Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 838
  • 723
  •   1
Отговори
# 450

Снощи от вълнение пропуснах, но сега ви желая лека и спокойна нощ.

# 451
  • Пловдив

Аурелия, благодаря за новия постер.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 23:40 от mariana51

# 452

Smile Най-красивия комисар в турско и не само.
Спокойна нощ!

# 453
  • Пловдив

Smile Най-красивия комисар в турско и не само.
Спокойна нощ!

Абсолютно.

# 454
Извинявай, но това не го разбрах:
ОЦЕЛЯВАНЕТО - и на ОСТРОВА и на Голямата Суша е една  в з а и м н а    з а в и с и м о с т .

МИРАНДА ,
Ако си мислиш , че няма да ти отговоря  -  лъжеш се , мила
Аз бавя , но се старая да не забравям .

ЕЛИНОР , МАРИЧКА , БЛАГОДАРЯ  ВИ МОМИЧЕТА , че сте 1000 пъти по-пъргави от мен

Спокойна  нощ  на всички и красиви сънища

# 455
  • Пловдив

Всички са изгледали пиратското издание... Арабките  също.... постват и те снимки и коментари.... от филма. Гледайки как Тек рисува - Ейлюл спи в неговото легло, чаршафа е общ - не е бил веднаж.... В друг момент, Тек спи, а тя го целува...

# 456
Елинор,извини ме !  bouquet
Разбрах ,че дамата не е гледала филма а прави свободни съчинения от прочетеното в темата .
По-лесно ми беше да разбера КД от размисли и страсти ,които не  ме интересуват.

# 457

Smile Аха... хич не е приключила даже...
ами дайте едно рамо на № 2, че резил.

Хади, цък! http://www.mgdtv.com/anket-hangi-cift-daha-cok-yakisiyor

# 458

Величка Hug  приятни сънища! Heart Eyes

Лека нощ, момичета! Хубави сънища! Heart Eyes

# 459
Дилеми ,споделям мислите на Хорхе Букай Hug
Скрит текст:
За ЖенатаПолезни съветиПозитивно мисленеМисли и цитати от Хорхе Букай 17 Септември 20138691
Хорхе Букай (исп. Jorge Bucay, р.1949 г. в Буенос Айрес) е аржентински психотерапевт и писател. Той е автор на двадесетина книги, издадени в над 20 страни с тираж над 2 милиона екземпляра, сред които и издаваните на български език: "Нека ти разкажа", "Приказки за размисъл", "Писма до Клаудия", "Да се обичаме с отворени очи", "Трите въпроса", "Разказвай с мен".

Човек има не правото, а задължението да бъде щастлив. — из интервю по българските медии, 2010 г.

Щастието не е конкретна дестинация, а насока. Да си щастлив, означава да си в тази насока, която те кара да бъдеш щастлив. — из интервю по Нова ТВ през 2010 г.

Основно задължение на човека е да бъде себе си и да обича себе си - и едва тогава той ще приеме другите такива каквито са, и ще може да ги обича истински. — из интервю по Нова ТВ през 2010 г.

Всяка една монета има две лица и не можеш да подбираш коя харесваш - те са заедно; същото е в живота - ако не можеш да се оправяш с трудните моменти, няма да имаш и приятни. — из интервю по Нова ТВ през 2010 г.

Интересен е не самият проблем, интересен е шансът да бъде решен и интересен е резултатът, който може да донесе неговото решение. — из интервю по Нова ТВ през 2010 г.

Страстта е като светкавица - можеш да направиш снимка на светкавица, но не можеш целия си живот да изживееш като светкавица. — из интервю по Нова ТВ през 2010 г.

Най-добрият начин да бъдеш щастлив е просто да живееш с целия си капацитет на живеене, просто гмуркаш се дълбоко и живееш с пълни обороти, и се наслаждаваш с дълбоки чувства - тогава чувството на любов ще се усилва. — из интервю по Нова ТВ през 2010 г.

Ако не спрем да се оплакваме и да обвиняваме, че светът е луд, няма да имаме енергията да го променяме. — из интервю по БНТ, 05.06.2011г.

Понякога животът се заема със задачата да обърне с главата надолу всичко - дори проблемите, които си мислим, че имаме. — из книгата "Разказвай с мен"

Любовта била сляпа... но това не се отнася за любовта, а за влюбването. — из интервю по БТВ, 08.06.2010 г.

Искам да ме изслушваш, без да ме съдиш. Искам мнението ти, не съвет.
Искам да ми вярваш, без да изискваш. Искам помощта ти, но не и да решаваш вместо мен.
Искам грижите ти, но не и да ме обезличаваш. Искам да ме гледаш, без да проектираш твоите неща у мен.
Искам прегръдката ти да не ме задушава. Искам да ме окуражаваш, без да ме насилваш.
Искам да ме подкрепяш, без да се нагърбваш с мен. Искам да ме защитаваш без лъжи.
Искам да си близо, без да ме завземаш.
Искам да познаваш моите черти, които най-силно те отвращават. Искам да ги приемеш, без да се опитваш да ги промениш.
Искам да знаеш… че днес можеш да разчиташ на мен… Безусловно.
— из книгата "Писма до Клаудия", 1989

Не си всемогъщ! Поставяй си реални цели и прави най-доброто, на което си способен.

Никой не може да направи за теб това, което ти сам трябва да направиш.

Tрябва да знаеш, че абсолютно нищо не "трябва". Смяташ, че всичко трябва да ти е ясно, че не трябва да си объркан, че трябва да знаеш всички отговори, че трябва, трябва… отпусни се.

Свободният човек, който познава себе си, е великодушен, отзивчив, любезен и способен да се радва еднакво, когато дава и когато получава.

Един от често срещаните проблеми в отношенията между хората е, че когато нещо не функционира, неизменно сме склонни да търсим отговорността извън себе си.

Ако това, което виждаш, пасва "като по мярка" на истината, която е изгодна за теб… не вярвай на очите си!

Истинската любов не е нищо друго, освен неизбежното желание да помогнем на другия да бъде този, който е.

Връзките изискват усилия, а любовните връзки изискват още по-големи усилия. Но си струва, защото, след като преминем през трудностите, вече не сме същите, "вече сме пораснали, станали сме по-съзнателни и по-завършени".

Най-лошото от вярванията, които родителите втълпяват и повтарят на децата си, е, че трябва да търсят половинката си. Защо не се постараем да намерим друг цял човек, вместо да се задоволим с такъв, който е разделен наполовина. Любовта, за която говорим ние, се гради от цели същества, които се срещат, а не от две половинки, които имат нужда една от друга, за да се почувстват пълноценни. Когато се нуждая от другия, за да съществувам, връзката се превръща в зависимост, а когато сме зависими, не можем да избираме. А без избор няма свобода. А без свобода няма истинска любов. А без истинска любов, може да има бракове, но няма да има двойка. — из романа "Да се обичаме с отворени очи"

# 460
  • Пловдив

Не става. Жалко, може да се гласува само по веднъж.....
......................
Дочи, за спойлера.
  newsm51

# 461

Анкетата е приключила:

Скрит текст:

http://www.mgdtv.com/anket-hangi-cift-daha-cok-yakisiyor

Не става. Жалко, може да се гласува само по веднъж.....

Hug Шегичка, джанъм, много са му даже.

# 462
   Здравейте на всички! Не съм се изгубила.Спомнете си, че още в петък ви казах, че съм свалила филма и го гледах веднага. Не писах нищо. Не можех. Дори не ви четох. Повярвайте ми, просто нямах сили.
   Мислех, че това ще бъде един приятно-тъжен филм, който ще събужда доброто и бялото в мен; сладко приспивателно. Не че не е това.
   Очаквах още интелигентен, изтънчен подход към традиционната любовна фабула, ефектно зададени екзистенциални въпроси. И не се излъгах.
   Предвкусвах безумно добра игра. Познах.
   Предварително се наслаждавах на затворените усти на дрънкачите и "големите познавачи". Насладих се двойно.

Но ми се случи нещо повече. Някой ми бръкна в душата, извади я и я просна да съхне на слънце. Изпитах ужас от перспективата да бъда остров - отвсякъде заобиколен с чужда среда, неспособен сам да осъществи контакт, в безпомощно очакване "някой да дойде".
   Пред лицето ми най-безцеремонно поставиха огледало и ми казаха: "Гледай!" Стисках очи, но ми ги отвориха насила.
   Чудя се коя е думата. "Катарзис"? "Съ-умиране"?
   Но съм благодарна, че болезнената операция бе извършена от най-сладкия ангел с най-прекрасните очи. Това ми даде сили да понеса болката.

Всъщност, като дойда на себе си - не знам кога - ще се опитам да кажа нещо смислено. Сега просто се държа като идиот. Извинете ме!

# 463
  • Пловдив

Както казва Марта - вие си знаете кого да сънувате.

# 464
  • AMS
titi2,   bouquet
Скрит текст:
Не писах след поста ти, защото е известно мнението ми за отношението към екранните партньорки на Енгин, а и въобще към колегите му.
Тук в тази фен-тема "правилата" са такива. Приветствията не са на почит. А, ако ги има, са случайна грешка. Важното е, че го каза в прав текст! Благодаря!

Дочи,
Скрит текст:
Имам една молба. Не тероризирай съфорумките заради мен. Те не са виновни!!! Не се упражнявай на мой гръб, защото съм такава  - дива.  Нямаше даже да разбера, ако не бях прочела поста на Елинор.

Дейзи, Hug драго ми е да те видя!!! Интересно ми е да те чета!!!   bouquet
Финалът на МСП за мен е реален и ми харесва.
Скрит текст:
Мисля си, че за филм без превод, с "похватите" и "указанията" на Керем Дерен става, но за сериал, малко ми е в повече. В 20 минути ми беше много трудно. Не обичам, да ми измъкват килимчето под краката с "машината на времето" и то без превод. Езел не съм гледала, а съм го прегледала само.  Rolling Eyes Въобще съм скарана с фантастиката и не ми пасва спомен в спомена.
Похватите е изключено да ги разбера без превод. Очаквам даже да има друг вариант на филма за превод и представяне в чужбина. Не вярвам Керем Дерен да остави филма си само за вътрешна употреба и да е известен навън, само с пиратско копие.

barisea,
Скрит текст:
Чакам по-скоро да дойдеш на себе си! и най вече да разкажеш на "дрънкачите". Знам, че знаеш езика.

И понеже стана дума за художника Erdil Yaşaroğlu се сетих, че имаше една снимка от галата на МСП.
На нея той е със съпругата си актрисата Begüm Kütük.

Скрит текст:
Гледала съм я с Туба в Gönülçelen, а сега участва в Çalıkuşu. Много е добра.
Ето и реклама, в която участват двамата.
http://www.youtube.com/watch?v=UbgTKMhSCOI

Общи условия

Активация на акаунт