Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
-
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Преди операция с проф. Пандев се изискват пълна кръвна картина, рентгенова снимка на белите дробове, електрокардиограма (ЕКГ), консултация с кардиолог, индиректна ларингоскопия и тест за чувствителност към анестетици. Някои от тези тестове се покриват от здравната каса, като например пълна кръвна картина и рентгенова снимка на белите дробове.
-
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
-
Какви добавки се препоръчват след операция при проф. Пандев?
-
Какви са изискванията за придружител по време на операция при проф. Пандев?

. Освен това смятай, че ТСХ е много променлив хормон, а доколкото разбирам и изследването е в различни лаборатории. Това не трябва да те успокоява, моят съвет е да не спираш със следенето на нещата, мъжът ти не се е излекувал, това трябва да ти е ясно надявам се. както сега е в норма, другата седмица може и да не е и даже да не разберете. Слава богу отклоненията ви не са големи и той не го усеща тежко физически, не и като мен аз съм с ТСХ 16.
И въобще махането на възела е истинска заблуда! Нека си стои на мястото си (сега тук ще ме помислите за луда, да, знам
както и едва ли е Доктор да е казвал на някой от пациентите си за фоликулите, клетките на ЩЖ и тяхното възстановяване! Едва ли някой доктор да е казвал, че Възелът е активно работещ участък, образуващ хормони!!!!!!!! Обърнете внимание на това, мога да Ви обясня как така става това