Операция на щитовидната жлеза - 9

• 139 067
  • 995
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Ох, момичета ама хич не ви е лесно Hug, гушкам ви малко за подкрепа. Да не говорим, че ме хвърлихте и мене в джаза, взех да се чудя аз с доброкачествена проба ли съм. Но един факт ми действа малко успокояващо, едно момиче от моята стая веднага след операцията й казаха, че е с лоша прогноза и я включиха в една програма, хирурзите просто ги познават. Мисля при нея беше малигнен тумор, или поне така ги чух че си говорят на визитация , тя много не беше наясно какво се случва. И все викаше хистологията може да ми е добра.  Cry
Не,просто се прави бърз тест по време на операция.Но и него не го броят за много сигурен.
АЗ за това съм склонна да вярвам на мойта.Защото имам 3 еднакви резултата от различни тестове и патоанатоми.То трябва да е станала мноооооого голяма грешка.

# 751
Когато ще махат всичко не правят тест, на мен не са ми правили, аз питах Peace

# 752
Знам ,че биопсията не е 100% сигурна , но при мен май няма нищо сигурно. Направих ми биопсия ( на три места във възела )  не е сигурна , по време на операцията изследване  не е сигурно , хистологията в Варна с голяма разлика от тази София.  newsm78 #Cussing out #2gunfireТака се чувствам

# 753
Най-показателна е единствено хистологията. При мен след операцията всичко беше "шест",  да ама не при хистологията друго се оказа.  Затова повтори хистологията и при друг патоанатом след като има разминаване в двете мнения.

# 754
  • Варна
Знам ,че биопсията не е 100% сигурна , но при мен май няма нищо сигурно. Направих ми биопсия ( на три места във възела )  не е сигурна , по време на операцията изследване  не е сигурно , хистологията в Варна с голяма разлика от тази София.  newsm78 #Cussing out #2gunfireТака се чувствам

Добре след самата операция Славов ли ти каза какъв е резултата от теста.

# 755
Лично д-р Славов когато си вземах епикризата ме прати да се регистрирам в онкологията.

# 756
  • Варна
Нее той тогава е гледал какво са му пратили от патоанатомията.Питам за този бързия тест,който правят по време на самата операция Д-р Славов каза ли ти какво е излязло.Защото тогава е свидетел на резултата.

# 757
Не нишо не ми каза , но  ще го питам

# 758
  • Варна
Аз предлагам тричките да се хванем под ръка ,и да си вземем блокчетата....да свършва таз сага
На мен Славов ми каза резултата от гефрира,но да не забравяме ,че той е само хирург .....не е патоанатом/или там какъвто и да е/
Това за терапията дето го казваш...склона съм да вярвам,Алекса каза че и при нея се е случило......уж с цел по бърза операция
Много ми се ще историята с раците или нераците да преключи благоприятно за всички ни

# 759
  • Варна
Ами знам,че Славов не е патоанатом,но въз основа на този тест взема решение да реже ли по нататък или не.Опитвам се да се хвана като удавник за сламка.
Като си вземем блокчетата къде ще идем.Всички казват най-сигурно е в София.Е Dobkata от там се връща.
И на мен ми писна само да си почесвам клавиатурата.Не стига,че ми дойде на главата този рак и долу-горе взех решение как да действам и сега това ме хвърли пак в трета глуха.Нервите ми не издържат вече.
А това нещо трябва да се раздуха.Вие правите ли си сметка колко хора минават през тези болници и се доверяват на докторите.Колко от тях ще се усъмнят и ще отидат да си правят втора хистология.Шепа са.Хиляди идват от малки градчета и селца и даже не им минава през акъла да се съмняват.
Някой по-горе беше написал,че е видял из нета толкова хора със сгрешени хистологии.Защо никой не е направил нищо,защо се мълчи.Сега достъпа до медиите е лесен.Защо трябва да изгарят стотици хора,заради някой който не си харесва работата или е преписвал в медицинския.
Бясна съм #Cussing out

# 760
  • Варна
А представи си да ти махнат цялата жлеза,защото хистологията е лоша,а всъщност тя да била добра......е ,не правят ли хората инвалиди со зор?

# 761
  • Варна
Ами правят.
А като ти объркат вида на рака,нали и лечението ти е различно.

# 762
  • Варна
Dobkata някакво развитие при теб има ли ?

# 763
  • София

А това нещо трябва да се раздуха.Вие правите ли си сметка колко хора минават през тези болници и се доверяват на докторите.Колко от тях ще се усъмнят и ще отидат да си правят втора хистология.Шепа са.Хиляди идват от малки градчета и селца и даже не им минава през акъла да се съмняват.
Някой по-горе беше написал,че е видял из нета толкова хора със сгрешени хистологии.Защо никой не е направил нищо,защо се мълчи.Сега достъпа до медиите е лесен.Защо трябва да изгарят стотици хора,заради някой който не си харесва работата или е преписвал в медицинския.
Бясна съм #Cussing out
Има предаване от тази пролет по темата в Нова ТВ, не е да не се знае проблема:
http://novatv.bg/accents/view/2554/%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B … 0%B5%D0%BC%D0%B0/

# 764
 Благодаря Ви момичета за съветите и подкрепата ,сега съм малко по спокойна и от понеделник тръгвам по болници  , ще обиколя ако трябва цяла България за да разбера какво ми е . Ще пиша през какво минавам , за да може всеки с нашите проблеми да се ориентира в здравна ни система
 и да вземе най - добрите решения за себе си.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт