Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 809
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив

Страхотен филм. Накрая той говори след нея - "Не ме е страх, не ме е страх.." Не го е страх от това да тръгне след любовта. А Ейлюл като намери пиромолива му - щракаше с неговия маниер - встрани на слепоочието. Страхотен филм.... И правилно казва Енгин: "Оставяме Тек на зрителя." Ами плачем за него. Страхотна игра и на двамата.... А и Керем Дерен с неговите похвати, наистина раздаде по една плесница на зрителите...

# 286
Много ми хареса така финала  Hug

newsm51
Любовта съществува!

newsm10 newsm10 Винаги съм го вярвала, вярвам и ще вярвам!!!!!
Независимо от краткотрайните бури!!!

# 287
Много ми хареса така финала  Hug

newsm51
Любовта съществува!

newsm10 newsm10 Винаги съм го вярвала, вярвам и ще вярвам!!!!!
Независимо от краткотрайните бури!!!
И аз като теб, Паула! Затова така ме разтърси този филм...Хубав сценарий, прекрасна игра...Просто думите са излишни, но ми се струва, че филмът е точно за Енгин и Фарах...не мога да си представя други Текин и Ейлюл...

# 288

Аз в момента нямам думата.  Embarassed Embarassed Embarassed
Доста съм ви подвела - особено с края. Embarassed Embarassed Embarassed

# 289

newsm51
Тануша! Как можа за го кажеш! Толкова дни живяхме с Текин и Ейлюл благодарение на теб.
А финалът подлежи на тълкувание, мила. Всеки си го тълкува според нагласата си...

# 290

newsm51
Тануша! Как можа за го кажеш! Толкова дни живяхме с Текин и Ейлюл благодарение на теб.
А финалът подлежи на тълкувание, мила. Всеки си го тълкува според нагласата си...

Любов, не мисля, че е въпрос на тълкуване. Наистина нагласата ми не е по-различна от вчера, но финалът, след като го видях, ми хареса - тоест има огромна разлика!
Tanushka  Hug  никой не си и помисля да те обвинява! Филмът, трудно се разбира и без превод особено е невъзможно да ни предадеш всичко, както си е  Hug

# 291
Много ми хареса така финала  Hug

Радвам се, че се успокои за финала.

Момичета , започвах отзад напред за което се извинявам.

Тази вечер, ако мога "да приспя работата  навреме" /както казваме с Хаяско / ще се включа.

Не съм изгледала още филма, защото го оставих да се сваля на компа, пък аз тръгнах към тръстиката.

Утре сутринта с кафето ще си го изгледам.

Сега само чета вашите впечатления.

Тануша не се извинявай мила за нищо - тепърва ще гледаме всички и ще си разказваме кой, каквото е разбрал.

Дано имаме и късмет за превод на английски - после вие си знаете !

# 292

Момичета, сърдечно благодаря на всички, които ми дадоха възможност да гледам

този "Малък септемврийски проблем".            

Объркана съм. Само мога да кажа, че актьорската игра беше перфектна и от двамата.

Докато не го видим с превод, хич не ми говорете, че сте го разбрали. Толкова много
думи се казаха, а нищо не разбрах. Всяка дума е премислена от Керем Дерен и
вероятно има голямо значение и послание и въобще ......
  Този Текин - толкова трогателен, толкова мил и невинен, че направо ти бърка в сърцето.
Не ми се мисли, какво ще бъде, като "проговори".

Моят проблем е голям.......

# 293
      МОМИЧЕТА,  Hug, благодаря ви за разбирането!  newsm51

П.П. ЛЮБОВ,

Скрит текст:
Praynig, изчисти пощата си! Heart Eyes

# 294

newsm51

Любов, не мисля, че е въпрос на тълкуване. Наистина нагласата ми не е по-различна от вчера, но финалът, след като го видях, ми хареса - тоест има огромна разлика!
Tanushka  Hug  никой не си и помисля да те обвинява! Филмът, трудно се разбира и без превод особено е невъзможно да ни предадеш всичко, както си е  Hug
Защо, Миранда? Едно от тълкуванията е, че за любовта си заслужава да умреш. Или ще възразиш? Текин много добре знаеше какво прави и го направи с пълното съзнание за последиците...

# 295

newsm51

Защо, Миранда? Едно от тълкуванията е, че за любовта си заслужава да умреш. Или ще възразиш? Текин много добре знаеше какво прави и го направи с пълното съзнание за последиците...
За мен Тек изобщо не знаеше какво прави! Само искаше да догони Ейлюл! За любовта (тази, която е показана във филма (към една явно объркана жена) - не си струва да се умре) обаче трябва да се бориш (последните мигове на Тек)!!!

# 296
Тануш,  Hug не мисля, че си подвела когото и да било. Ние вече знаехме, че Текин умира накрая. Даже туркини ни казаха, че е инцидент, но и самоубийство. И точно така се оказа... Тек знаеше, че едва ли ще се справи, но избра да опита. Реши, че не си струва да живее, страхувайки се, без неговата Ейлюл. А Ейлюл има огромна вина - тя му даде своите криле... уж... тя го подтикна да излезе от своя свят, да опита да полети... И в същото време го изостави. Без да се интересува какво му причинява...

# 297
      МОМИЧЕТА,  Hug, благодаря ви за разбирането!  newsm51

П.П. ЛЮБОВ,

Скрит текст:
Praynig, изчисти пощата си! Heart Eyes
newsm51

# 298
Тануш,  Hug не мисля, че си подвела когото и да било. Ние вече знаехме, че Текин умира накрая. Даже туркини ни казаха, че е инцидент, но и самоубийство. И точно така се оказа... Тек знаеше, че едва ли ще се справи, но избра да опита. Реши, че не си струва да живее, страхувайки се, без неговата Ейлюл. А Ейлюл има огромна вина - тя му даде своите криле... уж... тя го подтикна да излезе от своя свят, да опита да полети... И в същото време го изостави. Без да се интересува какво му причинява...
Маричке, според теб да се удавиш (мислейки, че можеш да плуваш) и самоубийството, едно и също нещо ли са? Очевидно е, че Тек не се самоуби! Моля Ви!

# 299
Тек беше наясно, че едва ли ще успее. Той вече знаеше да плува, но трябва да си идиот, за да вярваш, че ще можеш да настигнеш с плуване кораба. И въпреки, че знаеше, че едва ли ще успее, избра да опита. Просто последва любовта си. Докрай. Защото оставането му на брега без Ейлюл за него щеше да е обезсмислено съществувание. Рискува, по-скоро воден от надежда за чудо, отколкото от вяра в собствените си сили. И загуби.

Тек остана в плен на илюзията, която Ейлюл му подари... А Ейлюл разбра, че е пленница на истината на Тек едва след като го загуби.

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 22:15 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт