Операция на щитовидната жлеза - 9

• 139 047
  • 995
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Мемчо тук се набляга на заминаването на специалисти извън България.Това се знае.Въпроса е тези, които остават как си вършат работата.
Dobkata с теб сме.Дръж ни в течение.

# 766
  • София
Глухарче, то се вижда във филма при какви условия работят. Голям процент от работата им зависи от качеството на техниката. От една страна добрите специалисти бягат, от друга, оставащите тук работят с допотопни микроскопи.

# 767
  • Варна
Да,направи ми впечатление.Скапана държава  Confused

# 768
  • Варна
Уф,всяка лаборатория може да си позволи читав микроскоп.Аз пък си мисля,че качеството на работа на специалистите ни......не е на ниво.
Защото аз съм работила на хубав и на лош  уред.....е на единия се вижда по добре,по- ясно.....но и на другия се вижда,верно цъклиш се .......но се вижда.
Другото е ,че всеки материал си има определена характеристика,ако ти не я знаеш  или не си я виждал поне един път.....то тогава да направиш грешка е най- лесното.

# 769
Dobkata само за информация да ти кажа.В Терапията има отделение за тези заболявания.Има си и петскенер,сцинитография,провеждат и лечение с йод.И няма такъв вариант така и така си плащаме,ние сме  регистрирани като онкоболни.Мен също комисията в окръжна ме засили направо към София.Където аз ще отида,но след лечението за консултация на частен прием при проф.Хаджиева.
До колкото разбрах,от слухове разбира се
поради някаква причина двете болници се конкурирали.Но все пак първо трябва да си изясниш ситуацията.

Извинявай  можеш ли да ми кажеш кое е отделението , защото преди да тръгна за София звънях в онкологичното отделение в Терапията във Варна и ми казаха ,че не привеждат такова  лечение .   Никой  не ми обясни нищо на онко комисията , а и аз бях в шок, може да не съм звъняла където трябва.

# 770
  • Варна
В онко комисията и на мен и на  skabiela нищо не казаха.Има някаква вражда между Окръжна и Терапията и за съжаление страдаме ние болните.
Пратих ти на лични номера на д-р Чаушев ония ден.Лично той ще провежда моето лечение с йод.Звънни на него.Намира се долу в мазето където е петскенера,той ще ти обясни къде да отидеш.
Малко ми е странно,че са ти казали в Терапията,че не извършват такова лечение.Какво точно ги попита?
Дори стаята ми показаха където ще бъда изолирана 5 дена.

# 771
 Незнам защо ми казаха така .Намерих номера на онкологията в интернет и звъннах на него ,може
 аз да си объркала нещо . В много странно положение ни поставят  , немогат ли да ни разеснят вариянтите които имаме , да ни дадат координати и ние така да решаваме . Ако не е интернет незнам какво щех да правя.

# 772
  • Варна
Защото не се извършва в самата онкология и просто са казали не и са те отсвирили.За съжаление хората стават все по-безчовечни.
Ние таман започнахме със skabiela започнахме да се шегуваме,че сме попаднали на някакво тайно отделение Simple Smile))
Сега аз като ти казвам отделение не очаквай етаж пълен със стаи.Стаята за изолация е само една,явно сме на рядко болните с тази диагноза.
Звънни на Чаушев той ще те посъветва.
Знам че вече много се повтарям,но мини първо през патоанатомията в окръжна да си видиш оригинала.

# 773
 Сега ще напиша нещо извън   темата  за което се извинява  , но мисля ще е полезно за някои. На 5-ти януари отидохме в терапията да приемат свкърва ми в ендокринологията и в асансъора ме обраха за зекунди без да усетя  нищо . Джепчийките са опасни , внимавайте .

# 774
  • Варна
О да там ходят много от събратята.И аз се уплаших миналата седмица като ходихме.Имах чувството,че 80 % от хората бяха мургави.

# 775
  • Варна
На мен ми се обадиха,лечението ми ще е на 09.03. Ако не изперкам до тогава.
Dobkata какво се случи с теб ?
Мемчо пиши два реда моля те,че твоята увереност  действа като балсам на изтормозената ми душа Embarassed

# 776
  • София
Глухарче,  аз не разбирам защо се шашкаш?!   Каквито гадости е имало, са отстранени, ако е останала някоя клетка, радиойодът ще я унищожи напълно. Трябва да си доволна, че е открито навреме! В момента нещата са под контрол. Гледай по-бързо да минава и да си гледаш живота!  На мен проф. Пандев при първата среща ми разказа, че на европейски форум на ендокринолозите са обсъждали да махнат названието рак за част от туморите на щитовидната, защото не са точно такива и са лечими напълно.
Спри да се притесняваш, не е приятно, но се преживява! Има хора с толкова тежки диагнози, нашето е бял кахър.

# 777
  • Варна
Притеснявам се защото при мен все пак е тръгнало по лимфните възли,кой знае до къде е стигнало.
А пък и тук не обясняват чак толкова добре.Вярно,че д-р Чаушев се опитва да ме успокои,но и аз съм неадекватна от паниката.Така се моля всичко на сцинитографията да е наред и да се успокоя.
На теб правена ли ти е сцинитография ?
Благодаря ти Мемчо златна си Heart Eyes

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 07:20 от Глухарче

# 778
  • София
Не сме говорили за сцинтиграфия, може би след радиойода ще направят. За мен беше важно да знам дали може да се отложи радиойода и ме успокоиха,че може и 2 години, защото процесите са много бавни.

# 779
  • Варна
Ей сега идвам до София да те напрегръщам Hug.
Е добре де,тук защо не обясняват така добре.А смея да твърдя,че лекуващия ме лекар е добър.
Ами започвам да си повтарям,че йода ще унищожи всичко тръгнало и да се успокоя най-накрая.

Общи условия

Активация на акаунт