Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 900
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Много ви благодаря!   bouquet
Значи, все пак ще мога да вземам детски живот и здраве.

# 376
Здравейте на всички, много сте изписали и цяла сутрин се опитвам да изчета всичко  Simple Smile
Относно имената : първия път нямахме никакви дилеми - избрахме дъщеря ни да носи името на свекъра ми, защото той наистина го заслужава, а и името му ми харесва. Никой от родителите ни до последно не знаеше какво сме решили, но и не се е бъркал. Сега обаче ще се наложи да мислим име за момченце, което според мен ще е по -трудно, но пък имаме и още доста време.
Аз винаги съм  се възхищавала на родители с повече от 2 деца, особено тези, които въпреки трудностите успяват да се справят и да ги възпитат добре.
Относно детските : моето мнение е, че тези пари (колкото и малко да са) се дават за децата и не би трябвало да са обвързани с доходите на родителите, но това предполагам е въпрос за друга тема. 

# 377
Здравейте и от мен Simple Smile
Току що си взех резултатите от БХС, казаха че са добри, но нали все пак това са само вероятности, пффф че глупости Simple Smile но както и да е.
Нямам намерение да си кръщавам детето на който и да е. До сега никой не ми е повдигал въпроса но все пак. Иначе сестра ми не спря да казва момче ще е, момче ще е чак се изнервих. Ама тя така понеже в къщата сме били само жени и време било за едно момче, само дето аз и евентуалното момче няма да живеем там, но както и да е Simple Smile една колежка пък момиче било ама сигурна до дупка. е как ги разпознавате бе много ми е интересно. Аз не усещам какво ще да е макара че доста майки ми споделят оооо аз си знаех че ще е едикво си хахаха и това не го разбирам но разни хора разни идеали, важното е да са добре бебенцата да са здравички. Моя приятел казва че като стане на 18 само ще реши дали е момче или момиче  Joy Хайде за сега ви желая усмивки

Avencis, при Даскалов прегледа струва 100лева не се заплаща допълнително за снимки и клип..

А само последно да те запитам ако знаеш тати-то може ли да присъства. До сега не е бил с мен на преглед понеже при моята лекарка е малко тясно пък и не искам да го карам да чака 2 часа за 5 мин преглед Simple Smile А ФМ-то ще е супер интересно и искам да е с мен Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 13:11 от Avencis

# 378
  • Варна
Пуу да не бяхме се женили значи..  Mr. Green , поне детски щяхме да взимаме.  Laughing Ама сега нъцки. И двамата с ММ ни осигуряват на реалните ни заплати и шанса да вземем клони към 0.  Wink Здраве да е!
За имената нас никога не са ни натискали, подпитвали или каквото и да е. Може би затова кръстихме малкия на моите родители. Всъщност кръстихме чак силно казано, само буквичката е взел. Сега съм харесала име с буквичката на свеки.  Wink
За броя на децата аз много се радвам на семейства с 2-3-4 деца. И определено съм на мнение, че едно дете не е чак такъв разход, че видиш ли да не можеш да си позволиш второ или трето. В постнатата статия има много истина. Все пак засега сигурно ще се спрем на 2, пък да видим след някой друга година, ако ни дойде друг акъл.  Laughing
Относно ходещите видеозони, точно вчера с една позната това обсъждахме. Моя корем е същия като предния път и всички залагаха на момче отново, пък на изненада.  Mr. Green А тази ми позната  наскоро роди близнаци и понеже има една малка кака и всички са я питали за пола и като кажела момичета, реакцията е била "еее нищо"..  Rolling Eyes
За болничните моя е подаден на 6ти февруари и вече изплатен напълно - и за дните от януари, и за дните от февруари.

# 379
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда,от женските имена,празнуващи на Цветница,ми харесват Невена,Явора,Жасмина и Венета
Hug
Гледам от няколко дни само такива имена, обаче никое все още не ми е "на сърце". Thinking Преди много ми харесваше Калина, но сега... не знам и аз вече какво искам и какво ми харесва. Ще го измислим, успокоявам се с мисълта, че има предостатъчно време. 4470

# 380
Ами моя болничен е то 03.02 до 17.02 предполагам както каза Elfita ще го пуснат до 15 март...а аз сега взех още един болничен,който е до 20.03 сигурно ще го изплатят април..

# 381
  • Пловдив
а аз сега взех още един болничен,който е до 20.03 сигурно ще го изплатят април..

А,не,не  Laughing
Всички болнични от февруари се представят до 15 ти март.Ако фирмата ги носи на 1 во число,ще имаш бързо превод,ако ако ако чака последния момент,към края на месеца.Март ще имаш превод за дните от февруари

# 382
Е дано ми ги пуснат в началото...надявам се!
Имам някакви болки ниско в ляво, не са много силни но са на моменти не постоянни...и корема вчера след една по-дълга разходка се беше постегнал,като полегнах се оправи. Не знам обаче болката от какво е Sad дано да спре

# 383
♥Elfita♥ понеже спомена детските за близнаци искам да те питам следното:
1. Мъжът ми е самоосигуряващ се, защото е управител. На база какво ще изчисляват неговия доход? Кой доход се сумира-брутния или нетния?
2.За изчисляване на дохода ще делим на 4 /аз, бащата и децата/ нали така?
Много много ще съм ти благодарна да ми обясниш ако знаеш, защото срещнах спорни мнения   bouquet Ако прецениш ми пиши и на ЛС, да не разводняваме тука темичката.

# 384
  • Пловдив
♥Elfita♥ понеже спомена детските за близнаци искам да те питам следното:
1. Мъжът ми е самоосигуряващ се, защото е управител. На база какво ще изчисляват неговия доход? Кой доход се сумира-брутния или нетния?
2.За изчисляване на дохода ще делим на 4 /аз, бащата и децата/ нали така?

По точка 1 не мога да дам компетентен отговор.Със самоосигуряващите се лица е мазало  Laughing.Попитай в социалните какво ще искат да представите за него
Точка 2.Да ще делите на 4 ри дохода на двама ви,ако имате брак

# 385
  • Сандански
Здравейте момичета  Hug
Гледам обсъждали сте темата за имената  ooooh! толкова ми е трудно, харесвам толкова много имена, а ще имам само една принцеса  Rolling Eyes и аз като много други мами се успокоявам, че има време и все ще го измислим.
Моята леля като и казахме, че чакаме мома и се обръща и казва на ММ "еее нищо, няма да останете само с това дете де", а той милия чуди се какво да и отговори. Не мога да ги разбера тези хора, ма какво само момчетата ли са хора  smile3516.  А една приятелка ми разправя, че жените, които имат момичета са благословени, тинтири минтири smile3533. Всяка жена, която е майка е благословена  newsm03
Толкова съм щастлива, че след години опити, най-сетне и аз чакам своята първа рожба, че каквото и да е да е живо и здраво.
За броя на децата - колкото повече толкова по-добре  Wink Възхищавам се на жените отгледали повече деца.
Все се каня да ви питам вие водите ли си някакъв дневник на бременността. Аз много искам, но хич не ми идва вдъхновение какво точно да си записвам, освен килцата   smile3532

# 386
Имам някакви болки ниско в ляво, не са много силни но са на моменти не постоянни...и корема вчера след една по-дълга разходка се беше постегнал,като полегнах се оправи. Не знам обаче болката от какво е Sad дано да спре
Спокойно, и аз като се уморя или се притесня се стяга корема,хем пия магнерич. Моята док ми каза, че е нормално вече да усещам контракции... Hug

# 387
Е дано ми ги пуснат в началото...надявам се!
И аз ги имам,то е повече дискомфорт,отколкото болка.И при мен се втвърдява корема долу,но и 4 дни беше непрестанно.Изобщо не ме отпускаше и за секунда.Вчера и кръста ме заболя,но днес вече съм добре. Почивай си повече! Simple Smile

# 388
По въпроса за имената-дъщеря ми си беше измислила и мъжки, женски вариант, и сега като разбрахме,че е момче започна да си го нарича по име Heart Eyes

# 389
  • Пловдив
По въпроса за имената-дъщеря ми си беше измислила и мъжки, женски вариант, и сега като разбрахме,че е момче започна да си го нарича по име Heart Eyes

Ще го кръстите ли както дъщеря ти иска?

И моята нарича бебето по име-Ани.Тя е абсолютно сигурна,че е момиченце.Ако е момче,го хвърляла в коша  Joy
Аз обаче няма да кръстя бебето Ани.Имам друго женско име,което тя разбира се не харесва

Общи условия

Активация на акаунт