КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 153 999
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Ланкър, планините Овнерог
В 119-то няма и да дадат. Заявленията се попълват на място в училището. Хубаво е да си подреди желанията предварително, а не като моЙто да няма предварителна идея и след като я приеха, тепърва да проверява какво ще учи и след това да ми пили на мен, че аз съм виновна, че трябвало друго да й е на първо желание. Ми, като не знае, аз подтикнах към каквото мисля, че е най-добре пък.

# 1 441
  • София
Гита, наясно ли си как протича класирането? Възможно ли е деца с по-ниска оценка да запълнят специалността само защото са я писали на първо място, а да изпаднат тези с по-висок резултат, но писали я на второ или трето място.
За общинските училища ми стана ясен механизма на класиране, но тук май има разлика. Защо пишат първото желание до входящия номер? Тази седмица ще ходим да подаваме и се чудя как да постъпим.

# 1 442
  • sofia
yovanka, по същия начин протича класирането. Няма как по-ниския резултат да измести по-високия.
Редиш от най-желано към най-малко желано и това е.
И аз днес ще водя младежа до личната за медицинско и ще гледам да края на седмицата да мина и да подам документите в Приложното и в Художествената.

# 1 443
  • София
yovanka, по същия начин протича класирането. Няма как по-ниския резултат да измести по-високия.
Редиш от най-желано към най-малко желано и това е.
И аз днес ще водя младежа до личната за медицинско и ще гледам да края на седмицата да мина и да подам документите в Приложното и в Художествената.

Ох, дано да си права, гледах едно старо класиране и нещо ме зачовърка.  Mr. Green
Ние подадохме вече в Художественото, в събота сутринта бяхме 28 номер.

# 1 444
  • София
25 лв. за 6 учебни часа. Плаща се при посещение.

# 1 445
Гита, наясно ли си как протича класирането? Възможно ли е деца с по-ниска оценка да запълнят специалността само защото са я писали на първо място, а да изпаднат тези с по-висок резултат, но писали я на второ или трето място.
За общинските училища ми стана ясен механизма на класиране, но тук май има разлика. Защо пишат първото желание до входящия номер? Тази седмица ще ходим да подаваме и се чудя как да постъпим.

Помня само, че беше много шантаво за мен. Констанца се яви само в Приложното и Фотографията, като във второто отиде само защото изпитът беше преди Приложното - да види какво е. Обаче, убий ме, не помня схемата с оценките. После резултатите ги изкарват по специалности - например писалите първо желание реклама - таблица с техните оценките, детски играчки - отделна таблица и т.н. Но наистина трябва да се подредят желанията спрямо искането на детето, за да няма мрънкане после като у нас (е, рядко е, ама не пропуска да си каже в удобен случай)

# 1 446
  • София
Мерси Гита, още малко остана. Дано се справим и ние. Ще отстъпя за модния дизайн на първо място, няма как.  Laughing

# 1 447
Мерси Гита, още малко остана. Дано се справим и ние. Ще отстъпя за модния дизайн на първо място, няма как.  Laughing

Успех и дано се падне на хубаво място спрямо композицията - така че да е лесно.

# 1 448
  • София

Мястото се определя от номера й ли? Тъкмо вчера се оплакваше от легнал конус и ъгъла от който трябвало да го рисува.

# 1 449
  • софия
Момичета, знаете ли колко астрономически часа ще е изпита? Не мога да се ориентирам какво разбират под "учебни". Ще има ли паузи между отделните учебни часове. ( ясно, че няма да ги карат да спират, ама това е от значение за крайното общо време, та затова питам. И един учебен час  от 45 мин ли визират или 40. Голяма чуденка ми  е:(

# 1 450
  • sofia
Амели, да ти кажа, нямам представа. Онзи ден се замислих за времето, когато младежът ми сподели, че не му стигнало времето за някаква сянка...не я затъмнил достатъчно.
Когато отидете да подавате документи може да питате. Аз поне така мисля да направя.

# 1 451
Имам спомен, че изпитът беше от 8 до 13-13.30ч или по-рано - кой, както приключи. Без почивки

# 1 452
  • sofia
Забравих да питам за продължителността на изпита в астрономични часове. ooooh!
Напоследък съм много отнесена....почти колкото младежа  Laughing

# 1 453
  • София

Утре ще ходим и ние да подаваме с детето. Взе да ме свива стомаха от нерви вече.  Mr. Green

# 1 454
Имам спомен, че изпитът беше от 8 до 13-13.30ч или по-рано - кой, както приключи. Без почивки

Мястото се определя от номера й ли? Тъкмо вчера се оплакваше от легнал конус и ъгъла от който трябвало да го рисува.

Тегли се жребий на влизане. Хубаво е по-рано да влезе, за да има повече шанс за късмет

Общи условия

Активация на акаунт