Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 873
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Момичетааааааааааа  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Излезнаха ми резултатите от амниото --- здраво бебенце !!!!!!!!!!!!!!!

Мноооооооого съм щастлива !!!!!!!!   newsm68   newsm51 newsm44   newsm68 

потвърден мъжки пол

Браво радвам се много за теб

# 481
  • Пловдив
* За или против сте по отношение на  обиколниците за креватче?
*Пластмасови/без бисфенол/ или стъклени шишета са за предпочитане?
*Може ли портбебето да замени ползването на шезлонг у дома?

Обиколници не съм ползвала с първото.Креватчето е дървено.Сега също така мисля.
От към здравословна гледна точка стъклените са най-добре.От към удобство пластмасовите.Имало и пластмасови без бисфенол,но не знам марката.
Портбебето и шезлонга са с различни функции.Портбебето го ползваш,за да пренасяш бебето навън,до лекар,до магазин.Като го сложиш с бебето вътре,то пак си лежи и няма да му е интересно.Шезлонга не става за пренасяне на бебето извън дома,но бебето стои леко изправено и се занимава с борда с играчки,някои имат и музика,вибрация.Т.е може да ти спечели 20-30 минути,за да свършиш нещо

petya_petya ,страхотни новини.Браво!

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 15:19 от ♥Elfita♥

# 482
petya_petya  БРАВО, БРАВО!!!!  Hug  Сега вече можеш да си отдъхнеш!

ninka_76  излизай от болницата! Стискам палци бързо да те пускат! Hug

Със закъснение честито на порастналата принцеса на Елфита! Много щастие и усмивки!!!

Nataliya_BS добре дошла  bouquet

Аз днес съм вкъщи с малкия, защото ОТНОВО е със сополи и кашлица, да му се не види!  От снощи се правя на доктор Куин с разни бабешки рецепти - крачета в солена вода, мед с канела,ванилия и масло, сироп от черна ряпа, два вида сиропи за кашлица (за по-сигурно), витамини, клееви тинктури, разтривки.... Сега го сложих да спи, целия омазан в мед (като меденка) и резултат не виждам. Буху-буху и тва е. Писна ми. Тъкмо вчера си помислих, че ето, дойде март и болестите ще свършат и той болен.
Отивам да го нагледам и се връъщам да ви чета.

# 483
petya_petya: Страхотна, страхотна, страхотна новина !!! Мисля, че е повод да празнувате довечера. Искрено се радвам за вас!!  baloni

Мен ме цепи цял ден главата. Току що глътнах един парацетамол и дано ми помогне, че не се издържа.

Момичета и аз си купих списание Кенгуру и наистина е много хубаво и съм доволна!
Моника и аз днес бях с ужасно главоболие и изпих само 1/4 парацетамол и ми мина. Дано и при теб има ефект  Praynig

# 484
Може ли някой да ми обясни какво точно са контракцийте?? Боли ме корема ниско доло и ми е твърд Sad пия нощ-па но нещо не ми минава Sad

# 485
  • Пловдив
Здравейте и от мен
Снощи докато спях така ме сряза корема,не можах да си намеря място боля ме около 15 минути,но болката беше ужасна.Четох за тези болки,че е нормално заради разтягане,но не мислех че е толкова силна болката.Дали е нормално или трябва да отида на лекар днес не ме боли.
Лек ден на всички а на боледуващите скорошно оздравяване Simple Smile

# 486
И аз се включвам с болките в корема, за първи път. До сега нищо нямаше... От около час, като вървя ме срязва ниско в ляво... Tired

# 487
  • Пловдив
Може ли някой да ми обясни какво точно са контракцийте?? Боли ме корема ниско доло и ми е твърд Sad пия нощ-па но нещо не ми минава Sad

Това трябва да са.Легни да почиваш и с нищо не се натоварвай.Нещо друго пиеш ли-магнерич или там както се казваше магнезия за бременни
Ако не те отпусне,отиди да те види лекар

# 488
НЕ нищо друго не пия сано нощ-па. По цял ден си лежа нищо не правя Sad но днес много ме приболва Sad

# 489
Може ли някой да ми обясни какво точно са контракциите?? Боли ме корема ниско долу и ми е твърд Sad пия нощ-па но нещо не ми минава Sad
И на мен така ми беше 4 дни! Накрая ми мина на 5-я. НО си мисля,че е от някой вирус пак, тъй като първо бях леко хремава,после повръщах, а досега не бях и накрая ме удари и диария  с извинение Sad След това точно ме хвана и корема. Беше твърд и болеше и тежеше. Направих си изследвания - показа леко възпаление,че съм изкарала и АГ не видя контракции. Но не бях при моя. Сега ми е по-добре от вчера и се чудя дали за всеки случай да посетя моя АГ?! НО сега мъжа кара нещо подобно,без повръщането и той каза,че му е твърд корема и тежи.

# 490
  • Пловдив
И аз се включвам с болките в корема, за първи път. До сега нищо нямаше... От около час, като вървя ме срязва ниско в ляво... Tired
И аз като вървя и ме придърпва под пъпа от ляво или от дясно ..... Sad

# 491
НЕ нищо друго не пия сано нощ-па. По цял ден си лежа нищо не правя Sad но днес много ме приболва Sad
Не съм специалист по контракциите, но това което аз усещам е стягане на корема все едно имаш чувството че направо всеки момент ще се спука  Mr. Green но никаква болка не изпитвам а и това е за около минутка две и после нищо ми няма.

# 492
Дааа тежи ми едно гадно не ми е приятно хич Sad но нищо друго само ме боли и тежи  Cry

# 493
petya_petya  Hug Браво! Страхотна новина! И аз с две ръце подкрепям каквото каза Мимето14 -от БХС няма смисъл. За мен това е тъпа мода и начин да ни извадят още пари от джоба. Сори, че съм малко крайна но се нервирам като гледам как се отразяват резултатите на мамчетата, а накрая /слава Богу/ се оказва, че е било излишно притеснението! Аз БХС не съм правила, щото не може на близнаци и много се радвам, че си го спестих.
За обиколниците и аз четох, че спират циркулацията, но пък наистина тези твърди решетки на креватчето също ме притесняват. За това имам нужда да почерпя от чуждия опит  Heart Eyes
Любимата ми тема болежките-ами случва се понякога да ме заболи силно, сякаш нещо се е прищипало, случва се да усещам боцкания ниско долу, но според мен това няма общо с контракциите, по-скоро е от разтягането /или чревца/ Виж това със стягането и втърдяването май са си контракциите.
Четох, че е нормално да ги има до 3 на час или 10 пъти дневно, като продължават не повече от 25 секунди.   newsm12

# 494

Същото.При мен даже не спираше по цял ден- каквото и да правя. Само вечер като легна и сутрин преди да се раздвижа. Наистина се надявам Аг-то,което ме гледа да е права и да не е било контракции. Но сега съм по-спокойна като ми мина.  
За БХС - и аз не съм правила, точно заради излишните притеснения,който създава с повечето случаи. Надавам се да не съм сгрешила. Правих само ФМ 1 и сега трябва да се запиша скоро и за втората фетална! При първата всичко беше наред,но все ме е страх,че толкова грешки стават Sad Cry  Честито на тези с амниото! радвам се за вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт