Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 709
  • 723
  •   1
Отговори
# 330

Лека Елинор, те останалите "давным-давном" спят уморени от емоциите днес.

Нека да видя как ще се справя утре и аз, въпреки, че съм решила да гледам абсолютно абстрахирано.

Да се надяваме, че ще има поне още един трейлър на „Kara Para Aşk” , че то до началото на март не остана никакво време.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 02:51 от Марта_49

# 331
Марта, пращам ти Енгин за компания Grinning до утре.....с разгадаването на Текин.

И Енгин се чуди Rolling Eyes

Ne??????????    Joy Joy Joy Joy

# 332
Марта, пращам ти Енгин за компания Grinning до утре.....с разгадаването на Текин.
И Енгин се чуди Rolling Eyes
Ne??????????    Joy Joy Joy Joy

Благодаря !

# 333
# 334

Марта,с тази плезенка  те разсънвам. Мернах я още на интервюто,но някой се е постарал да я улови на мига.
Току що изгледах филма. Хареса ми,но със сигурност, когато го гледам преведен ще ми хареса още повече. До тогава ще го изгледам поне още веднъж. Невероятна игра на Енгин. Според мен се нагърбил с много сложен образ,но се е справил повече от блестящо. На лицето му прочетох  цялата гама от чувства,които един човек е в състояние да изрази. Отново вълнуващото очарование на гласа му. Ненадминат.Фара също се справи много добре с тази динамична роля.  Успя да ни покаже една закачлива,бъбрива, освободена от всякакви задръжки съвременна жена ,която с чара си  извади от летаргията един островитянин,който се чувстваше удобно в райското си кътче. Накара го да отвори сърцето си за любовта,и тя се превърна за много кратко време в смисъл на живота му. Един мираж,който той, без да се замисли, последва.
С моя мираж във вече дремливото ми съзнание  отивам да се приспивам,защото усещам,че вие отдавна сънувате.

# 335

Добро утро момичета Енгинки !

След  малко повече от час ще съм в домашния киносалон, потопена във филма.

Милка, благодаря за плезенката мила - видях я едва сега.

Радвам се, че всички споделяте едно и също - страхотен филм и прекрасна игра на Енгин и Фара.

Нека и днес бъде ако не слънчев ден навън - то поне такъв в темата.

Да имаме повод  да се усмихнем и да прекараме свободните си минутки и часове в приятна компания.

# 336

Hug Добро утро и хубав ден!

# 337
  • Бургас
 Добро утро Hugхубави почивни дни момичета Simple Smile

# 338
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Поздрав от Йомер - успешен ден пълен с новини.....

# 339

Добро утро мили момичета! wavey

Здравейте Марта, Аурелия, Хаяско, Марианка, Hug

Нека сега малко попретръпнала от снощното чудо, благодаря още веднъж на момичетата, които ни ощастливиха. Златни сте. newsm51 txtloves

До късно мислих над видяното. Гледах един вълнуващ, нестандартен филм, изпълнен с много емоции и много чувства, които макар и без думи усетих, благодарение на брилянтната игра на Енгин и Фарах.

За пореден път ни казаха, че любовта не пита, нито, кога да дойде, нито в кого да се влюбиш.

Вероятно сме почувствали и изтълкували филма различно и не винаги мислите ни и размислите ни ще съвпадат.

Но с едно ще сме съгласни всички, че наистина живота е пълен с пропуснати чудеса.

Да не пропуснем чудото на съботния ден, защото е задушница.
      Мир на душата на Джоко Росич - този велик актьор.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 09:06 от komet

# 340

Днес съм на вълна "ВКЕМ" - кафето е готово и сядам да гледам.

Добро утро Аурелия, Хаяско , Мариянка,  Комет  хубав да е и вашия ден !

Комет - днес наистина е ден за спомени - нека да споменем всички  близки и познати, които вече не  са сред нас / мир на душите им /.

И един малко стар клип, но аз много си го харесвам защото обединява любими сериали.

Темата естествено е за силната и истинската любов.

# 341
  • Пловдив

Не можаха да си хванат ръцете.... Тя искаше да върне времето, но го изпусна - а го изпусна още когато си тръгна с яхтата. Пропуснатите чудеса.... Колко ли пъти сме си казвали: "Да можех да върна времето назад.... ". Това за мен е замисълът - пропуснатите миговете остават във времето назад.

# 342

Добро утро с Енгин/Керим.
Изборите, които правим, ни правят това, което сме... Във филмите с Енгин (и не само в тях) това е една от основните теми - изборът.

Скрит текст:
Стих на Омар Хаям, който наистина много подхожда за очите на Енгин.

Глаза умеют говорить. Кричать от счастья или плакать.
Глазами можно ободрить, с ума свести, заставить плакать.
Словами можно обмануть, глазами это невозможно.
Во взгляде можно утонуть, если смотреть неосторожно.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 10:17 от marytza

# 343

Гледам филма и бързам да споделя  - Фара играе прекрасно.

Енгин няма какво да го коментирам

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 10:29 от Марта_49

# 344
Мартичка, май и ти като мен се влюби в Текин. Simple Smile

Аз направо съм прехласната по този образ. Някак непрекъснато го свързвам с Мустафа Булут, обаче. Сякаш Текин е непоказаната в АБО нежна, поетична страна на Булута...

Общи условия

Активация на акаунт