Париж 8

• 75 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Аз също ползвах круиза, който тръгва от Понт Ньоф (ако така се казва Laughing).

Имаше 4-5 евро отстъпка при покупка онлайн.

Както са казали по-напред, билетите важат 1г.

Отидохме, дадохме принтираните ваучери и се качихме. Хареса ни.

Това кога е било? Винаги ли я има тази промоция онлайн? (в сайта пише winter, но то вече не е зима Mr. Green) Аз взех билети за сутрешния круиз намален от 14 на 9 евро Flutter

Сега се чудя дали има смисъл онлайн да си купувам билет за шатъла от Бове до Порт Майо. Големи ли са опашките, видях, че 20 минути след пристигането на самолета тръгва автобуса, но сме с чекиран багаж и там може да почакаме та се чудя дали да се редя на опашка на място или да си взема онлайн. Вие какво бихте ме посъветвали? Simple Smile

Имат ли фиксиран час тия билетчета- тоест, ако не успея да хвана рейсчето 20 мин след пристигане, какво става? Rolling Eyes

# 256
...
Сега се чудя дали има смисъл онлайн да си купувам билет за шатъла от Бове до Порт Майо. Големи ли са опашките, видях, че 20 минути след пристигането на самолета тръгва автобуса, но сме с чекиран багаж и там може да почакаме та се чудя дали да се редя на опашка на място или да си взема онлайн. Вие какво бихте ме посъветвали? Simple Smile

Имат ли фиксиран час тия билетчета- тоест, ако не успея да хвана рейсчето 20 мин след пристигане, какво става? Rolling Eyes

Нямат фиксиран час. Аз си купувам предварително и в двете посоки.
Понякога няма струпване на хора, но ми се е случвало и да има.  Laughing

# 257
Много благодаря, Мими  bouquet
Сега видях и че са вдигнали цените тази година, бяха 16 преди за посока, а сега са 17 евро, но онлайн е голям "кяр" цяло евро и 10 цента "намаление" Laughing

# 258
  • в семейството
Момичета, не знам за тук ли ми е въпроса, но да попитам: "free shop" на Порт Мейо до колко часа работи вечер и дали има достатъчно голям асортимент от парфюми. Тук четох в предишни теми, че най-евтино е да си купиш от летището.

# 259
  • Варна
Това че автобуса е 20мин. след кацането и въобще разписанието на шатълите е твърде условно.Пълни се първия автобус -тръгва , пълни се  втория - тръгва , и така докато извозят хората.Просто ако сте с онлайн билети се качвате директно на автобуса които се пълни в момента , билетите нямат ден и час.
Фришоповете около Лувъра и Кулата са 10тина процента по евтини от Сефора , а тези на летището още толкова надолу.Работят докато има полети по разписание.

# 260
peterky2002 , благодаря! Peace Предполагам тези автобуси са като междуградските, в които няма правостоящи, а всички са седнали...все пак разстоянието до Париж не е малко...

# 261
peterky2002 , благодаря! Peace Предполагам тези автобуси са като междуградските, в които няма правостоящи, а всички са седнали...все пак разстоянието до Париж не е малко...

Всички са седнали!
Организацията на автобусите е много стройна. Бързо се настаняват хората и веднага тръгва.

# 262
Мимии, за пореден път много благодаря Hug

# 263
  • в семейството
Вчера се завърнах от едноседмичен престой в Париж.

За сега пиша, за да кажа огромно Благодаря на тези, които поддържат и оформят темата, на тези които имат търпението да отговарят на един и същ въпрос задаван десетки пъти, на тези  с чиято информация всеки може да организира самостоятелна екскурзия  до Париж и не на последно място, на тези които обичат Париж!
Роца, Мимии,   bouquet   bouquet   bouquet

Не знам дали тези дни ще  успея да напиша по по-дробно за престоя си (поради наближаващите Великденски празници), но с удоволствие ще отговоря на конкретни въпроси.

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 14:30 от fotka

# 264
  • Euskal Herria
Момичета, хиляди благодарности за темата! Страхотно организирана и подредена, с възможно най-много информация.
Разгледах  някои от сайтовете, но исках да ви попитам - ако решим да се качим на Айфеловата кула,  можем ли на място да купим билети или само онлайн? Същото питане имам и за паркинг около кулата.
Миналото лято се прибирахме от България през Австрия и се оказа, че GPS-ът на колата упорито ни води през Париж (независимо, че по гугъл карта имаше още два маршрута  Laughing). Понеже и тази година планираме пътуване с кола, мъжът ми се смее: "Така и така машината все към Париж указва, можем поне да разгледаме Айфеловата кула и да продължим".
Затова се чудех дали на място могат да се закупят билети и да се плати паркинг - все пак път е, не се знае кога ще пристигнем.
Ще съм ви признателна за всяка информация.

# 265
  • в семейството
Ние билети си купихме на място. За наше щастие "опашката" беше малка. Мисля, че има и паркинг, но подробности не знам.

# 266
  • In the shadows of my mind
Здравейте момичета,
Моето пътуване вече наближава  Grinning Купих си пътеводител на National Geographic "Пеша из Париж" и сега си го чета за "настроиване" - искам да го похваля, че доста добре е описано, така че, ако някой се чуди - покупката според мен си заслужава.
Днес ще ходим до агенцията, за да платим втората част от сумата и да си вземем "пакетите" (билети и разни други неща). Като споменахте за Айфеловата кула, дано не забравя да питам нашата "група" дали ще има възможност да се качи по време на обиколките или всеки самостоятелно ще трябва да го направи, и също така дали ще трябва да чакаме Х часове за билети  #Crazy Crazy ooooh! Ако някой е пътувал с Руал и е запознат, ще съм благодарна за инфо  Hug

# 267
Да се включа и аз за Айфеловата кула. Това беше най-галямото чакане през живота ми на опашка - 3 часа #Crazy, направо ужас! Може би и затова пътуването до Париж ми бе и последното организирано от агенция /ако може така да се нарече "София Тур"/. Предварително зададох въпрос дали трябва да си купя билети онлайн, а те ме увериха, че екскурзовода ще се погрижи. Е, погрижи се, като ни показа къде е кулата /сякаш ние не можем да я намерим/, след това се лута от едно място на друго и най-накрая си ни показа голямата опашка и каза "Нареждайте се бързо става". След това си тръгна. Добре че не им се вързах на организацията за Версай и сама си купих билети /за вход и транспорт/ на 1/3 от поисканото от "агенцията", защото после имаше много недоволни от групата: първо някои изобщо не влезли, защото хората били  повече от платената резервация ?!?!?! и второ защото цялото посещение траело по-малко от час , само в двореца и после бързо към автобуса, че наема изтича, но..... за 55 евро толкова Grinning. Изобщо не искам да коментирам хотела в който ни набутаха, различен от този който ми показаха при записването.

Но... Париж е супер, въпреки несгодите ни! Горещо препоръчвам едно заведение /не и знам името обаче/, точно до голямата арка в квартал Дефанс, където също сами си ходихме. В това заведение се приготвят пред очите ти пици, паста, салати с добавки каквито посочиш и ти се калкулира цена в една карта, където плащаш като излезеш. Има отделно бар за десерти и напитки. Ммммм , огладнях.

пожелавам на всички хубави дни в Париж, а аз някой ден пак ще го посетя, но само с близки!

# 268
  • In the shadows of my mind
zhorchy, да питам извън темата, но все пак горе-долу в нея Simple Smile Вие сте пътували с агенция София тур по предложенията им, които бяха и в различни сайтове за ваучери с отстъпки и т.н. ? Аз много, мнооого се чудех дали да не пътувам с тях, но лошите отзиви в интернет ме разубедиха.

# 269

Josellyn авсолютно си права, цената ни подлъга. Още ги пускат: 3 дни за 610 лв. със самолет. Много лоша организация. След това се почва 55 евро Версай, 50 евро трансфер ит.н.

Общи условия

Активация на акаунт