Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 820
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Ама че сте... процентите са за Фара, според мен. Simple Smile))

# 271
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=Jeos8YH8l50

Очакваме превод....
............
Гледам филма още - направо ще ме побърка Енгин - такова превъплъщение.....

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 19:54 от mariana51

# 272

http://www.boxofficeturkiye.com/yillik/?yil=2014&yilop=tum ---
В бокс офиса ВКЕМ е на първо място по гледания сред филмите, стартирали на 14-и февруари.

# 273
Здравейте, момичета!
Аз изгледах повечето моменти, които ми липсваха. Направо ме е страх да го гледам без превод - толкова силни са емоциите (особено когато приятелите й започват да викат някакви неща)! Хареса ми, че на финала Тек започна да плува към Ейлюл! Не се предаде просто на отчаянието, а тръгна след нея. Това ми липсваше много като момент. Много тежък филм! Много! Благодаря за линка!!!

newsm51  newsm51  newsm51

# 274
Да. И аз не смятам, че беше осъзнато решение за самоубийство от страна на Тек. Той заплува смело след нея, така, както и танцуваше в представате си с нея - смел, без страх... Не успя, но не беше се предал.

# 275
 newsm51

Рева, момичета...
Отдавна не бях гледала толкова хубав филм, браво на Керем Дерен!
Страхотна игра на Енгин и Фарах...
Да, не се беше предал...това беше единственото, което той знаеше със сърцето си - да тръгне след любовта си...

# 276
Здравейте, момичета!
Аз изгледах повечето моменти, които ми липсваха. Направо ме е страх да го гледам без превод - толкова силни са емоциите (особено когато приятелите й започват да викат някакви неща)! Хареса ми, че на финала Тек започна да плува към Ейлюл! Не се предаде просто на отчаянието, а тръгна след нея. Това ми липсваше много като момент. Много тежък филм! Много! Благодаря за линка!!!

newsm51  newsm51  newsm51

Да, Миранда - филмът е явно страхотен и затова трябва
първо да го изгледаме, изгледаме  - та и с превод Praynig Peace

Затова на този етап не искам да се ангажирам с някакво мнение!

Енгин и Фарах са страхотни, но ми липсват и думичките на
Ейлюл и Тек /Текин/  EmbarassedPeace Peace

# 277
Да, филмът е страхотен като игра от страна на Енгин и Фара. Единственото, за което съжалявам е, че сцените, с които ни беше представен Текин в трейлъра, не са включени в окончателния монтаж. оставена е само гледната точка на Ейлюл. Или поне без превод, у мен остава впечатлението, че това е единствено историята на Ейлюл.

# 278
Оооооп, изказах се - даже и преди да съм го изгледала - дори и без превод Embarassed Embarassed Embarassed

# 279
Много са важни думите! Наистина без превод е много различно!
Ох, и аз с моя рев шашнах домочадието  Joy Joy Joy

# 280
  • Бургас
Е стига де ,ревете  Hug,аз пък сега се смях от сърце с Тек .Качен върху караваната и как само се скри в клоните от срам.Сваляч Joy Joy Joy

# 281
Здравейте, момичета!

newsm51  newsm51  newsm51

Да, Миранда - филмът е явно страхотен и затова трябва
първо да го изгледаме, изгледаме  - та и с превод Praynig Peace

Затова на този етап не искам да се ангажирам с някакво мнение!

Енгин и Фарах са страхотни, но ми липсват и думичките на
Ейлюл и Тек /Текин/  EmbarassedPeace Peace
Много дълбоко ми бръкна в душата този филм...
С нетърпение чакам превода на английски поне. Те много неща си казаха, боже как й говореше...И каква болка изпитваше от нейните думи, от думите на оня, който го блъсна...
Колко ли неща още ще разберем...

# 282
И въпреки всичко, той и прости... Прости и всяка рана... затова тръгна след нея.

# 283
Много ми хареса така финала  Hug

# 284
Много ми хареса така финала  Hug

newsm51
Любовта съществува!

Общи условия

Активация на акаунт