"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 414
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • В Града на Липите
... и поне досега не е използвал никога дубльор.

Една лека поправчица  Hug, в Облака при една катастрофа използва дубльор. И слава Богу. Като нищо можеше да се контузи зле.

Дороти, това дето го прочетох в спойлера ти, въобще не е обнадеждаващо. Може да се окаже доста трудно да се докопаме до сериите.  Thinking

# 181
  • In the light side of the Moon!
Аз писах нещо, но мамата се бъгна и сега не помня какво писах  Joy Joy Joy Joy

ама нещо интересно ви нося, което Тойгар пусна в туитъра , няма нищо общо с филма, да предупредя  Peace

http://www.mynet.com/video/cocuk/norvecte-karda-montsuz-kalan-co … randilar-2003396/

Дори  Hug мерси за уто4ненията, явно няма да се раз4ита на тези вашите  Wink

# 182
 wavey Хриси   така е,дано  да го излъчват паралелно.

Иначе фен страниците правят много добър превод в ефир в деня на излъчването (ATV),понякога на и  английски.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 23:29 от дороти 15

# 183
  • софия
Дали и за това не са наели и Куру-бей, за да има  някой, който да поиграе и от кръста надолу?  hahaha hahahahahaha hahaha
ааа, той Енгин и от кръста надолу играе.  Peace Само трябва да му свикнеш с посоката на движение - ляв крак надясно, десен - наляво..... Laughing

Злати не харесва името на нейното момче, но аз съм впечатлена, всички герои си имат две имена, а Куру бей с едно -  Танер.
Скрит текст:
Туба - ELİF DENİZER
Енгин - ÖMER DEMİR
Еркан Джан - TAYYAR DÜNDAR
Небахат - ZERRİN DENİZER
Айтач Арман -  AHMET DENİZER
Хазал Тюресан  - ASLI DENİZER
Серкан Куру - TANER
Бестемсу -  NİLÜFER DENİZER
Гюлер Йоктем - ELVAN DEMİR
Бурак Тамдоан - HÜSEYİN DEMİR
Дамла Колбай -  DEMET DEMİR
Селин Ортачлъ  - SİBEL ANDAÇ
Бедия Енер  - FATMA ERYAMAN
Тувана Тюркай  - BAHAR ÇINAR
Емре Къзълирмак - LEVENT İNANÇ
Али Йоренч - FATİH DÜNDAR
Сайгън Сойсал -  METİN DÜNDAR
Тансу Ташанлар  - ARDA ÇAKIR
İlkin Tüfekçi - PELİN SERTER
Да не е попзвезда  newsm78

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 23:38 от freespirit

# 184
  • Разград
... и поне досега не е използвал никога дубльор.
Една лека поправчица  Hug, в Облака при една катастрофа използва дубльор. И слава Богу. Като нищо можеше да се контузи зле.

Но, не използва дубльор като язди коня, не се качва на коня със стълбичка.

# 185
Здравейте  Hug
Вие вече чакате трети трей, пък аз подскачам за втория  Heart Eyes многооо хубав! Всички много убедителни с ръце, крака , очи, кой каквото има... Laughing, само малко нещо екшъна не изпипан - любимият ми комисар превзема една барака, дето ако  духне вятър и я отвява, ама да не издребняваме... Mr. Green
Погледите много таман, ох пиша от таблета-много мъчна работа! Ще приключвам, да не се мъча излишно, че и Вас, Grinning

Много благодарност за инфото  smile3525

п.п. Стига сте го молили Хрисето за репортажи, пращате един голяяяям колет качествен шоколад и репортажите ще потекат... Хрис  Hug

Спирит да не се скатава, тя също списва хуморески, обаче не със шоколад, друго беше - нещо за пиене, ще си спомня,
 newsm78

Лека вечер, момичета!

/ох, измъчих се/

# 186
Привет

Скоро се питахте всичко от трея дали е разкостено? Погледи ,плетива,крачоли Rolling Eyes прилики,разлики.......

В дясно долу на този колаж и  на 24 сек от трея,идея си нямам кого ни показват. newsm78
Ама и вие  хич не го отразихте този кадър.
Идеи някакви?????

То друго не остана за разнищване от  "ремаркетата" Thinking

# 187
Дороти, за бебето ли се чудиш? Това Елиф. Тя е на парти-изненада, влиза в тъмна зала и вижда голям екран с нейни снимки през годините , после светкат лампите и със сигурност гостите викат Изненадаа... 

# 188
Добро утро!  Hug
Снощи писах, ама мамата се бъгна и не публикувах.

Спомням си, че помолих Хриси  Hug за репортажи, защото научих, че 50 % от очарованието на он лайн гледането на КВФ са били нейните разкази. Затова, такива като мен, които не са гледали он лайн, не успяха да "усетят блуса"   ooooh!
Хриси  Hug не ни изоставяй, моля, направи ни няколко репортажа, докато се зарибим, пък после ще продължиш, ако пристигне достатъчно количество шоколад!  Simple Smile

Меги  Hug не се ядосвам, само сверявам часовника...  Wink

ама нещо интересно ви нося, което Тойгар пусна в туитъра , няма нищо общо с филма, да предупредя  Peace

http://www.mynet.com/video/cocuk/norvecte-karda-montsuz-kalan-co … randilar-2003396/

Скрит текст:
Да, изключително ми хареса това.  Peace Мисля си, ако беше при нас, никой нямаше да реагира, защото сме свикнали с картинката боси деца да просят в снега.  Cry

# 189
Привет

Скоро се питахте всичко от трея дали е разкостено? Погледи ,плетива,крачоли Rolling Eyes прилики,разлики.......

В дясно долу на този колаж и  на 24 сек от трея,идея си нямам кого ни показват. newsm78
Ама и вие  хич не го отразихте този кадър.
Идеи някакви?????

То друго не остана за разнищване от  "ремаркетата" Thinking

Дороти, за бебето ли се чудиш? Това Елиф. Тя е на парти-изненада, влиза в тъмна зала и вижда голям екран с нейни снимки през годините , после светкат лампите и със сигурност гостите викат Изненадаа... 

Нианта  Hug съгласна съм с теб, а с предния ти пост още повече!  Hug

Дороти  Hug се чуди сигурно, кое действително бебче е снимано.  newsm78 Ако не е истинското бебе Туба, то може да е някое от тези:

# 190
Добър ден, момичета!  Hug
Дано да изскочи нещо ново за КПА , я някоя снимчица от сета, я пък нов фрагман (мечти, мечти..)

... Пепел от рози (моля, кажи си краткото име - Гюлпембе?)  Hug

Линка  Hug, може. Може и Фатмагюл, и Гюлфатма и  Пепелка, въобще както ти дойде на ума. Само не и Пепелянка  Praynig (не съм такъв човек   Simple Smile )

# 191
Пепелче  написах Гюлпембе, защото е точно пепеливо розово, но много е дълго също, та се колебая между Гюл и Пепелче...  Laughing

Искам да споделя нещо, а и да прочета вашето мнение.
Фейсовете тази сутрин са пълни с тази снимка

Веселата от преди минути Елиф, изведнъж е много сериозна преди да духне свещичките. Та се чудех - дали е предчувствие, или чува, или вижда нещо, което я озадачава, което я кара да се замисли...

То няма как да знаем, разбира се, преди да сме видели епизода, но ми е странно...  newsm78

# 192
Здравейте момичета

Пепелче Гюл,Лина,Нианта

Нианта Hug  благодаря ти за отговора.Някак не можах да свържа написаното в резюмето с бебето от кадъра.

Линка   Hug Няма значение кое е  реалното бебе от снимката,а защо е в нашия филм. Heart Eyes

Тази снимка се разхожда от снощи и правих съпоставка на дрехи и бижута на Елиф.
Изражението  ли  newsm78преди да духне свещите   предчуства ,че ще има екшъни. Laughing  

Докато видим Елмер с кафета..........ще се задоволим с  двойно кафе.

Хубав ден на всички

# 193
Линка, а може режисьорът в този момент да е извикал "Стоп Stop"  Simple Smile

И малко музика на Тойгар Ъшъклъ от Забраненият плод

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 10:51 от pepel_ot_rozi

# 194
Линка, а може режисьорът в този момент да е извикал "Стоп StopSimple Smile

А може да  е извън кадър, при репетиция...

Общи условия

Активация на акаунт