Париж 8

• 75 535
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Нещо имам проблем с регистацията в сайта за билети до Айфеловата кула. Пиша си телефона, като започвам с 0888....... и ми изписва следното съобщение  This mobile phone is not associated with any country. Пробвах и варианта 359888   и пак не става newsm78 Избирам и България, но явно има нещо друго.

00359888....

# 706
  • София
При нас стана със 088..., но отдолу въведохме страна БГ.

# 707
  • София
Не става, и България избирам , и 00359888  и 0888 и 359888- нищо не става, не ме харесва днес страницата им и това си е Wink)

# 708
  • Milano
Не става, и България избирам , и 00359888  и 0888 и 359888- нищо не става, не ме харесва днес страницата им и това си е Wink)

Да не оставяш случайно разстояние след 0888?

Току-що пробвах и то с измислен бг номер и стана.

# 709
Здравейте!Виждам,че темата ще ми е много полезна.Един бърз въпрос-ако ползвам полет на Уиз до Бове,какъв е начина да се придвижа до Дисниленд?Има ли смисъл до Париж и от там с RER до Дисниленд или направо да заявим трансфер от някои от сайтовете?Посоченият от Дисниленд трансфер не ни устройва като час.Можете ли да ми кажете такова самостоятелно придвижване какво би струвало и по принцип приемливо ли е-ще пътувам сама с детето,а часът на пристигане от сайта на Уиз е 19:50?Сядам да чета темата подробно.

# 710
Здравейте!Виждам,че темата ще ми е много полезна.Един бърз въпрос-ако ползвам полет на Уиз до Бове,какъв е начина да се придвижа до Дисниленд?Има ли смисъл до Париж и от там с RER до Дисниленд или направо да заявим трансфер от някои от сайтовете?Посоченият от Дисниленд трансфер не ни устройва като час.Можете ли да ми кажете такова самостоятелно придвижване какво би струвало и по принцип приемливо ли е-ще пътувам сама с детето,а часът на пристигане от сайта на Уиз е 19:50?Сядам да чета темата подробно.
Най-удобно ще ви е с индивидуален трансфер, но и най-скъпо.
С шатъл до Париж и после РЕР ще ви е около 22-23 евро на човек. По спомен индивидуалния трансфер до Дисни е над 100 евро.
Не е проблемно да се придвижите с гр.транспорт по това време.
Избора е ваш.  Simple Smile
Аз бих отседнала първата вечер в Париж, а след това Дисни.

# 711

Най-удобно ще ви е с индивидуален трансфер, но и най-скъпо.
С шатъл до Париж и после РЕР ще ви е около 22-23 евро на човек. По спомен индивидуалния трансфер до Дисни е над 100 евро.
Не е проблемно да се придвижите с гр.транспорт по това време.
Избора е ваш.  Simple Smile
Аз бих отседнала първата вечер в Париж, а след това Дисни.

[/quote] Мимии,Благодаря Hug
Ще дообмисля нещата утре,че от много четене ми е каша вече.Париж ще го оставя за последната вечер,че след това ще имам и цял ден там,полета на Уиз е късен.Точно от практична гледна точка исках да попитам дали си струва-шатъла в Париж близо ли е до спирката на РЕР,вечер безопасно ли се пътува?Специално за дете на 8г. ползва ли се някакво намаление?Това,което видях аз като цена за двама е 70евро с индивидуален трансфер/поне се надявам,че правилно съм го разбрала/. Wink Wink

# 712
  • Луната
Мимии,Благодаря Hug
Ще дообмисля нещата утре,че от много четене ми е каша вече.Париж ще го оставя за последната вечер,че след това ще имам и цял ден там,полета на Уиз е късен.Точно от практична гледна точка исках да попитам дали си струва-шатъла в Париж близо ли е до спирката на РЕР,вечер безопасно ли се пътува?Специално за дете на 8г. ползва ли се някакво намаление?Това,което видях аз като цена за двама е 70евро с индивидуален трансфер/поне се надявам,че правилно съм го разбрала/. Wink Wink

Аз също бих те посъветвала да обмислиш вариант с нощуване в Париж първата вечер. Едно закъснение на полет...

# 713
Ако за 70 евро за двамата, си намерила индивидуален шатъл да Дисни - не се колебай да го използваш.
Придвижването с гр.транспорт също не е сложно. Шатъла от Бове спира до метрото, което ще използвате за две спирки и след това ще се прехвърлите на РЕР до Дисни.

# 714
Благодаря момичета!Въпросът е,че сме се спрели на Дисни хотел с фиксирани дати и пакети,като датата на пристигане съвпада с ден с полет на Уиз.И аз го мисля много това евентуално закъснение.Отделно,че късния полет ще ни "изяде" половин ден в Дисниленд,но цените на редовните компании хич не ни се връзват.Така или иначе след трите нощувки в Дисни,трябва да направим една в Париж,за да ползваме пък обратния полет.Мисля това да е "моят"ден за разходки.Имат ли РЕР часове до които пътуват?И какво се случва при индивидуален трансфер ако полетът закъснее?Предполагам никой няма да стои часове наред да чака...

# 715
Искам да споделя,защо повече никога няма да пътувам с Руал Травел.Когато се записвахме за екскурзията си бяхме харесали една дата,но разбрахме, че имат само две свободни места на последна седалка и се отказахме.Казаха ни, че има още свободни места за следващата дата и ние се съгласихме.Попитахме на кои седалки ще сме и ни казаха, че се падат самостоятелни,на предпоследен ред.Местата бяха толкова важни,защото имах здравословен проблем с краката и трябваше да имам пространство отпред,за да не ме болят. Съгласихме се да сме на предпоследните места и платихме екскурзията.В София обаче при настаняването се оказа, че сме на последните две места в автобуса 54 и 55.Попитахме представителя на фирмата,как така сме на тези места,нали настаняването е по реда на записването,а когато се записвахме имаше още свободни места след нас?Той ни каза, че сме 45-46 място,но така били седнали хората и така ще си седим.Примирихме се,но тогава започна кошмара.Ако някои е пътувал на последна седалка знае колко е неудобно, че няма достатъчно място за краката.През цялото време краката ни бяха свити и през първия нощен преход от Пловдив до Виена,което е над 1 000  км,краката ни отекоха,бъбреците ни заболяха и гърба и врата също. Това бяха близо 20 часа път.Краката ни бяха станали сини от удрянето в предните седалки. Когато попитахме екскурзоводката Мария Тютюнджиева,дали не може да се направи нещо по въпроса,защото отзад бяхме седнали 5 човека,а мъжа до нас си беше за две седалки,защото беше много пълен,нейния отговор беше”на моята седалка ли искате да седнете?”.”Откажете се тогава!”Тя ще ми казва на мен да се откажа,тя ли ми е платила екскурзията???Отпред имаше две седалки за шофьора,две за екскурзоводката на първите редове и две отпред до шофьора.6 седалки за 3-ма човека,а отзад ни бяха нагъчкали като сардини 5 човека.Дебелият мъж през цялото време спа върху нас.По начало е трябвало да му поискат да си плати за две седалки,като са го видели, че тежи 150 килограма.
Самата екскурзия НЕ беше организирана добре.В каталога им пише, че на първия ден в Париж се разглежда квартала Монмартр.Когато пристигнахме в Париж обаче ни зарязаха в квартал Вилежуиф(на другия край на Париж),оставиха ни в 14 часа в гетото на Париж,а Мария заедно с другата група(бяхме хора от двата варианта-стандартен и икономичен) се отправиха към техния хотел.Стаите не бяха готови и трябваше да чакаме с куфарите близо два часа.Хотела беше долнопробен,стаите мръсни,банята не се затваряше,наводняваше се коридора от водата,която нямаше къде да се оттича.Закуската беше половин твърда франзела и един кроасан.На руснаците им сервираха и сок,колбас и кашкавал.А кроасани и франзели за тях имаше на корем.Вместо да разгледаме квартал Монмартр ни замъкнаха по Парижкото метро и даже не искаха да ни върнат,а да се оправяме сами на връщане.Който е пътувал в метрото знае, че е плашещо и опасно за туристите там,особено за тези,които не знаят френски език. Квартала го разгледахме на последния ден в Париж.Мария Тютюнджиева въобще не преценяваше времето точно.За Айфеловата кула ни даде час и 20 минути общо за купуването на билетите и качването до върха,а опашките бяха огромни и на асансьорите и на касите долу.Накрая ни остана половин час да разгледаме кулата и да слезем до долу,като не разгледахме от  втория етаж,защото нямаше време,а направо се наредихме на опашката за третия.
Профучавахме през обектите,нали тя ги е видяла,защо и ние да ги гледаме?!Няма значение, че сме си платили за да ги видим и входните такси също.За замъка Белведере даде само 20 минути.Но иначе за тоалетна по магистралата даваше по 45 минути.Екскурзията беше 10 дневна,с 5 нощувки,през останалото време пътуването в автобуса беше пълен ужас,сгъчкани един до друг,отзад постоянно духаше и на последния ден вече настинах.Препоръчваше си да ядем и купуваме сувенири все от скъпи места,на които тя не сядаше....Сигурно има договор да води туристи.Отделно господина(ако мога да го нарека изобщо така)  не знаеше какво е баня,и към края на екскурзията се беше вмирисал доста сериозно,целият автобус го усети и  ние трябваше да търпим тази смрад 10 дни.
 Отношението на екскурзоводката и на шофьорите беше изключително нелюбезно и арогантно.Отнесоха се с нас все едно не сме си платили за тази екскурзия и нямаме права.Платихме над 1400 лева за това „удоволствие”!Преценете сами дали искате да си дадете парите на вятъра!Не се знае дали от първа седалка накрая няма да се окажете на последна.А ако сте на нея,по-добре се откажете веднага.Ще видите по-добре сръбските тоалетни,отколкото забележителностите в Париж.Когато си плащаш ти казват всичко,което искаш да чуеш,но нищо от това не се оказва  истина.Повече никога с Руал!НИКОГА!

# 716
  • София
Andrej Nov, добре дошъл в клуба Wink Мисля, че перфектната екскурзия е тази, която сам си организираш. Така тръпката е несравнимо по-голяма.

# 717

тези провери ли ги? http://vea-shuttle.co.uk/timetables-prices/beauvais-shuttle-schedules/

# 718

тези провери ли ги? http://vea-shuttle.co.uk/timetables-prices/beauvais-shuttle-schedules/
азия_asia,
 PeaceПърво там гледах!За съжаление тръгват минути преди да пристигне самолета на Уиз и то ако всичко е по разписание.Още го умувам този трансфер,защото цената на индивидуалния е бая цифра/на първо четене ми се видя 70е,ама то било на човек Joy/Общо взето притесненията ми са свързани с това до колко е сигурно и безопасно сама жена с дете по това време,иначе все ще стигнем.И много други въпроси имам,но всичко с времето си.Ще разчитам на помощ от тук.

# 719
Най-ниска цена виждам тук:
https://www.p-airbus.com/index.php

96 евро на посока за 1 възрастен и 1 дете.

Не съм ползвала тази фирма!
Предполагам, че е ползвана от някой пишещ тук.

Общи условия

Активация на акаунт