КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 409
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ина, тъй като явно само ние трите с теб и Вели сме ентусиасти, дай да го направим на 21-ви и най-после да се запознаем. Мисля, че сме натрупали и материал за обсъждане по впечатления от училищата. Моята девойка днес донесе първата си двойка в живота... Хем съм ядосана, хем ми е смешно! Да видим какво ще стане нататък...

# 706
  • София
Съгласна съм с тебе. Да го направим тогава. На 21.11. в колко и къде? Hug

# 707
  • София
Вечерта към 18-18.30? Някъде около Графа или Орлов мост? Много не ходя не ходя по заведения и не ги знам. Давайте вие предложения.

# 708
  • София
Руба, предлагам ти да се видим на Патриарха, защото там има повече заведения и понеже сме само три, ако Вели се присъедини,  ще решим на момента. В 18:30часа. ОК?

# 709
където кажете, за мен 18.30 е добър час.

# 710
Моля Ви, за малко инфо. Какви документи Ви искаха при кандидатстването в Приложното, Художествената и Полиграфията? По специално, бележка за взети матури и оценката от тях искаха ли ви? Благодаря

# 711
Моля Ви, за малко инфо. Какви документи Ви искаха при кандидатстването в Приложното, Художествената и Полиграфията? По специално, бележка за взети матури и оценката от тях искаха ли ви? Благодаря

НЕ, там са важни само оценките от "вътрешните изпити по рисуване  Mr. Green

# 712
  • София
където кажете, за мен 18.30 е добър час.
Вели, чакаме само Руба да потвърди за мястото - повтарям Патриарха, 21.11.14 в 18:30часа.

# 713
  bouquet Благодаря!

# 714
Момичета, някъде из кореспонденцията ви споменах, че ние в крайна сметка учим в Испанската гимназия. Бяхме приети в полиграфията, но ни приеха и в испанската и натам наклониха везните, така, че за сега учим испански и рисуваме по-малко. Пожелавам Ви хубави празници, ако не вляза скоро, но от време на време се сещам и ви посещавам! Целувки на всички мами и дечица от мен!!!

# 715
stvafi, това че детето ти не е в някоя гимназия с рисуване, не означава, че не си поканена да дойдеш с нас в петък вечер Simple Smile

# 716
  • София
stvafi, това че детето ти не е в някоя гимназия с рисуване, не означава, че не си поканена да дойдеш с нас в петък вечер Simple Smile
Абсолютно Simple Smile Чувствай се поканена!

# 717
  • София
Момичета, да повторя, че довечера в 18:30ч. е срещата ни на Патриарха /точно на паметника/ !!!

# 718
демек градинката на "попа" да не си помислите като мен, че е на "аптеката" на Патриарха  hahaha Joy

# 719
  • София
Срещата беше много приятна, момичета! Съжалявам, че си тръгнах рано, но не исках заради мен отново да отлагаме и реших, че ще дойда, макар и за кратко. Надявам се, че сте си изкарали супер. Споделяйте и занапред всичко, което ви вълнува покрай децата. Аз примерно не знаех за Коледния базар в Приложната. Тепърва сигурно ще има и разни конкурси, където ще сме и конкуренция newsm78. Но това са хубави емоции!

Общи условия

Активация на акаунт