pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Аз ползвам Слийп енд пийл заедно с Пигмент уайт,има минимално уеднаквяване на тена и избледняване на пигментациите ,което даже не съм сигурна доколко се дължи на козметиката или на обичайното изсветляване на тена от лятото.Не се повлияха убедително дори и новите ми пигментации на челото,с които се сдобих това лято,все още си ги виждам отчетливо.

# 556
Здравейте дами! Има ли поръчващи от Пловдив директно до БГ? Пратката от куриер ли се доставя или по пощата? Моля да ми препоръчате фон дьо тен с uv фактор за смесен тип кожа. Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 23:17 от DIana_73

# 557
  • София
Нов продукт на Filorga

HYDRA-FILLER Mask®

Силата на концентриран серум, чрез иновативна технология* - в маска, тип втора кожа, с моментален ефект - хидратира, освежава, обновява и заглажда кожата за 15-та минути.

HYDRA-FILLER маската, съчетава всички предимства на крем/гела HYDRA-FILLER.
Тази маска, импрегнирана с хиалуронова киселина, NMF-Like комплекс и алое вера, предлага на кожата истинска хидратираща баня и обем, за рекордно кратко време.

- Двойна хидратация [+ мощен блясък]:  чрез естествени хидратиращи фактори, се постига заглаждащ ефект с хидра-интензивно подхранване.

- Красива кожа [+ незабавен ефект]: алое вера, мощен витамин-растителен комплекс, минерали и микроелементи, ревитализират кожата, като възстановяват блясъка и свежестта на тена.

* иновативна технология - подобни на кожата фибри, придържайки се перфектно към извивките на лицето, за да подпомогнат навлизането на активите вещества.
Начин на употреба
След отваряне на торбичката , маската се разгъва и поставя върху почистено лице.
Оставя се да действа 15 минути.
Излишния серум се разнася до пълно попиване. Без изплакване.
Прилага се 1 до 2 пъти седмично.
За всички типове кожа.
Единична доза от 23g.
Цена: около 9.90€

# 558
  • Пловдив
Здравейте дами! Има ли поръчващи от Пловдив директно до БГ? Пратката от куриер ли се доставя или по пощата? Моля да ми препоръчате фон дьо тен с uv фактор за смесен тип кожа. Благодаря предварително Simple Smile

В бг пощи идва пратката, освобождава се от титуляр с лична карта или от човек с пълномощно срещу 1 лв (мисля последно толкова) и отново лична карта.

# 559

В бг пощи идва пратката, освобождава се от титуляр с лична карта или от човек с пълномощно срещу 1 лв (мисля последно толкова) и отново лична карта.
Благодаря, вече я получих Simple Smile Бихте ли ми дали линк към сайта, в който проверявате срока на годност на козметиката  . Filorga sleep and peel крема пристигна без покривно фолио под капачката, вашите как са? има ли и друг такъв случай?

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 23:51 от DIana_73

# 560
  • Пловдив
да, слийп и пийл няма под капачката фолио (или поне и моя нямаше), което е малко странно за крем на такава стойност.. Rolling Eyes

# 561
  • София
Трети крем ползвам Sleep & peel,нито един не е имал фолио под капачката.

# 562
  • София
DIana_73
Фармашоп, винаги предупреждават / поне при мен е така/ когато даден продукт, е с изтичащ срок на годност.
Или за крем е поне 2-3 месеца.
На кутията и бурканчето трябва да е посочен срок на годност.

Sleep&Рeel няма фолио, защото формулата го изисква.

# 563
Цитат на: denis. Wlink=topic=766829.msg34462816#msg34462816 date=1485853182
DIana_73
Фармашоп, винаги предупреждават / поне при мен е така/ когато даден продукт, е с изтичащ срок на годност.
Или за крем е поне 2-3 месеца.
На кутията и бурканчето трябва да е посочен срок на годност.

Sleep&Рeel няма фолио, защото формулата го изисква.
.        Да, благодаря за отговорите,и аз им писах и сега са ми отговорили, че ме уверяват, че този крем е без защитно фолио, поради наличието на плодови к-ни в крема и възможната им реакция с фолиото. Simple Smile

# 564
  • София
Някои продукти, от серията на Филорга NCTF, вече са налични  Peace

Максимална регенерация, подхранване, хидратация и лифтинг на кожата.
- крем
- серум
- мат флуид
- лосион

# 565
Да, аз ги видях още миналата седмица и питах. Но инфо от опит не намерих.

# 566
Днес си получих една поръчка и естествено проблем... Поръчах два крема Caudalie, серум Caudalie и два крема за ръце, от които получих само серума и единия крем за ръце! Забелязах, че на етикета на кутията, който си е разпечатан от сайта е заличено теглото(вижда се как е изтъркано). Не си личи да е насилствено отваряно кашончето, в сайта имам само един тракинг номер, не е разделяна пратката... Нямаше фактура, не знам дали слагат по принцип, преди съм поръчвала за майка ми разни неща и ги пращах директно в Ирландия. Сега се чудя какво да правя  Tired

# 567
  • Пловдив
виж с какво тегло ти е пристигнала пратката според бг пощи (те я мерят и надписват на кашона) и с какво тегло е според сайта (все пак те таксуват за определено тегло). Т.е трябва да има разминаване, ако грешката е в сайта.
Аз така имах кашон, който беше мисля 7 и нещо кг според бг пощи и 9 и нещо кг според сайта, като двете тегла стояха надписани на него. Разбира се много трудно беше всичко, защото аз директно се обърнах към бг пощи първоначално, направо с обвинение, че са ми отваряли кашона, след като от френския сайт категорично твърдяха, че при тях всичко е подредено в кашона и ми изпратиха снимки от опаковането на нещата ми.
Но след това аз се успокоих и навързах нещата, снимките им от склада бяха в различни дни и различно подреден кашон, освен това си извадих записа от моите камери (тук беше голям плюс, че ги имам), където се вижда как си нося кашона към вкъщи, абсолютно непокътната лепенка върху него от сайта (бяха я лепнали точно в средата) и се получи едно такова закопаване, че просто след 5 дни ми пратиха липсващите неща без становище кой точно краде в техния склад. Защото такъв крадлив човек има, на вече платени пратки... Naughty

# 568
Здравейте, момичета. Може ли някой да ми изпрати покана за pharmashopdiscount.com?
Благодаря.

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 19:03 от Anastacia_S

# 569
Имам добри новини за липсващите ми неща! След дълга кореспонденция ми ги изпратиха, в кашончето този път имах и фактура. Сега се изкушавам пак да поръчам...

Някакви препоръки за слънцезащитен крем, над който мога успешно да сложа грим? Правя процедури с IPL и трябва задължително да използвам висок фактор, сега съм с едно кремче на Авен 50-ти фактор, но много ми лъщи...

Общи условия

Активация на акаунт