"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 406
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета  Hug Hug, само минавам да ви поздравя и да ви нагледам как сте. Успокоих се, всички сте на линия и в очакване. Нямам търпение вече, поне още един фрагман да пуснат до започването на сериала.

А дотогава:

# 226
Здравейте! Hug

Линка Hug Пепелче Hug

Ние чакаме нов фрагман,ама дано започнат на 5 март със сигурност! newsm78

Приятен ден! Hug

# 227
Здравейте! Hug

Линка Hug Пепелче Hug

Ние чакаме нов фрагман,ама дано започнат на 5 март със сигурност! newsm78

Приятен ден! Hug

Все си мисля си, че ще го пуснат едновременно с Къванчовия филм, а той май някъде тогава се чака...

# 228
  • В Града на Липите
Здравейте  Hug и хубав ден.

Колко ли ще бъдат разочарованите?  newsm78

Дотук се сетих вече за един/една  hahaha

Другата дата освен 5-ти, която ми се мярна за старт на сериала е 12-ти. Обаче ще се конкурираме с тежката артилерия - т.е. ВВ, надявам се да се справим.
Въобще направо се учудвам какво доверие имат на този сериал от Ай Япъм. Като чета какво промотиране и реклама пада за другият им предстоящ сериал, нашия сякаш разчита само на верни фенове.

# 229
Здравейте  Hug и хубав ден.

Другата дата освен 5-ти, която ми се мярна за старт на сериала е 12-ти. Обаче ще се конкурираме с тежката артилерия - т.е. ВВ, надявам се да се справим.
Въобще направо се учудвам какво доверие имат на този сериал от Ай Япъм. Като чета какво промотиране и реклама пада за другият им предстоящ сериал, нашия сякаш разчита само на верни фенове.

Не само на теб ти прави впечатление липсата на реклама. Обсъждат го във всички форуми. Не знам на какво се дължи - може продуцентите да разчитат на популярността на актьорите, или просто няма да започне толкова скоро, колкото на нас ни се иска.  newsm78 Сега промотират филма на КТ, а след като тръгне, да започне масираната реклама за КРА. Ама кой знае?  newsm78
"20 мин." също не беше от много рекламираните. Всъщност там и не разчитаха на турските зрители. Явно, беше направен за европейския зрител, и с него пробиха в Испания. Гледан е и в други страни, като Швеция, Унгария и т.н. , но там преди това са давали СОН.
Но дори такъв тежък сериал, неатрактивен, развиващ се 70 % от времето в затвор, успя и без реклама, да се задържи в 20-цата  на рейтингите, което си е озадачаващо, като се има в предвид, че СОН твърдо държеше 98 -то място. Не са дорасли комшиите да такива сериали.  Cry
Надявам се, КРА да е много по-атрактивен, да е динамичен и интересен. Поне за сега заявката е такава.  Peace

# 230
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Къванчовият филм започва на 4.март.

Чудно ми е, че испанците, толкова темпераментен народ, са харесали Дакиците. Аз не можах да го догледам. Единственото, което ми харесваше в този филм, беше Туба и играта на Илкер Аксум. Иначе сериалът ми беше много недонаправен, недоизкусурен, нелогичен, разхвърлян и скучен даже. Изтърпях май до 7. епизод, заради Туба. Тя беше мнооого хубава там, страхотна.

За съжаление, колкото и да харесвам някой артист, ако историята не ме грабне, не съм в състояние да изгледам цял сериал, само за да се наслаждавам на красотата на артиста. Не знам дали губя или печеля от това...

# 231
Къванчовият филм започва на 4.март.

Чудно ми е, че испанците, толкова темпераментен народ, са харесали Дакиците. Аз не можах да го догледам. Единственото, което ми харесваше в този филм, беше Туба и играта на Илкер Аксум. Иначе сериалът ми беше много недонаправен, недоизкусурен, нелогичен, разхвърлян и скучен даже. Изтърпях май до 7. епизод, заради Туба. Тя беше мнооого хубава там, страхотна.

За съжаление, колкото и да харесвам някой артист, ако историята не ме грабне, не съм в състояние да изгледам цял сериал, само за да се наслаждавам на красотата на артиста. Не знам дали губя или печеля от това...

Светле  Hug на мен ми трябваха 16 епизода!  Laughing Laughing Laughing
Но после...  ooooh!
Толкова го мислих този филм, изключителен. Разхвърляността, объркаността, нелогичността си имаха причина, и придадоха неповторимостта на сериала.  Страхотен!  Hug С една дума - стил Керем Дерен!  Peace
Наистина, ако Туба не играеше, едва ли щях да гледам 16 епизода. И щях много да загубя. Един път търпението ми да си струва!  Wink Laughing

В гечето има статия, опровергаваща продажбата на КРА и КСШ на гърците. Не че ни интересува, де...

http://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/kurt-seyit-ve-sura-ile-kara … istana-satildi-mi

# 232
  • В Града на Липите
Линка, мисля че КРА ще е по-успешен от Минутите защото двете сценаристки вероятно ще наблегнат на любовната интрига. Чела съм, че са романтични. Grinning А и Енгин има повече фенове от Илкер. Макар че по-важен е сценария.  Grinning
Керем Дерен е много нестандартен, доказа го неведнъж.
Сега, като мина толкова време, си мисля че ако имахме превод на Минутите навреме, щеше да ми хареса много повече. Но беше доста сложен само за гадаене и налучкване.
Според мен удържа фронта само заради Туба, и тъй като май имаше твърд договор за определен брой серии.
Аз не бях фен на никой от актьорите, с изключение та Фърат   hahaha но го изгледах с интерес до края.
За СОН и аз се чудя за 98-то място.  newsm78 На мен много ми харесва. Прилича ми донякъде на скандинавското кино.

# 233
На минутите има ли превод на всички епизоди някъде.

# 234
Здравейте момичета

Лина,Злати,Светалчо,Пепелче   Hug

Госпожа Нервакова  Hugсамо на руски са до края. За нетърпеливите Heart Eyes.

# 235
На минутите има ли превод на всички епизоди някъде.

Само руски.  ooooh!
На български са преведени до 17 епизод. Но най-интересното тепърва предстои.  Peace

http://www.vbox7.com/collection:1832809

Хриси  Hug поне заявките са за динамичен и романтичен сериал. Дано!  Hug

# 236
Здравейте!  Hug

Днес е имало снимки в Арнавуткьой с участието на Еркан Джан, Али Йоренч и Сайгън Сойсал. Ришат за лодки, стрелба....

Скрит текст:
Az önce Arnavutköy sahilinden geçerken çekim yapıldığını gördüm. Saygın Soysal, Ali Yörenç vardı. Erkan Can da varmış. Sanırım teknede çekiliyordu.

# 237
# 238
  • In the light side of the Moon!

привет  Hug

охх 4е е хубава на тази снимка  Peace
много й отива с на4упена коса  Wink

Хриси, то4но това ни беше най-големия проблем при минутките - превода!!! но интересното е , 4е все още има хора дето питат за превод и искат да си продължат гледането. Филм4ето не беше лошо, на мен ми хареса, но труден без превод!!!

# 239

Общи условия

Активация на акаунт