Една лека поправчица
, в Облака при една катастрофа използва дубльор. И слава Богу. Като нищо можеше да се контузи зле.Дороти, това дето го прочетох в спойлера ти, въобще не е обнадеждаващо. Може да се окаже доста трудно да се докопаме до сериите.
, в Облака при една катастрофа използва дубльор. И слава Богу. Като нищо можеше да се контузи зле.

мерси за уто4ненията, явно няма да се раз4ита на тези вашите
Хриси така е,дано да го излъчват паралелно.

Само трябва да му свикнеш с посоката на движение - ляв крак надясно, десен - наляво.....
, в Облака при една катастрофа използва дубльор. И слава Богу. Като нищо можеше да се контузи зле.
многооо хубав! Всички много убедителни с ръце, крака , очи, кой каквото има... 

за репортажи, защото научих, че 50 % от очарованието на он лайн гледането на КВФ са били нейните разкази. Затова, такива като мен, които не са гледали он лайн, не успяха да "усетят блуса" 
не ни изоставяй, моля, направи ни няколко репортажа, докато се зарибим, пък после ще продължиш, ако пристигне достатъчно количество шоколад! 
не се ядосвам, само сверявам часовника... 

Мисля си, ако беше при нас, никой нямаше да реагира, защото сме свикнали с картинката боси деца да просят в снега.

съгласна съм с теб, а с предния ти пост още повече! 
се чуди сигурно, кое действително бебче е снимано.
Ако не е истинското бебе Туба, то може да е някое от тези:
, може. Може и Фатмагюл, и Гюлфатма и Пепелка, въобще както ти дойде на ума. Само не и Пепелянка
(не съм такъв човек
) 
благодаря ти за отговора.Някак не можах да свържа написаното в резюмето с бебето от кадъра.
Няма значение кое е реалното бебе от снимката,а защо е в нашия филм. 
преди да духне свещите предчуства ,че ще има екшъни.
" 
Препоръчани теми