Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на FM и какво представлява феталната морфология, включително нейните основни характеристики?
Какво е шезлонг и какво е активно гимнастическо килимче?
По време на фотосесията допускат ли бащите и какво се предоставя - видео или снимки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на FM и какво представлява феталната морфология, включително нейните основни характеристики?
ФМ е акроним за феталнта морфология, която представлява подробно и високоспециализирано ултразвуково изследване на всички основни органи и системи на плода. В зависимост от гестационната възраст се получава информация за феталното развитие и хода на бременността. Феталнта морфология е специализиран, подробен преглед на бебето в утробата. Той включва оценка на различни аспекти като плацентата, шийката на матката, дължината и теглото на плода, визуализация на органите, кръвообращението и идентифициране на възможни аномалии и други важни параметри.
-
Какво е шезлонг и какво е активно гимнастическо килимче?
-
По време на фотосесията допускат ли бащите и какво се предоставя - видео или снимки?
-
Има ли възможност за доброволно отказване от ваксинация в България?
-
Какво означава ФМ в платения пакет за проследяване на бременност в Майчин дом във Варна?

На всичкото отгоре, понеже сина ми носи името на татко си, още като забременях 2-3 души ми подметнаха "сега на тебе ли ще го кръстите". Супер тъпо ми стана, защото всичките ми приятели знаят прекрасно, че го кръстих така не заради таткото, а защото обожавам името. Та сега ще ги оставя да си развият версиите и въображението и накрая ще ги

В крайна сметка, вечерта преди да родя се спряхме на вариант българско име (айде, от мен да мине). Единственото българско име с имен ден (много държах на това в случай, че ще е българско), което харесвам, е това на съпруга ми. Така синът ми е с неговото име и моята зодия, компромис и от двете страни
- не че ги нямаме ама щяхме да чакаме после на заплатата на мъжа ми и щеще малко да ми е притеснено
С ММ винаги сме искали поне 3 деца и тъй като много трудно забремнях този път,изпитвахме ужас от това че ще останем само с 1 детенце,а повечето хора около нас ни казваха е голяма работа,нали си имате едно,така ще ви е по-лесно. Аз лично имам 3-ма братя и 1 сестра и това е най-хубавото нещо което човек може да има на този свят 
Не се връзвайте на такива коментари,важното е да са ни живи и здрави ангелчетата,пък каквито такива
, но на мен затова ми е тъпо, защото аз не си падам по това майка да кръсти на себе си. Просто не е за мен.
За името на таткото го възприемам, вероятно защото не е нещо ново на този свят. Но мен това само ме улесни да дам същото име, не ми е било целта да носи името на татко си. И това са нашите приятели, които знаят добре това. Да са непознати да си мислят обратното - логично е, не мога да се сърдя.