Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 741
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Тануша,не съм съгласна с теб Naughty
Скрит текст:
Въобще не искат само с поглед.........искат Winkи не само с поглед Embarassed

Какъв е срамежливко Simple Smile

И как да не се срамува!  Cry  ЕЙЛЮЛ го остави на дансинга сам - затворил очи, протегнал ръце за прегръдка, представящ си, че танцува с нея. И отваряйки очи, какво вижда... Cry  Вие вече знаете какво... smile3518

# 76
Тануша, прекрасно е това в спойлера!  Hug

Момичета... това якинда, дето хвръкна по ФБ да не би да означава наистина скоро - като последната седмица на февруари, например? Много подозрително подпали страниците...  newsm78

Момичета, да се включа и аз в гадаенето на думата  " yakinda " -  да не е нещо като,

"икиндия", която баба ми употребяваше и означаваше - късен следобед ?

Не знам за каква новина става дума, но дано е по скоро.

# 77
"yakında" - означава "скоро".  Kara Para Aşk, çok yakında.
Става дума за това, че "Мръсни пари и любов" ще се излъчи много скоро, според рекламите де.

# 78
  • Бургас
Комет Hugто тази дума си значи скоро.Ние обаче гадаем колко скоро е   newsm78

# 79
Здравейте страхотни момичета.Вече по обяд ви пожелавам щастлив и усмихнат остатък от деня.И новата ни темичка-за което безкрайно благодаря на Марианка  newsm51 нека бъде изпълнена с прекрасни новини,снимки,видеоклипове с вашите емоционални и невероятни постове и прекрасните колажи на Маричка,Ели и Хаяско.Радвам се,че съм част от тази срахотна компания и че ви познавам дори и само виртуално.Обичам ви и ви прегръщам много силно момичета.И последно:не загледах първата страничка на темата и не знам дали Марианка го е сложила,но искам да те помоля миличка,ако може да сложиш всички части на филма до сега защото на мен оттам ще ми е по-лесно да ги гледам.Предварително ти благодаря.Обичам те за всичко,което правиш за нас.Днес ви подарявам усмивката на Кадир,защото не трябва да забравяме никой от героите на нашето прелесно момче Енгин Акюрек.    Лек и успешен остатък от деня.  Heart Eyes Hug  

# 80

Благодаря за пояснението.

Ами, аз пожелавам днес-утре още един трейлър и другата седмица да стартира.

Ками, Hug

На първа страничка има вече всичко.

.

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 13:07 от komet

# 81
Всяко движение му е изпипано в детайли и го прави достоверно.Забелязахте ли как отпи със сламката,сякаш за първи път му се случва-непохватен и скован.

# 82
Всяко движение му е изпипано в детайли и го прави достоверно.Забелязахте ли как отпи със сламката,сякаш за първи път му се случва-непохватен и скован.

Забелязваме всичко, Миле. И затова сме катозалепени за мониторите. Simple Smile Щото всяко негово движение, действие, мимика, са изпипани до съвършенство.

# 83
Благодаря Комет  newsm51  love001 Ще го изгледам с удоволствие.   Heart Eyes Hug 

# 84

Спомени... в очакването. Simple Smile

Скрит текст:
Unutmayın #KardeşPayı bu akşam 22:15'te @Startv 'de!

трима от партньорите на Енгин, познати ни от АБО (и БЧ - един от тях) са заедно в някаква комедия...

Сехер, Асил, Али аскер...

Аурелия, намъкнах се в дизи форума с надеждата за повече инфо. Не, че много разбирам, но според мен двата сериала - КРА и КСиШ ще бъдат пуснати едновременно от началото на март (така разбрах) - очаквали се земетресения през март. Simple Smile))

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/191160 … _1874665881_n.jpg --- ох, беееее ))) кристална картина Simple Smile))

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 14:03 от marytza

# 85

Споделям нещо хубаво

# 86

И аз да споделя този романтичен колаж на ЕА 24...

От страницата на академията по изкуствата - https://www.facebook.com/bisanfaakademi --- петима от актьорите на АБО са лектори. "Асил" е водил лекция на 15-и, има и снимки.

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 14:26 от marytza

# 87

Ооофффяяя - Прекрасни, чудесни!!!! Peace Peace

Живот, живинка, раздвиженост, емоция, освободеност и колко още
много позитивизъм лъха от тях. Радвам им се много!!!! Peace Peace

# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт