Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 907
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас

Хареса ми и го споделям ...   текста  е голямо попадение Heart Eyes

# 226
  • Пловдив
Съжалявам Laughing, че се налага да се самоцитирам, натискате бутона в дясно, той не е платен, но свалянето е бавно.За около 8 часа.
Скрит текст:
Линк за сваляне  на Малък септемврийски проблем  Wink

Да, това правим.

# 227
Скрит текст:

Да му се порадваме отново, с новата партньорка.
newsm51
Мариянче, рано-рано ми даваш храна за размисъл…Малее, как я гледа! Тя го хваща за ръката и предизвиква леко завъртане. Вече са лице в лице, но за нас са в профил. И въпреки това по лицето на Йомер  разчитам чувственост, нега и...неверие. Типично мъжкарския въпрос: „Докъде ще стигне всичко това?”
А Туба… Абе имаше една отдавна излязла от употреба дума, та малко ми е като  калдъръмкокона / калдъръм от турски, кокона – от гръцки/… Надявам се разбирате какво имам предвид?
А иначе не си мислете, че не тръпна в очакване. Искам от все сърце да им се получи спойката…
ПП: Не виждам да правите колажи, клипове…Какво, вдъхновение ли нямате, или материал?

Любов, много ме грабна мене и този поглед първо към ръката й и после нагоре към очите й. Още един въпрос разчитам в очите му: "Нещо искаш да ми кажеш ли?" smile3503 [/b]

# 228

Това май е любимата поза на Енгин,когато разпуска и не само.

# 229
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=z-FJV8yZJLA&list=UU5cGaiYQ3lY … amp;feature=share

Линк от 25 епизод от предаването на Лиана Extra Turki. От 16,24 м. говори за КРА с участието на Туба и Енгин. Но стари снимки, от предишни участия.....

# 230
Скрит текст:

newsm51
Мариянче, рано-рано ми даваш храна за размисъл…Малее, как я гледа! Тя го хваща за ръката и предизвиква леко завъртане. Вече са лице в лице, но за нас са в профил. И въпреки това по лицето на Йомер  разчитам чувственост, нега и...неверие. Типично мъжкарския въпрос: „Докъде ще стигне всичко това?”
А Туба… Абе имаше една отдавна излязла от употреба дума, та малко ми е като  калдъръмкокона / калдъръм от турски, кокона – от гръцки/… Надявам се разбирате какво имам предвид?
А иначе не си мислете, че не тръпна в очакване. Искам от все сърце да им се получи спойката…
ПП: Не виждам да правите колажи, клипове…Какво, вдъхновение ли нямате, или материал?

Любов, много ме грабна мене и този поглед първо към ръката й и после нагоре към очите й. Още един въпрос разчитам в очите му: "Нещо искаш да ми кажеш ли?" smile3503 [/b]
newsm51
Точно, Барисея! И това...Абе няма празно при тоя човек...

# 231
Скрит текст:

newsm51

newsm51
Точно, Барисея! И това...Абе няма празно при тоя човек...

newsm10 Споделям размислите Ви напълно,
но съм решила да дам кредит на доверие - поне до третата серия!
Не съм я гледала Туба, не съм запозната с играта й, но щом има
толкова фенове - може. Но и аз от двата трейлъра не останах
особено възхитена. Силно се надявам  да греша!!!!

# 232
Съжалявам Laughing, че се налага да се самоцитирам, натискате бутона в дясно, той не е платен, но свалянето е бавно.За около 8 часа.
Скрит текст:
Линк за сваляне  на Малък септемврийски проблем  Wink

Огромни благодарности  Shatzi newsm51

Еее, аз тук в този форум се ошашавих - колко бързо се реагира и то
на доброволни начала! Ейвваллах, девойки!!! Peace Peace

Аз се пробвах и с допълнителните указания, но - явно не съм от най-сръчните
- не, че не си го знам, де!!!!

Оставям пак на благосклонността на работливите пчелички!!!! Peace Peace

# 233

Скрит текст:

# 234
  • Бургас

Паула Hugи аз не успявам ,даже цял ферман с указания да има  Embarassed

# 235
Момичета, да не ви разочаровам, но качеството е ужасно! newsm61 Направо се чудя,з ащо е повече от гига и половина! Но поне се разбира какво става. Аз го свалих и гледах части от него. И си поревах. newsm45

# 236

Паула Hugи аз не успявам ,даже цял ферман с указания да има  Embarassed

haqsko Hug Ще чакаме  Peace

# 237

Джейн Еър също вече го е свалила... подава красиви стоп-кадри, ама тя е майстор и от нищо нещо може да направи с изображенията. Simple Smile

# 238
  • Пловдив
Момичета, да не ви разочаровам, но качеството е ужасно! newsm61 Направо се чудя,з ащо е повече от гига и половина! Но поне се разбира какво става. Аз го свалих и гледах части от него. И си поревах. newsm45

Разказвай, докато ние сваляме...

# 239

Общи условия

Активация на акаунт