pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 940
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета, има ли код за отстъпка за декември? Нещо не намирам мейл с отстъпка за декември.

# 541
  • София
Момичета, има ли код за отстъпка за декември? Нещо не намирам мейл с отстъпка за декември.
Кодът е под кошницата / в сайта /  Peace

# 542
Някой може ли да ми каже, как да откажа вече направена поръчка?  Rolling Eyes

# 543
  • София
Някой може ли да ми каже, как да откажа вече направена поръчка?  Rolling Eyes
Не можеш.
Ако искаш им пиши, преди да са я шипнали, че я отказваш.
Преди време имах проблем - плащам през ПП и се бяха променили настройките - след като пуснах поръчката, разбрах че са изтеглени доста повече пари от картата ми. Писах им веднага, но нищо не се получи. От тогава доста внимавам и постоянно проверявам настройките си.
Докато отговорят минават повече от ден-два.
Дано да успееш Peace

ПП. Ако откажеш няколко пъти поръчки или върнеш поръчка - няма да ти изпълняват поръчките.

# 544
Много благодаря, Денис  Hug
Отказаха ми я, успях да пиша на време. Само още един въпрос: парите кога ги дърпат? При изпращането или като се направи поръчката?
Статуса на поръчката е:
07-12-2016 08:41:21    Annulé
07-12-2016 08:42:36    Remboursé

Но не мога да разбера парите блокирани ли са или са дръпнати и ще ми ги върнат...

# 545
Отказаха ми я, успях да пиша на време. Само още един въпрос: парите кога ги дърпат? При изпращането или като се направи поръчката?
Статуса на поръчката е:

Но не мога да разбера парите блокирани ли са или са дръпнати и ще ми ги върнат...

Би трябвало тогава да са върнати парите.

# 546
  • София
Статуса на поръчката е:

Браво! Peace
В момента на пускане на поръчката, се блокира сума, която се тегли от сайта при шипване на поръчката.
Парите се освобождават от твоята банка. Тя е блокирала сумата.

# 547
Здравейте,някой да има излишен този промо пакет  SLEEP & PEEL, MESO-MASK et TIME FILLER ?

# 548
  • София
Някой успя ли да поръча от Травъл-сет комплекта на Филорга?
/ С ТФилър, околоочен ТФилър, Мезо+ и Мицеларната вода /

# 549
  • Пловдив
хич не ми харесват новите условия в сайта, за филорга:
промо пакетите не ги лови кода им за минус 10 процента вече, ограничение да се купува до 6 броя от продукт, доставката не търпи промени надолу, продуктите им са изчезнали, когато има промо код.
Гудбай им казвам.  Naughty

# 550
  • София
Здравейте, тайм филъра не се ли продава вече в сайта-не го откривам? Може ли линк към травъл-сета? Благодаря

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 16:01 от Lila Pause

# 551
  • София
Здравейте, тайм филъра не се ли продава вече в сайта-не го откривам? Може ли линк към травъл-сета? Благодаря
ТФ, в момента, не е наличен.
За сета - и той не е наличен, много бързо го изкупихме Wink

# 552
  • София
ТФ, в момента, не е наличен.
За сета - и той не е наличен, много бързо го изкупихме Wink
Виждам че има нов тф absolue - дали е много различен? Благодаря за отговора:)

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 15:26 от Lila Pause

# 553
Момичета, ..само аз ли не виждам "Уааааоо" ефекта от Филорга или просто нямам търпение?
 Използвам почистващата пяна с хиалуронова к-на и  Sleep $ Peel крема всяка вечер от 1 месец. От пяната съм много доволна- кожата е добре почистена и хидратирана, но от крема не виждам ефект. На 42 год .съм със съвсем леко изразени фини бръчки.Имам по-скоро пигментни петна, които се надявах да поизчистя с този крем, заради пилинг ефекта му...При вас кога се появи видим ефект от крема ? Препоръчайте ми някакви други кремове на Филорга, които ще са подходящи...Не искам да се отказвам толкова бързо..
Благодаря!!

# 554
Е ако разчиташ толкова лек крем с пилинг ефект да ти заличи петна - няма да се получи. Дори микродермаабразио не действа от първия път. Ефектът е озаряване и изравняване на тена, приглушаване на петната, но не и заличаване.

Общи условия

Активация на акаунт