КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 472
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 195
  • София
 И аз желая успех на всички деца!
Дъщеря ми днес пропуска. Дано оздравее до петък за Художествената. Ще се радвам да споделите отзиви как е минало, какво са рисували, как се чувстват децата ви след днешния изпит.

# 196
  • Sofia
Успех на всички днес на изпита в Полиграфията, дано децата ни са спокойни и се представят по най-добрия начин!  Praynig
дано Praynig
Ние бяхме към 7,15ч.там,продължаваха да идват до 7,50ч.
Разбрах,че в стая са по 28деца,не е ли много,как ще гледат композицията...
Дали ще дадат да си снимат рисунките накрая,или не е разрешено?

До колко часа ще продължи изпита?

# 197
Погледнах списъците днес и последния номер беше 312. Организацията им сутринта беше много тъпа и изнерви децата. Толкова ли не можаха да сложат табели в двора и предварително да разпределят децата по стаи. Последните момиченца бяха изпуснали първото повикване и се притесниха сериозно. Изпитът приключва към 13 ч.

# 198
изпита е 6 часа и ако са започнали в 8.30, би трябвало да е до 14.30 часа.
Да, организацията беше много слаба!!!
Дано децата да са се успокоили и да рисуват с целия си талант!  Praynig

# 199
  • София
Погледнах списъците днес и последния номер беше 312. Организацията им сутринта беше много тъпа и изнерви децата. Толкова ли не можаха да сложат табели в двора и предварително да разпределят децата по стаи. Последните момиченца бяха изпуснали първото повикване и се притесниха сериозно. Изпитът приключва към 13 ч.
312....!!!! ЛЕЛЕ... #Crazy...

# 200
  • София
изпита е 6 часа и ако са започнали в 8.30, би трябвало да е до 14.30 часа.
Да, организацията беше много слаба!!!
Дано децата да са се успокоили и да рисуват с целия си талант!  Praynig
Ако следват регламента си трябва да свършат в 12:30ч. защото изпита е 6 учебни часа по 45 мин.

# 201
  • I want it all and I want it now.
Успех на всички !
Кога ще знаете резултатите от изпитите и в Полиграфията и в Художествената ?

# 202
Днес 312, но според мен на 29-ти ще са най-много ...

# 203
  • София
В крайна сметка решихме, че ще ходи на курсове в Приложното, а ще се яви и на двете места на изпитите. Днес звънях на г-жата, на която имам тел за курсове, но тъкмо влизаше на съвет и много набързо приключи разговорът. Само разбрах, че започват в края на октомври и да звънна средата на същия месец, за да се разберем. Само че за таксата нямах време да питам. Някой дали може да ми сподели такава информация? Поне горе-долу, за да се подготвя психически, че и уроци по БЕЛ и Математика има в програмата ни за догодина  Crazy

Ние ходим от октомври на уроци по рисуване при главната учителка по рисуване от Приложното. Самите уроци се провеждат на друго място всяка неделя от 9.00 до 14.00 часа. Г-жите са две. Таксата е 25 лв. за един път/неделя/. По някога има и друг ден в зависомост ваканция ли е, избори и т.н. Ние сме доволни. Три пъти правиха пробни изпити с реално оценяване. Най-добре да се обадите през септември за да не изпуснете началото на курсовете. При нас стартираха 10 деца, но впоследствие стигнаха над 30. Успех!

# 204
  • София
Успех и от мен на всички деца в темата ни! Дано да имат вдъхновение и устрем, както разбира се и късмет! Доста деца се явиха днес. Доколкото подразбрах от коментарите на място са над 250. Едно девойче ми каза, че има такъв вх. номер, но не се сетих да погледна на списъците.  Praynig

Ние бяхме с вх. № 285 - 34 стая. Направо се разбихме от чакане. Дано поне сина се е успокоил. Успех на всички Simple Smile

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ!!! Синът ми е излязал. Рисували са стомна, куб и чиния върху куба. Каза, че не било много трудно и сянката била лесна.

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 12:22 от mamasuny

# 205
  • София
312 деца! Малееееее! Жестока конкуренция ще бъде! Усещам как ще си чакаме всички възможни класирания... Най-добрите сигурно ще ги приемат навсякъде и другите ще очакват да се освободят местата, откъдето тези деца се откажат...
"Прекрасни "седмици ни очакват!

# 206
  • София
312 деца! Малееееее! Жестока конкуренция ще бъде! Усещам как ще си чакаме всички възможни класирания... Най-добрите сигурно ще ги приемат навсякъде и другите ще очакват да се освободят местата, откъдето тези деца се откажат...
"Прекрасни "седмици ни очакват!
И аз така мисля...

# 207
  • Sofia
кога излизат резултатите от Полиграфията

# 208
  • София
Знам за художествената и приложното - художествената ги обявява 28.06. след 20:00ч., а Св. Лука на 30.06. след 13:00ч., но Фотографското не са обявили кога на сайта си. Като звънях да ги питам, доста нелюбезните служителки така и не ми дадоха точен отговор на въпроса. Явно ще отнеме повечко време с толкова много кандидати.

# 209
  • София

Като подавахме документите ни казаха на следващия ден след изпита. Но не зная дали ще е класиране или само оценките. Момичета всички кандидатстват в още няколко училища, така че имаме шанс. Все пак и тук има второ класиране.

Общи условия

Активация на акаунт