Операция на щитовидната жлеза - 9

• 138 107
  • 995
  •   1
Отговори
# 810
Искам да споделя ,преди около 1 месец операция на щт. жлеза след биопсия на вьзел диагноза папиларен карцином.Проведена консултация с проф. Хаджиева

# 811
  • Варна
И?

# 812
  • Варна
Какво е лечението,как се чувстваш,как са ти хормоните,цялата ли жлеза ти отстраниха?

# 813
  • Варна
Диагнозата ни е гадна,но явно е преодолима,пиши повече....тук всички сме в кюпа ,и всеки помага кой с каквото може

# 814
  • Варна
Добче,направо ходене по мъките,те хъртъл -мъртъл клетки се виждат и на биопсията.....а тез от окръжна за за убиване.....

# 815
Спрях калция и днес от 10 до 5 часа не ядох нищо и сега така мравучкам, че не е истина. Всичко ми е изтръпнало. Вече ми писна направо. Сега като почна работа не знам как ще е трябва да не оставам гладна. Ще ме убеждава тази от телка , че съм си здрава, маймуна #2gunfire

# 816
  • Варна
Темата с нашите раци стана страховита,предлагам за Рак да се пише в темата на Глухарчето!

# 817
  • Варна
Сискоооо,аз от няколко дена не пия......страшно става вервай😀
Какво да пазя,бъбреци ли,сърце ли......то едното спира другото почва.Уж живота щеше да песен и рози...курабийки,аз по нечитава се чувствам.

Белега е зверски мехур,боли и сърби та се не понася.....ще се ходи на кожен явно😕
Едното хубаво е ,че взех да поспивам повечко......та тва е,друго харно нема

# 818
  • Варна
Сисито минаваш на режим по-малко хапване,но на често.На мен от край време си ми прилошава от глад,та съм свикнала.Около 5-6 хапванета,като междинните гледай да са плодове,за да не те четем при диетите.
skabiela на  Dobkata просто предполагам,че са го обобщили като фоликулярен,които така или иначе са от един вид.А за стадия е виновно онова момиченце секретарката на Славов и на мен ми идваше да я хвана с два пръста за вратлето.
jil123 доста станахме явно с тази диагноза,сподели ще се подкрепяме.
А между другото белега взе да ме сърби откакто го мажа.Аз лично ще спра да го мацотя докато не мине повече време.

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 20:33 от Глухарче

# 819
Премахната е цялата жлеза,пия Еутирокс125 и Калций за сега без йод терапия .

# 820

Премахната е цялата жлеза,пия Еутирокс125 и Калций за сега без йод терапия .
белега ми е ужас ,купих си Дерматикс незнам дали има ефект.Иначе след такава диагноза човек се чувства ужасно.

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 21:22 от jil123

# 821
  • Варна
Какво се втелясвате с тези белези не ви разбирам.Белег като белег,много важно.
jil123 браво,щом си без йодтерапия си го хванал на време,аз за съжаление нямах този късмет.
Както и да е има и по-лоши неща.
Мемчооооо къде сиииии Crazy

# 822
Този пък белег изобщо не ми е на дневен ред, даже съм го забравила, че е жив. На мен ми казаха мазане след два месеца. Взе много да ми закача блузите и да ме дразни и почнах с мехлем от невен, омекна и мисля, че паднаха едни малки корички, има някакви твърди работи вътре, ама не ми пука ама хич. Аз да оправя калция и хормона. Глухарче, аз съм вече при тези с диетите отдавна , точно 89кг съм , от операцията до сега 5 кг. Сега една диетоложка ми направи диета и като че ли като я спазвам и това ми помогна да мравучкам. Мисля да попия още малко калции нищо, че ендото вика след три часа го изпикаваш и ще гледам да не оставам гладна. Но трябва да сваля тези кила, не може. И дано да се оправям нанякъде.  Hug

# 823
  • Варна
Е,Глухарче ...когато цялото ти тяло е в белези....има значение,още повече когато е мехур и боли...
Тук не иде реч за втелясване ,а за дискомфорт,другото което е.....моето мъжле не е във възможност за диамантеното колие .......за което ти така мило намекна😉

Ей,момче,всичко ще бъде на ред......,ти направили си вече изследванията?
Сискоооооо,89 са блян за мен,хахаха от както родих не съм смъкнала и грам......а тенденцията е явно да раста още😄

# 824
  • Варна
Аз да ви кажа пък на вас,които подценявахте 90-дневната диета.Майка ми смъкна 8 килограма за 20 дни,като не е спазвала всичко точно.Тоя ден на вода го е сменила като ден на плодове и зеленчуци.
Ох бе skabiela тоя мехур как си го докара,да не си го мацотила пак с нещо.И ти като мен все бързаш.Спри за малко каквито и да е мазила.
Само аз ли слабея след тази операция,какво ми има 

Общи условия

Активация на акаунт