КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 485
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 210
  • София
кога излизат резултатите от Полиграфията

Като подавахме документите ни казаха на следващия ден след изпита. Но не зная дали ще е класиране или само оценките. Момичета всички кандидатстват в още няколко училища, така че имаме шанс. Все пак и тук има второ класиране.
Аз друго си мисля. Защо няма единна система за кандидастване с подредени специалности в едно заявление и общо първо и второ класиране, както в гимназиите към министерството на образованието. /така наречените соута/? Така ще бъде много по  - лесно да се подреждат децата спрямо успеха си на изпитите, ще се съкратят тези юркания по отделните училища и записвания. Сега трябва да се следят всички за всичко свързано с класирания, оценки и т.н.... #CrazyМа защо да е лесно, като може да е трудно!

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 13:48 от INA BAMBINA

# 211
  • София
кога излизат резултатите от Полиграфията

Като подавахме документите ни казаха на следващия ден след изпита. Но не зная дали ще е класиране или само оценките. Момичета всички кандидатстват в още няколко училища, така че имаме шанс. Все пак и тук има второ класиране.
Аз друго си мисля. Защо няма единна система за кандидастване с подредени специалности в едно заявление и общо първо и второ класиране, както в гимназиите към министерството на образованието. /така наречените соута/? Така ще бъде много по  - лесно да се подреждат децата спрямо успеха си на изпитите, ще се съкратят тези юркания по отделните училища и записвания. Сега трябва да се следят всички за всичко свързано с класирания, оценки и т.н.... #CrazyМа защо да е лесно, като може да е трудно!

Абсолютно съм съгласна, но в България всичко по-трудния начин #Crazy

# 212
  • София
А дава ли си сметка някой това всичкото колко голямо натоварване е за децата? Те са си деца все още! Три дни подред да си на изпит е най-малкото сериозен стрес! И всяка една от тези сутрини да стават в ранни зори... Моята дъщеря поне не отиде днес, а за другите деца е още по-голямо юркане.
На мен главата ми се запали и защото детето ми направи гнойни тапи на сливиците... Дано се оправи до петък! Толкова труд хвърли, толкова нерви изхаби и накрая да не успее да се яви - ще й бъде много тежко!

# 213
  • София
А дава ли си сметка някой това всичкото колко голямо натоварване е за децата? Те са си деца все още! Три дни подред да си на изпит е най-малкото сериозен стрес! И всяка една от тези сутрини да стават в ранни зори... Моята дъщеря поне не отиде днес, а за другите деца е още по-голямо юркане.
На мен главата ми се запали и защото детето ми направи гнойни тапи на сливиците... Дано се оправи до петък! Толкова труд хвърли, толкова нерви изхаби и накрая да не успее да се яви - ще й бъде много тежко!

Стискаме Ви палци да се почуства по-добре и да може да се яви. Наистина жалко ще е след толкова труд. Ние поне от вторник сме чак в неделя. В художественото не искаме да кандидатстваме.

# 214
  • София

Стискаме Ви палци да се почуства по-добре и да може да се яви. Наистина жалко ще е след толкова труд. Ние поне от вторник сме чак в неделя. В художественото не искаме да кандидатстваме.
Защо не проявявате интерес към към художественото...? Питам от любопитство.  Simple Smile

# 215
  • София
От все сърце ви пожелавам да се оправите...! Praynig

# 216
  • I want it all and I want it now.
Бързо оздравяване.

# 217
  • София

Защо не проявявате интерес към към художественото...? Питам от любопитство.  Simple Smile

Много са базови специалностите там. Той иска компютърна, рекламна графика, анимация. Като идеята е не  във висшето тепърва да придобива професия - а вече да има такава и или да надгражда или нещо което да му е в полза рисуването. Все пак е момче и аз мисля, че трябва да има професия. А ако се заинати и не иска да учи висше?

# 218
  • Sofia
Резултатите от Полиграфията ще могат ли през нет-а да се видят или само в у-щето?

# 219
  • София

Защо не проявявате интерес към към художественото...? Питам от любопитство.  Simple Smile

Много са базови специалностите там. Той иска компютърна, рекламна графика, анимация. Като идеята е не  във висшето тепърва да придобива професия - а вече да има такава и или да надгражда или нещо което да му е в полза рисуването. Все пак е момче и аз мисля, че трябва да има професия. А ако се заинати и не иска да учи висше?

Успях да се свържа с Фотографското. Резултати утре след обяд, след изпита по български.

# 220
  • София
Благодаря за информацията, защото тия в това училище не си правят труда да напишат простичко кога и къде могат да се видят резултатите. А дали са казали това са само резултати или и класиране по специалности и могат ли да се видят на сайта им?

# 221
  • София
Благодаря за информацията, защото тия в това училище не си правят труда да напишат простичко кога и къде могат да се видят резултатите. А дали са казали това са само резултати или и класиране по специалности и могат ли да се видят на сайта им?

Не мога да ти кажа. Сърдитата лелка по телефона побърза да затвори Sad Ако е класиране, дано да е с по-дълъг срок записването, че да изчакаме и другите училища.

# 222
  • София

Не мога да ти кажа. Сърдитата лелка по телефона побърза да затвори Sad Ако е класиране, дано да е с по-дълъг срок записването, че да изчакаме и другите училища.
Верно е сърдита лелка....и на мен ми направи същото впечатление вчера и по същия начин побърза да затвори. Питах я кога ще излезнат резултатите и тя смънка, че не знае...думи нямам. А за другите училища не е нужно да чакате да излезнат резултатите от всички изпити. Можете да запишете детето си там, където е прието а после да му оттеглите документите, ако излезне, че е прието в по-желана специалност.

# 223

Верно е сърдита лелка....и на мен ми направи същото впечатление вчера и по същия начин побърза да затвори. Питах я кога ще излезнат резултатите и тя смънка, че не знае...думи нямам. А за другите училища не е нужно да чакате да излезнат резултатите от всички изпити. Можете да запишете детето си там, където е прието а после да му оттеглите документите, ако излезне, че е прието в по-желана специалност.

Значи не е само при мен. От деня на изпита до днес си мисля, че са пълни неадекватници в това училище. Не само приема на децата сутринта преди изпита беше потресаващ, но и самия изпит е било голямо нервно изпитание за тях, поне в стаята на моето дете - наблъскани като овце, без въздух, счупени столове, забрана да си вземат сами размерите....това, че училището няма нормално функциониращ сайт, а госпожите са намръщени и сърдити като ги попиташ за нещо са само капки към картината на лошо впечатление. Питам се дали всичко това ще оправдае нашите очаквания за добро и качествено образование на децата ни. Технологиите са развиват толкова бързо и ако ще им преподават хора останали в 70-те години, се питам защо децата ни положиха толкова старание и желание, за да покажат колко са добри.

# 224
  • Sofia
и аз се учудих как са ги наврели по 30 в стая ...но разбрах,че в една от стаите били едва 8 деца Thinking

а и нали уж анонимен изпита,а то имената и входящите номера навсякъде...

Общи условия

Активация на акаунт