прегледа при Даскалов? и взима ли допълнително за диск с видео

Общи условия

Активация на акаунт