Операция на щитовидната жлеза - 9

• 138 086
  • 995
  •   1
Отговори
# 825
Доби след като препаратите са увредени, поискай да ти направят нови от парафиновото блокче,  което се пази в лабораторията,  която е извършила хистологията.  Това блокче се пази и ако има някакъв проблем от него се правят нови препарати.  Можеш да го занесеш и на друго място,  ако искаш да не го правят в болницата,  в която си оперирана.  Най-важното е определянето на точната диагноза и съответно последващото адекватно лечение.  Изготвянето на нови препарати се заплаща според определен от лабораториите ценоразпис. 

# 826
  • Варна
Dobkata вече незнам какво да те посъветвам.Положението е наистина деликатно и притеснително,но...
Поеми дълбоко въздух,успокой се и се мъчи да рзсъждаваш трезво(боже кой го казва,аз която изпадам по 10 пъти на ден в паника).
Така или иначе поне се разбра,че дори и да има нещо то е в 1-ви стадий и е без разсейки,така че за сега не предполага лечение а само наблюдение.
Но все пак трябва да разбереш какво е,защото ако не дай си боже след някоя и друга година се наложи лечение,трябва да знаеш какво да лекуваш.
Оф ами то не останаха патоанатомии,където не си ходила.Момичета давайте предложения,частна някъде...

# 827
  • Варна
Глухарче,как се каьваше лабораторията където носихме биопсийте?
До колкотознам там са добри

# 828
Ей, аз след раждането бях 57 кг излязох от болницата , а забременях 54. За сегашното ми състояние не ми се говори. Глухарче, отслабваш защото ви държат ТСХ на нулата , а моето е 16 бе , как да не дебелея. Аз даже съм се сложила на един режим, но като гледам нещата ще станат много бавно и много трудно. 90 дневната не мога да си я причинявам , то и сега ми става лошо като не съм яла. Ще боря нещата някак, няма да се оставя така, хич не се чувствам добре, ама си викам майната му, да съм здрава пък ще видим Hug. Всъщност последното го пожелавам на всички от сърце  Hug Hug Hug

# 829
  • Варна
Добре де,то и моето е ще е към нулата....ма не отслабвам!
Сиско,аз като забременях легнах на легло,6м в болницата и обилно наливана с хормони.Когато родих,реших че съм голям пич и веднага почнах работа,давах цял месец нощни смени.....толкова бях гроги,от работа и бебе ,че не гледах и не виждах нищо пред себе си.Е,разбира се паднах и си натроших  глезена,3 операции и 1г на легло😐...Сега и тва ми се стовари като за капак...Разулата е към 100 кг

# 830
Ох, хич не ти е било лесно, ама лека полека дано се оправят нещата, вие момичета сте млади. Много се пазете, да има време да си отгледате децата. Моето е голямо на 25 години е, аз съм на 48, скоро се моля баба да ме направят, ама те нещо се ослушават. Правя тук един режим на една диетоложка пък ще видим. Не е много лесно, но не е и толкова трудно.
По  въпроса за хистологията, писала съм и преди, че ендото ми каза , че в Александровска болница са добри патоанатомите, тъй че Доби , опитай там Hug

# 831
  • Sliven, Bulgaria
moeto tsh e 0.4 a kilogramite si rastat sport dieta nishto ne pomaga

# 832
moeto tsh e 0.4 a kilogramite si rastat sport dieta nishto ne pomaga
Колко кг си и имаш ли жлеза, моето ТСх е 16, но аз нямам жлеза и мисля , че затова не свалям. Но няма да се отказвам. Не искам да съм дебела, то кой ли иска, но смятам всичко възможно да направя.

# 833
  • Sliven, Bulgaria
kilogramite mi sa 52,imam otstranena samo malka chast no imam nai razlichni simptomi mazna kosa s suhi kraishta suha koja glavoboie .vse nepriqtni neshta

# 834
  • Варна
И аз съм 52 кг. това много ли е?
На мен по-скоро ми се иска да кача 3-4 килца.А мазната коса и аз я забелязвам от известно време.

# 835
  • Sliven, Bulgaria
e da no az sam 160 visoka i pri poojenie che sam bila 48 kg i postoqno se ogranichavam i kilogramite ne padat i red drugi neshta

# 836
  • Варна
Аз също съм 160 см. висока,но си изглеждам кльощаво.
Абе момиче проблема ти е в главата.Я се вземи в ръце Hug

# 837
Ще си умра от смях, само се молете да си останете толкова, и аз като родих сина си бях 54 кг, толкова излязох от болницата , сега съм 88 кг висока съм 165см, само се кръстете да сте си толкова и не се втелявайте и не се правете на дебели Peace. Пиша го съвсем добронамерено. Нали и аз съм същият човек и ям по същия начин Hug. Даже сега мнооого повече се ограничавам , само чукайте на дърво Peace

# 838
Здравейте на всички, най-вероятно ще ми се наложи операция на щитовидна жлеза. От 10 години съм с Базедова болест - хиперфункция на жлезата. Жлезата видимо е много увеличена, водят я 3-та степен, защото се забелязва от далеко, нямам възли и кисти. Някой има ли впечатления от доц. Ненков, оперира в гръдна хирургия към св. Марина в гр. Варна? Виждам много добри отзиви за проф. Пандев, но не съм сигурна, че ми се ходи чак до София за операция, при положение, че ме наблюдават ендокринолози във Варна. Ще се радвам, ако някой сподели мнение.

# 839
  • Варна
Когато аз търсех хирург ми казаха,че избора ми е или доц.Ненков в Терапията или Славов в Окръжна б-ца.Аз лично се оперирах при Славов.
Не че бях много полезна с личен опит,но ми го похвалиха и споделям Confused

Общи условия

Активация на акаунт