Операция на щитовидната жлеза - 9

• 139 031
  • 995
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, случайно попаднах на темата, защото вече всичко ми се струва толкова далечно / да чукам на дърво/ , но все пак да си кажа историята, може би ще дам на някого малко кураж. През месец май ще станат 20 години след операцията ми от фоликулярен карцином с инвазивни прояви и метастаза в лимфен възел/ бях на 27 год/.  Проведох радиоактивна терапия при д-р Хаджиева и в началото ходех на прегледи през 6 месеца, а след това по-рядко. От няколко години не съм ходила и загубих координатите на д-р Хаджиева. Ще бъда благодарна ако някой ми даде информация за свободен прием или тел..  Успех на всички и не се притеснявайте излишно !

# 781
  • Варна
Мая,благодаря.При мен положението е същото,точно разсейки в лимфните възли най-много ме притесняват.
Пиша ви на лични координатите.
А какво ви притеснява след толкова години ?

# 782
Нищо не ме притеснява, просто като се зачетох тук и реших да отида на контр. преглед. 
Благодаря Ви за информацията и ако нещо по-конкретно ви интересува, ще се радвам да помогна.

# 783
Много взе да ми драска разреза и да ме сърби, закача ми се в дрехите. Но се сетих , че имам  кремче от невен и се намазах, от сутринта съм по-добре. Благодаря на който го беше препоръчал, малко е мазничък, но ще се мажа.

# 784
  • Варна
Сисито и аз днес си направих сефтето на кремчето с невен.
Моето не е много мазно,малко не ми допада миризмата,но се преживява.

# 785
# 786
  • Варна
Абсолютно същия  Peace

# 787
ами мазен е и ми мирише добре Grinning

# 788
  • Варна
хахах явно имаме различни критерии

# 789
Ей този е
http://www.rsi-haskovo.hit.bg/products/melkfet_neven.htm
направо съм те подвела , аз съм го купувала преди година две и сега видях , че е с изтекъл срок, но не мисля да вреди особено това ,утре ще видя тази дата  е на производство или е на срок на трайност newsm78, купила съм го не по-рано от 2013 година. така или иначе съм се мазала с изтекъл срок , дано не де , ама сега какво да направя. Сега не виждам какво пише, старост нерадост hahaha
П.П. не е с изтекъл пише 10. 2013, но отстрани пише 3 години след указания срок 0фф успокоих се, викам си и с изтекъл срок се мажа хахах

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 19:52 от sisitons

# 790
  • Варна
Явно и трите използваме един и същи крем😁

Така,мили дами,аз си направих първите изследвания
Тсх 1,27
Тг 1.1
Анти Тг 26
Калция йонизиран 1,15
До колкото разбирам/глупости,нищо не разбирам/ резултатите не са идеални.
Днес се обадих на Райков,вдига ми дозата на еутерокса на 125,след месец ново Тсх.

Ходих и на очен лекар,диоптъра ми се е вдигнал,казаха ми че ще трябва и тях да посещавам 2 пъти годишно,смятат че има връзка с хормона ......

Понеже съм чревоугодник се намотах с гъби в сметанов сос.....сега съм на абонамент в 00😤
Требе купон да има хахаха

Сискоооо,тоз белег моя е релефен и вече освен, че ме боли ами започна и да ме сърби.Калция както ми е добре така си изтръпвам....и пак си правя наздравица с него😀

Мемчо,действаш ми като" Бейлис",така се отпускам като те чета.........явно и ти се превръщаш в дозата ни стимул🙌

Добчо,момиче.....ако бях на теб ,до сега да съм изорала всички болници във Варна,и да съм разпердушинила половината докторя

Гелика,направи ни нова темичка😳

П.С с разширени зеници ви пиша.....за това съм толкова многословна хахаха

# 791
Какво е Тг и анти ТГ newsm78 и защо ти вдигат еутирокса, като ТСх е в норма , то е от 0,4 да кажем до 4,2 . Ти ще паднеш около нула и няма да се чувстваш добре. Моя йонизиран е 0,91 при норма от 1,12 до 1,23. Та аз не изтръпвам вече ама и калция не ми е в норма, абе купон да става Crazy

# 792
  • Варна
Сисито при папиларен целта на Ел тироксина,освен че ни снабдява с хормони,трябва и да блокира развитието на ракови клетки.За това при нас дозата трябва да е по-висока и ТСХ да е около 0.
Tr е туморен маркер.
Оф и при мен не е розово положението.Ту се успокоявам,ту изперквам.
И тъй като трябва да спра хормона за месец,някой да ме светне какво ще се случи.Какво да очаквам от липсата му?

# 793
Ох, аз бях с ТСХ 33 и хич не бях добре ма хич. надебелях с 5 кг за 20 дни, почна да ми капе косата, кожата ми стана суха, но най страшното беше, че виждах като през вода. Всичко ми трепереше пред погледа. Много е стресиращо, все си мислех, че ще ми става страшно лошо.Като съм гладна не можех да не ям, направо се разтрепервам, кожата става суха, взе да се лющи. То не че сега не съм така, ама това с погледа ми се явява от време на време.

# 794
  • Варна
Килограмите не ме плашат,имам нужда да кача.Но това с косата и кожата е лошо.
Няма как ще трябва да го изтърпя.Само да не стана по-нервна,че и сега трудно се трая Crazy

Общи условия

Активация на акаунт