Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
-
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Преди операция с проф. Пандев се изискват пълна кръвна картина, рентгенова снимка на белите дробове, електрокардиограма (ЕКГ), консултация с кардиолог, индиректна ларингоскопия и тест за чувствителност към анестетици. Някои от тези тестове се покриват от здравната каса, като например пълна кръвна картина и рентгенова снимка на белите дробове.
-
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
-
Какви добавки се препоръчват след операция при проф. Пандев?
-
Какви са изискванията за придружител по време на операция при проф. Пандев?
. Е не е истина това
Всички ние отиваме при тях за помощ и лечение , а те сякаш са се научили да не обръщат внимание на съвеста си ( че от всяко тяхно решение или мнение зависи човешки живот ) Сега проверих протокола от биопсията си пише д-р Красналиев , но няма нито подпис ,нито печат на един лист който и аз мога да си напиша . Може да греша , но смятам че това е документ и трябва да ги има ,за да знам кой ги изготвил и дал мнение за диагнозата ми . 
, гушкам ви малко за подкрепа. Да не говорим, че ме хвърлихте и мене в джаза, взех да се чудя аз с доброкачествена проба ли съм. Но един факт ми действа малко успокояващо, едно момиче от моята стая веднага след операцията й казаха, че е с лоша прогноза и я включиха в една програма, хирурзите просто ги познават. Мисля при нея беше малигнен тумор, или поне така ги чух че си говорят на визитация , тя много не беше наясно какво се случва. И все викаше хистологията може да ми е добра.