Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 897
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, момичета.След една седмица в болница,заради контракции след серклажа ,трябваше да ме изпишат,защото детето се оказа с херпес зостер  Tired Болестите се сипят една след друга - не издъжам вече  Sad Едно се притеснявам за детето,друго за мен и бебето ..оф.Не съм ви чела назад,няма и да мога...няма и да влизам тук - ще си оправям проблемите...Пожелавам ви здраве и след време,когато мога ще се включа пак  Confused

# 391
Мамчета, да напомня че вече сме на 27 страничка - чакам предложения за заглавие!
mini_moni  Hug добре дошла и по вече никъде не те пускаме! Бързо оздравяване на баткото!

# 392
По въпроса за имената-дъщеря ми си беше измислила и мъжки, женски вариант, и сега като разбрахме,че е момче започна да си го нарича по име Heart Eyes

Ще го кръстите ли както дъщеря ти иска?

И моята нарича бебето по име-Ани.Тя е абсолютно сигурна,че е момиченце.Ако е момче,го хвърляла в коша  Joy
Аз обаче няма да кръстя бебето Ани.Имам друго женско име,което тя разбира се не харесва

hahaha и ние сме така със сина - той се казва Дамян (и аз вече незнам на кой, баща ми е Димитър, свекър ми (бог да го прости) е бил Иван). Та реших от двете имена ще стане Дамян  Mr. Green). Много ми харесваше името, звучи ми тежко. За момиче си бях измислила Полина (свекървата е Павлина), но виж за момче .... нищо не ми идва. Та сина ми иска и бебето да се казва Дамян и да бъдели Дамян 1 и Дамян 2  Joy

mini_moni стискам палци, дано всичко се оправи  Praynig и моят мъж в момента е в болница за изследвания и на мен ми се е свило сърцето

# 393
Да ,живот и здраве така ще го кръстим PeaceТова е името на моя дядо,който ми е помагал ужасно много досега/и продължава да го прави, да е жив и здрав/И беше ялтернативното ни мъжко име още като бременеех с дъщеря си Simple SmileВиктория просто отсече ,че ако бебето е момиче ще го кръстим на майка ми, а ако е момче -на дядо.Тя самата е кръстена на свекъра ми,така че явно по пътя на логиката е стигнала до моя род Laughing

# 394
Здравейте, момичета.След една седмица в болница,заради контракции след серклажа ,трябваше да ме изпишат,защото детето се оказа с херпес зостер  Tired Болестите се сипят една след друга - не издъжам вече  Sad Едно се притеснявам за детето,друго за мен и бебето ..оф.Не съм ви чела назад,няма и да мога...няма и да влизам тук - ще си оправям проблемите...Пожелавам ви здраве и след време,когато мога ще се включа пак  Confused
Не се тревожи, всичко на финала ще бъде наред.Бързо оздравяване на детенцето и ти да нямаш повече контракции и никакви ядове до края на бременността Hug Чакаме те пак тук Hug

Хрумна ми нещо за темичка...БАБА МАРТА Е НА ПРАГА, ЗА ЮЛСКИТЕ БЕБОЦИ МАРТЕНИЧКИ СТЯГА......

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 14:57 от lokosff

# 395
Мини-Мони,прегръщам те!Всичко ще се оправи Hug

Дона 78 ,теб също-всичко да е ОК с мъжа ти Hug

# 396
Здравейте аз докато ви изчета мина цял ден, да се включа и аз с имената който съм си избрала за момиче София , Моника и Виктория но за момче убиите ме не мога да измисля , ще видя на 26 какъв ще е полът  Simple Smile
Синът ми носи буквата на свекър ми И така си решихме и си го кръстихме Ивелин но просто ми хареса името ,никой никога не ме е карал или намеквал как ще си кръщавам моето дете

# 397

Хрумна ми нещо за темичка...БАБА МАРТА Е НА ПРАГА, ЗА ЮЛСКИТЕ БЕБОЦИ МАРТЕНИЧКИ СТЯГА......
[/quote]

На мен лично много ми хареса Hug Браво за идеята  bouquet

# 398

mini_moni, стискам ти палци по - скоро да се завърнеш при нас с хубави новини,че лошото вече е минало. Hug От поста ти наистина личи,че си на предела на силите си, но заради малкото бебче бъди силна и това ще мине, имала глава да пати .....Влизай от време на време като имаш възможност.Сигурна съм,че всяка една от нас ще чака новини от теб  Hug

# 399
Сиси 28, аз съм на 100 % за Виктория/както се подразбира от подписа ми Grinning/Обожавам това име-носи толкава красота ,сила и достойнство/поне на мен ми дава такова усещане/

# 400
  • София
хахаха, само да вметна по повод многото деца в едно семейство ..
току що намина една приятелка да се видим, тя има 2, второто е на 7 месеца едва. Та като споменах за трите деца, които искам реакцията беше неповторима - не се сдържах и на глас се смях доста дълго .. опулване  Shocked, звучно преглъщане съпроводено с фразата " ти крава за разплод ли ще ставаш?" Нищо не можех да кажа, честно, стана ми толкова забавно и смешно.. Но бая се посмях и то от сърце - каквото и да кажеш няма да те разберат.. но пък наистина толкова й беше истинска и непринудена реакцията, че не може и да й се обидиш

# 401
Здравейте мами! Видях, че се споменава ...получаване на детски. Ако някой може да обясни по-подробно за условията. При нас ММ (нямаме брак) по лична карта е на един адрес, аз съм на друг, а живеем на трети (без да сме си изкарвали документ за настоящ адрес). Ще се радвам на отговори. Благодаря предварително! Хубав следобед на всички!

# 402
  • Варна
Това с адресите няма значение. Отиваш в социалните, които са в района на твоя адрес по лична карта (тъй като нямате брак) и носиш:
1. акт за раждане и копие;
2. бележка от педиатър, че са поставени всички ваксини;
3. бележка само от работодател, за доходите ти през последните 12 месеца, дори и да са 0 лв. Ако си получавала пари от НОИ, както са болничните и т.н. - социалните ще ги видят в системата и ще ти ги дадат;
4. Бележка за сметката ти в банката, в която искаш да ти превеждат парите.
5. твоята лична карта и май копие.
Може и нещо да забравям.  Thinking

Всичко това се носи там, дават ти молба за попълване, правиш там едни изчисления - всичките ти доходи, делени на 12 месеца и делени на 2 (за теб и детето) и ги подаваш. Това се прави всяка година.

# 403
Здравейте, коремчета досега не съм писала но ви следя с голям интерес на 30 год съм бременна с второ детенце засега момче пак че и първото е момче от Пловдив
термина ми е 29.07.2014
Пожелавам на всички леко бременеене

# 404
Сиси 28, аз съм на 100 % за Виктория/както се подразбира от подписа ми Grinning/Обожавам това име-носи толкава красота ,сила и достойнство/поне на мен ми дава такова усещане/
Да много е хубаво и аз сам на 99% за него

Общи условия

Активация на акаунт