Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-84

• 81 320
  • 730
  •   1
Отговори
# 675

... част от многобройната султанска челяд... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 676

Ферхунде, благодаря ти за подсказките! Hug Hug Hug

С усмивката на султана пожелавам на всички лека нощ! Hug

# 677
Огромни благодарности на Ферхунде! 

# 678
  • Ruse, Bulgaria
129.Bölüm Fragmanı

# 679

В допълнение към промо-трейлъра на Синан, още един линк, за гледащите извън БГ. Peace

https://www.facebook.com/photo.php?v=718349888217528&set=vb. … ype=2&theater

# 680
Синан ,Ферхунде, Джу   bouquet  bouquet  bouquet

Нурбану към Селим:" Нашите дни наближават Селим,чувствам го !"

Кара Ахмед преди екзекуцията:
"Султан Сюлейман,не се възгордявай,защото Алах е по-високо от теб и всичко вижда.В следващият живот ти ще отговаряш за всички отнети животи…"

# 681
Здравейте! В 127-ма серия , султана беше на гроба на Разие Султан. Там той казва, да почива в мир, моята дъщеря. Този момент не го разбрах, от кого му е тази дъщеря ?

# 682
Мозче,ще отговоря на този въпрос: От Махидевран Султан е (1525 - 1581- в Бурса починала) Прочетох го във Vikipedi чрез Google. Grinning

# 683
  • Русе, у дома
Мозче,ще отговоря на този въпрос: От Махидевран Султан е (1525 - 1581- в Бурса починала) Прочетох го във Vikipedi чрез Google. Grinning
А във филма е от Валерия (Низенин), но какво стана после с детето след като майка И падна от високо, аз поне не разбрах...

# 684
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ !

# 685
RAYTING 19/3/2014
No 1 MUHTESEM YUZYIL
TOTAL : 22,47%
A/B : 23,46%     Peace Peace Peace

# 686
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!

# 687
Честита пролет

Скрит текст:

# 688

Браво на Мерием! Hug Дано не се върне при онова грозно недоразумение Джан А. Naughty Naughty

# 689
Сериите стават все по-напрегнати. Не мислех,че Хуриджихан ще приключи така. Когато се появи си помислих, че ще стане интересно с нея, все пак дъщерята на Ибрахим и Хатидже, кръв от династията, мислех си,че ще използва това, може би ще търси отмъщение - просто нещо интригуващо. Чудя се как ли ще представят смъртта на Хюррем, дали ще измислят нещо за да е по-интересно за зрителите, някаква интрига,може би убийство, или като в историята от болест. Онзи ден реших да си припомня началото. Изгледах първите 10 серии, а и на няколко пъти си припомням случайно и от сериите по ТВ7. Хюррем дойде в двореца и просто реши,че ще става господарка и, че ще командва султана и всички покрай нея, да ви кажа на второ гледане, не видях много, много любов от нейна страна, просто изпълнение на плана и наистина се замислих. Сюлейман е друга работа, той наистина се влюби, като омагьосан. Другото което ми направи впечатление, е че всички се държат нормално с нея в началото, както с всички момичета от харема. Валиде, Хатидже например изобщо не видях да са против нея,държат се като с всяка друга, започнаха да се държат различно когато разбраха, че и тя се държи различно и е решила да е срещу всеки. Единствено Махидевран още в началото я прие като враг по ясни причини.Но си мисля,че Махи наистина обичаше Сюлейман, докато за Хюррем не съм сигурна ( говоря за сериала, не за историята-за там незнам), тя просто реши,че ще помита. Другото което се замислих наистина ли е било,чак толкова невъзможно да се отърват от нея,милион души-милион опита направиха и неуспяха, малко нереалистично ми изглежда. Можеха например много лесно да я отровят, в сериала всеки такъв опит се проваля, но в действителност според мен това няма как да стане, ако не първия,то на втория щяха да успеят - просто няма такъв късмет да го кажем, не е реалистично. Има още някой такива факти, но за сега толкова, че стана много дълго.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт