"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 411
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Да,това е добре ,
но  някакъв скептицизъм мен ме овладя,
щом стигнах до анкетата от линка
 тутакси  се зачудих къде да турна тика.
Обожавам аз Туба, независимо до кого е тя,
но се сетих за калта ... хвърляна от... по нейната тъга.
За Къванч започнах аз да мечтая ,
но той ще остане с Фарах до края..
Ами сега newsm78 как Енгин да избера ...

# 242
  • В Града на Липите
Цитат
Обожавам аз Туба, независимо до кого е тя,
но се сетих за калта ... хвърляна от... по нейната тъга.
За Къванч започнах аз да мечтая ,
но той ще остане с Фарах до края..
Ами сега newsm78 как Енгин да избера ...

Според мен лесно Мая  Hug Пускаш си двата трейлъра и оставяш очите и сърцето ти да решат.
В крайна сметка никой от актьорите няма вина за фенските пристрастия и крайности  Grinning

п.п. Ако питаш мен, Енгин е по-потърпевш. Калта често се връща като бумеранг и то незаслужено.

# 243
Цитат
п.п. Ако питаш мен, Енгин е по-потърпевш. Калта често се връща като бумеранг и то незаслужено.
Аз самата се убедих в това...
Откакто се съобщи новината за участието на Туба,влизах тук там за по-обширна информация или от любопитство за  мнения от бг извора ,но бях ударена с мокър парцал...от едно единствено място
и лекинко зъпочнах да се отдалечавам  от Енгин..
А само като се сетя какви трудни времена ги чакат и двамката с Туба,Рейтинги,жестока конкуренция-,изобщо не е шега работата -срещу Великолепния който се следи -вече 4години+като двойка срещу,Къванч+Х
Само красотата на Туба и  харизмата на Енгин ,не са достатъчни....трябва отличен сценарий,музика .Точно сега е необходимо да сме единни,да сме задружни,да ги подкрепим и в хубаво и в лошо.Та  те са екип, ако плюем по единия,как ще има успех сериала...как ще се привлекат и други общи фенове.
Очевидно е ,че пресата копира всичко от туитъра,фейса и форумите и правят новина

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 17:26 от Maya@

# 244
Цитат
İlkin Tüfekçi ‏@ilkinnt 27 dk.

Tuba Büyüküstün güzelliği..Ve Engin Akyürek .. İkisi de gerçekten çok özel..Çok özel bir proje geliyo #karaparaaşk pic.twitter.com/OUUplfcUyO
Вижте с какво възхищение пише Илкин за Туба и Енгин

# 245
Цитат
Откакто се съобщи новината за участието на Туба,влизах тук там за по-обширна информация или от любопитство за  мнения от бг извора ,но бях ударена с мокър парцал...от едно единствено място
А само като се сетя какви трудни времена ги чакат и двамката с Туба,Рейтинги,жестока конкуренция-,изобщо не е шега работата -срещу Великолепния който се следи -вече 4години+като двойка срещу,Къванч+Х
Само красотата на Туба и  харизмата на Енгин ,не са достатъчни....трябва отличен сценарий,музика .Точно сега е необходимо да сме единни,да сме задружни,да ги подкрепим и в хубаво и в лошо.Та  те са екип, ако плюем по единия,как ще има успех сериала...как ще се привлекат и други общи фенове.
Очевидно е ,че пресата копира всичко от туитъра,фейса и форумите и правят новина

Абсолютно си права, и напълно споделям!  Hug

Цитат
İlkin Tüfekçi ‏@ilkinnt 27 dk.

Tuba Büyüküstün güzelliği..Ve Engin Akyürek .. İkisi de gerçekten çok özel..Çok özel bir proje geliyo #karaparaaşk pic.twitter.com/OUUplfcUyO

Ама преведи го, ние този език не го разбираме.  Praynig

# 246
  • In the light side of the Moon!
Цитат

Май4е, препоръ4вам ти лекарство наре4ено "не ги 4ети"  Joy Joy Joy Joy
не се разстройвай, я виж Линка как си свери 4асовника и сега вси4ко си и е ОК  Laughing
това се слу4ва само при нас, ние сме "криво разбраната цивилизация" и все още феновете не могат да разберат, 4е това не е състезание между Туба и Енгин, а екипна работа и двамата и целия екип ще се борят за едно и също нещо - успех на сериала  Peace както и ти самата го каза  Peace
и аз се бях зарекла да не обръщам внимание, но наистина има моменти дето ти става гадно и се запитваш, защо аджеба и защо само ние  newsm78

# 247
  • В Града на Липите
Цитат

Ама преведи го, ние този език не го разбираме.  Praynig

Линка, според мен пише нещо подобно: Туба е много красива... И Енгин... И двамата са наистина специални... Не се шегувам/преструвам, задава се един страхотен проект.  Grinning

Сега ще е най-добре да й повярваме. Пък после се надявам да излезе права.

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 18:04 от hrissi_sz

# 248
  • Варна

Здравейте, диамантчета,
имам предчувствие, че тази вечер пак може да има, макар и кратичко, фрагманче. Дай Божеее! Praynig
Веднага споделям защо мисля така-
пуснаха фрагмана по време на излъчването на най-рейтинговия сериал на Ай Япъм- "Карадайъ". Тази вечер е другият рейтингов сериал на същата продуцентска къща- "Медджезир" Дали няма да се възползват от този факт?! newsm78

# 249

Гласувайте за Стария бряст – Евродърво на годината!

smile3503  http://www.treeoftheyear.org/

*¨*morski_briz*¨* Peace

Не мисля ,защото филма  "Медджезир"  е в друга   -  STAR TV

bouquet
Скрит текст:
smile3503Предлагам  smile3503 темата да има специален статус във форума
 ,като   ултра феновете на Туба да издават разрешителни
кой има право да пише за Туба  и конкретно
какво има право да пише за Туба /  за пишещите   тук и hahaha  целия форум/ . newsm09

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 19:44 от smile_smile

# 250

smile_smile има хляб в твоята идея, но бих я видоизменила - феновете в защита на своите любимци!

Защото в една друга тема толкова упорито ги оплюват, обвиняват и обиждат, че наистина имат нужда от закрила.

Те горките Туба и Берен, толкова са зле, че не могат да се докажат като актриси пред шепа фенки.  Cry Нито публика имат, нито награди, нито им плащат за ролите, абе да ги ожалиш.
Та затуй си мисля, newsm12 нека се обединим в тяхна защита.  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

# 251
Момичета,добър вечер!Не се ядосвайте за това,че някой си пише против Туба-това са двама трима в темата на Енгин и ми се струва не че толкова не я харесват,но в началото между нас се развихри лека полемика относно това как аджеба някой може да харесва ,представете си е други ектьори освен Енгин(в случая Туба) и сега просто не искат да отстъпят от ината си и продължават като малки деца да отричат очевидното.За мен е непонятно как от два трея установиха,че е студена,че не може да пресъздава чувства? newsm78 newsm78Затова си мисля,че това е просто нежелание да признаеш,че не си бил прав.
Наистина ми е чудно как след като Енгин я харесва и се изказа с радост,че ще работи с нея те продължават да отричат качествата й-наистина трябва най-накрая да си преглътнат егото тезе две три дами и да разберат,че успешен сериал се прави от екип.

# 252
Благодаря за линка ще ги загледам минутите,
Енгин не ми е от любимците , но играе много добре щом във Фатмето ме прикова въпреки досадните заобикалящи ги хора и интриги.
И защо я плюят Туба , като не я харесват да не я гледат и да си мълчат нужно ли е да плюят и аз не харесвам на моето ашкъмче партньорката ама няма да седна да я плюя.

# 253
  • Разград

Скрит текст:

# 254
  • Русе
Здравейте!  Hug

Напоследък нямам много време и до писане все не стигам, ама...  Wink и нищо не пропускам  Peace

Мая, Линка, Меги  newsm10

smile_smile има хляб в твоята идея, но бих я видоизменила - феновете в защита на своите любимци!

Защото в една друга тема толкова упорито ги оплюват, обвиняват и обиждат, че наистина имат нужда от закрила.

Те горките Туба и Берен, толкова са зле, че не могат да се докажат като актриси пред шепа фенки.  Cry Нито публика имат, нито награди, нито им плащат за ролите, абе да ги ожалиш.
Та затуй си мисля, newsm12 нека се обединим в тяхна защита.  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Валентина  Peace много си права!  Simple Smile

Ето, аз си харесвам Туба, а Берен - не толкова, но никога не съм написала и дума против нея, защото уважавам нейните фенове и техните усещания.  Peace

Скрит текст:

А за мъжете партньори на моята любимка - винаги съм им давала шанс преди началото на проект, а след това те сами вече трябва да се докажат в моите очи, а ако някой ме разочарова в ролята - ще го критикувам, без да го мразя, като личност.  Peace

Това е нещото, което и тези ''оплюващи'' трябва да се научат да правят, защо им е иначе да следят един сериал, ако ще си гледат и хвалят само собствения си любимец, какво ще разберат тогава от сериала?  newsm78

А тъкмо това се случи и с ''20 минути'' феновете на Енгин останаха излъгани в очакването той да е там, а след като избраха Илкер за главен герой, той нали си няма фенове..., пък и липсата на любовна история / но само, като история, защото любов имаше и то красива  Peace/ - та, това не можа да вкара много хора в тази иначе увлекателна и караща ни да мислим история.  Peace

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 20:13 от Cveti67

Общи условия

Активация на акаунт