Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да използвам туристическа агенция за организиране на пътуване до Франция?
Необходима ли е здравна застраховка за пътуване до Франция?
Какви са възможностите за забавление в Париж на 1 май?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да използвам туристическа агенция за организиране на пътуване до Франция?
-
Необходима ли е здравна застраховка за пътуване до Франция?
-
Какви са възможностите за забавление в Париж на 1 май?
-
Какво мога да очаквам по време на Великден в Париж?
-
Какви атракции мога да посетя в Париж за три дни?
Уцелих ли района на хотела да не е мулит-култи както е в Монмартър и Халите, където съм ходила?
Приемам всякакви съвети какво ще е интересно на децата?
, още повече, че е основно на френски и английски и ще се налага доста да им превеждате. Иначе за феновете е интересна. Водещата нишка е създаването на "идентичност" в света на Междуздвездна война и как Люк Скайуокър и Анакин Скайуокър в зависимост от генетичното си наследство, събитията от живота им, изборите, които правят, семейството, в което са израсли, менторите, които ги обучават, се превръщат впоследствие съответно в новия учител-джедай и злодеят на Галактиката. Изложбата е интерактивна, разделена на 7-8 сектора, в които ти обясняват всеки аспект на формирането на идентичността. Има много костюми, скици и стори-бордове, както и реквизит от филма. Имаш и възможност да си създадеш персонаж, който после да си изпратиш по мейла. На нас посещението ни отне около 4,5 часа (заедно с придвижването). Та вие решете дали си заслужава да идете заедно с децата, още повече, че цените са 19,90 евро на възрастен и 14,90 евро на дете над 4 години
!!! Ще пътувам 14-18 май до Париж, което много ме радва предвид хубавото пролетно време, на което се надяваме и неочакваното ми решение. Едно от първите неща, за които се зачудих е дали да купя билети за Заз на 16ти май на стадион Зенит. И тъй като ми се иска хотелът ни да е с локация в центъра, се чудя дали ще е удобно предвиждането до там - четох, че е в Parc de la Villette, 19th arrondissement и дали си заслужава усилието, колко време ще ми отнеме придвижването до там и обратно. Мерси предварително
.