"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 403
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • Разград

# 211
Момичета, кратък отдих за следобедно кафенце:

с нашите герои

# 212
Привет

Пепелче  Hug благодаря за кафето с любимите ни герои.

Нов разкошен колаж с 
Елиф +Омер =Елмер
препрочетено от турските форуми

При тях са дошли пеперудите физико -химичния  елемент.Преди или след кафето няма значение.

# 213
Дори  Hug, значи вече сме елмерки  (малко не ми е благозвучно, обаче). А елемента пеперудий ли ще го наречем, как ли, важното е да не станем ефимерки  Simple Smile

# 214
Цитат
Публикувана от: pepel_ot_rozi

Дори  Hug, значи вече сме елмерки  (малко не ми е благозвучно, обаче). А елемента пеперудий ли ще го наречем, как ли, важното е да не станем ефимерки  

Пепелче и на мен не ми звучи добре елмерки.Може би елмерофенки newsm78 .
Това е папагалско повтаряне от туркини и рускини.
Впоследствие може да ни пасне нещо,важното е да има  екранна txtloves

# 215
Благодаря ви момичета,
хич не си го спомням там и явно не ме е впечатлил та да му обърна внимание
имаше други образи които запомних  Mr. Green

# 216
# 217
  • В Града на Липите
Здравейте  Hug
Вие вече чакате трети трей, пък аз подскачам за втория  Heart Eyes многооо хубав! Всички много убедителни с ръце, крака , очи, кой каквото има... Laughing, само малко нещо екшъна не изпипан - любимият ми комисар превзема една барака, дето ако  духне вятър и я отвява, ама да не издребняваме... Mr. Green

Нианта  Hug това не е барачката. Любимия ни комисар май превзема друг обект, тъй като този не ми се вижда насред къра newsm78 а в населено място. Това зад него прилича на жилищна сграда и шосе  Thinking
А и стайлинга му е различен  Wink
Въобще добре са разбъркали кадрите  Grinning

п.п. Иначе и на мен ми се прииска нов трей  Grinning

# 218
Моля дайте си гласа "Коя двойка по- си пасват...
http://www.mgdtv.com/anket-hangi-cift-daha-cok-yakisiyor

# 219

Нов трей е чудесна идея - дано от АТВ също мислят така!

Майя, за линка!

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 19:36 от rina-rina

# 220
  • Разград

# 221
# 222
Добър вечер на всички!

Първо искам да благодаря на Ринка и Лили за трея.

Вие сте изкоментирали всичко. Аз лично преценявам този трей като запознанство. Независимо, че става дума за трейлър на първи епизод,всъщност са подбрани такива моменти, че зрителят да добие представа за различните сюжетни линии, които ще бъдат засегнати. Най-важното се дава винаги на финала. Знаете какъв е краят на трея. В това завъртане, в тези погледи има всичко.
Иначе треят не е нищо особено. Но това не би следвало да означава нещо лошо, защото сме гледали много силни трейлъри,очакванията ни са били на макс и гледайки съответната серия сме останали само с очакванията.
Аз този път предпочитам да си чакам, пък ще видим.

Не вярвам майката на Елиф да е самата добродетел, макар и да нямам нищо против. Обаче се очаква разкриване на тайни,някои от тях касаят нея. Колко да е добра?  newsm78

Линка,всеки си усеща „блуса“ по различен начин и на различни места. Хриси не е правила репортажи от самото начало. Тя първо е усетила „блуса“, после се е регистрирала във форума и после Музът ѝ е дошъл. Нещата се случват спонтанно, насила хубост не става. Моят съвет като представител на същата зодия като Хриси, е да не я притискате. Ефектът ще е обратен. И шоколадът няма да помогне. Да не говорим за френските макарони.  Joy Joy Joy Някои неща не могат да се повторят. Но може други да се случат, които не са по-малко хубави. Нека първо започнем да гледаме. Нещата ще се нагласят сами.

Нианта, при Спиритчето и Джек Даниелс може да помогне.  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 223
  • Разград

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202261198069895

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 00:22 от vania_e

# 224
Добро утро!  Hug

Днес в пресата:

http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-ve-engin-akyurekte … 1784#.UwbzvPl_te-

ГТ преведе:

Много велики очаквания от TUBA Buyukustun и Енгин Акюрек

Колко ли ще бъдат разочарованите?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт