КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 416
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 690
и аз ще пиша, но в момента съм в чужбина  Grinning, моя постоянно има да рисува скици поне по 20 на животни, имаха и 50 куба и 80 овала да правят ..., по БЕЛ есета, за математика не ми е казвал  newsm78

# 691
  • София
Тази тема сигурно вече се изчерпа... Приетите деца си влязоха в коловоза, кандидатстващите си намериха учители и настана затишие.
Ще се радвам да обменяме опит за това как се чувстват децата ви в желаното училище. Какво им харесва и какво не...
Дъщеря ми всеки ден сериозно рисува вкъщи и им оценяват тези домашни работи. Получи оценка 4.25 върху неща, които за мен бяха истински шедьоври. Но аз съм пълен лаик, така че оценките ми нямат стойност... Все пак се радвам, че не тръгна с шестици, тъй като би си въобразила, че е вече истински художник. Виждам, че колкото повече рисува, толкова по-леко се справя. Понякога ми е мъчно, че не й остава капка свободно време, но това е положението в гимназиалното ниво!

# 692
здравейтеее! да и аз мисля, че много се умълчахте!!!! какво стана с прословутата ни среща, ще правим ли втори опит?
Моя син е много доволен от училището и съучениците си /с малки изключения, но Руба, ме разбира нашите са и в един клас/  Hug

# 693
  • София
Уикендите по принцип съм свободна. Вероятно обаче би било по-добре да организираме срещата някоя петък вечер за да могат да дойдат повече хора, тъй като уикендите всеки предпочита да бъде някъде обикновенно с роднини или приятели. Иначе аз съм открита за нови предложения. Имам да се реванширам. Embarassed

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 06:43 от INA BAMBINA

# 694
  • София
Никой не дава предложения за конкретна дата, затова предлагам следващият петък вечер - 07.11.14г.

# 695
  • София
Засега на мен ми е удобно другия петък. но ако може да не е много късно. Примерно към 18.30? Живея в Младост 4 и ще трябва някак да се прибирам newsm78

# 696
  • София
За мен е екстра. Стига и другите да са съгласни. По принцип е трудно толкова много хора да се стиковат, но в крайна сметка ще дойде този, който може и има желание. Да определим място. Предложения?

# 697
  • София
Ина, май само ние с теб реагираме засега. Навярно пропуснахме момента да се съберем. Най-много хора щяха да дойдат през лятото, веднага след приемането на децата. Сега всеки го е завъртяла друга въртележка... На мен ми се налага всяка вечер да помагам на дъщерите си. Голямата беше и болна, та сега едва наваксва и с рисуването, и със задачите, и с литературните анализи... Не съм предполагала, че ще бъде толкова заета... Малката пък има трудности с английския... В петък за мен е най-свободната вечер, защото на другия ден децата с а почивка. Така че ако и други майки се включат, може да го спретнем и тази седмица. Някъде в центъра.

# 698
аз тази седмица съм заета с рождени дни, затова и не се обаждам  Sad

# 699
  • София
Ами в такъв случай ще го направим по нататък. Няма проблем. Моят син пък изобщо не ме държи втечение с училищните си ангажименти. Не знам какво учат. Той ме уверява, че се оправя сам. Единствено по литература му помагам, защото е зле с писането на есета. А за другото не го питам и проверявам, тъй като само ще се ядосвам. Иска да е самостоятелен и ме упреква, че никога не съм доволна и все го критикувам за нещо. Затова го оставих сам да се оправя с домашните. В крайна сметка то си е за него. Няма цял живот да му вися над главата я. Другото което разбрах от училищния живот е, че половината от класа му пушат.  Shocked При вас как е?

# 700
  • София
Ох! Това с пушенето е масово явление Close. Дъщеря ми спомена, че и от техния клас има пушачи. Слава Богу тя има непоносимост към тютюневия дим и съм убедена, че няма да посегне. Само като й замирише и й става лошо. Дядо й почина преди няколко години от рак на белия дроб и видя с очите си каква мъка е.
Но осми клас като цяло е време, в което вече решават, че са големи и искат да не им се бъркаме. Аз също не предлагам помощ, когато не е поискана.

# 701
Ина, ако се съберете група отивайте, аз ще дойда следващия път!
че то имаше пушачи още в 73-то когато учеше, а аз и понеже с деца работя знам че и по-малки пропушват, но то в тая държава какво е нормално, че и децата ни да имат добри примери и ...

# 702
  • София
Вели ще те изчакаме и тебе. Ще се уговорим за следващия петък, ако Руби е свободна.

# 703
  • София
Момичета, искате ли да се видим този петък на 14.11.14г. вечерта?

# 704
хахаха, ужас аз пак не мога  Mr. Green
на 14 сме на гости, на 15-ти пак но извън София и с преспиване  Grinning, обещавам ако е за 21-ви да си запазя вечерта и да съм на линия  Joy, но ако се организирате ще мина за една бира  Peace

Общи условия

Активация на акаунт