Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 740
  • 723
  •   1
Отговори
# 465

Добро утро момичета Енгинки !

Пожелавам ви един хубав и релаксиращ почивен ден !

Барисеа , прочетох те с удоволствие !Това което си написала мисля, че отговоря на почти всички усещания за филма / всеки който видя филма сподели мнението си - къде по-пестеливо, къде по-пространно /.

Факт е,че всички сме очаровани отново от играта на Енгин, а играта на Фарах - ех, тази Фарах - това момиче върви стремглаво към върха.

Желая и успеха който заслужава !

Момичета компания за сутрешното кафе

# 466

Добро утро в неделния ден!  newsm03

С известно закъснение (по обективни причини!) благодаря на всички, които са обърнали внимание на публикацията ми!  newsm51 Просто, реших да споделя нещо "за собствена употреба", което ми се стори интересно...
   Тануша  Heart Eyes, все още съм твърде далече от убедителна (за мене) собствена интерпретация на филмовото послание. Определено, "Bi Küçük Eylül Meselesi" трябва да се гледа поне още веднъж в оригинален формат и с професионален превод. Засега ще илюстрирам впечатленията си с някои мисли на момичетата, които много ми харесаха и напълно съвпадат с мнението ми.
    Съгласна съм с коментара на Дилеми  Heart Eyes:

"Прочетох много и различни мнения. И в почти всяко има нещо вярно. Според мен всеки "вижда" и тълкува филма според собственотото си светоусещане и житейски опит, според собствените си пропуснати или "хванати" и изживени мигове, според собствените си изживени или не любови, щастливи или нещастни мигове...  "

И се присъединявам към казаното от Дейзи  Heart Eyes:

"... Аз обичам филми, от които научавам нещо ново, изпитвам непознати емоции, задавам си въпроси, които може би преди не съм си задавала или не съм се замисляла за тях, филми, които ми показват дори нещо познато, но през пречупен мироглед, през друга гледна точка.  Дали е щастлив финалът или не е последното нещо, което ме вълнува. Обичам филми, които дори след като съм изгледала, не ме напускат и ме карат да си задавам нови въпроси и ме провокират да мисля над тях..."

Определено, мислите ми текат в една посока с разсъжденията на Елинор  Heart Eyes а тя (убедила съм се!) разбира от добро кино. Много е оригинално метафоричното сравнение на Величка  Heart Eyes. Поздравления!   bouquet Прекрасно е, че всеки търси и открива   ...себе си в този филм. (Смятам, че такава е била и целта на Керем Дерен.) Едно е ясно - "Малкият проблем на Ейлюл" разбунва ума и душата!  Peace

Енгин Акюрек е щастливец, че е имал шанса да изиграе ролята на Текин. Тя е предизвикателство и експеримент за актьорските заложби. И сигурно е несравнимо победоносното усещане, че можеш още и още... Той напълно си го е заслужил!  newsm10

Пожелавам ви интересен и вълнуващ уикенд!  thumbsup

# 467

Магията на "ВКЕМ" в един колаж. Two Hearts

# 468
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Нека днес започнем деня със седмичното издание на "Енгинполис".

Довиждане Керим, добре дошъл Йомер
След две години чакане, краят дойде
"Мръсни пари и любов" започва на 5 март

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 08:53 от mariana51

# 469

Добро утро!

# 470

Мисля си дали ще ни пуснат още един трейлър за „Kara Para Aşk”, или ще стартират направо  newsm78

# 471

Добро утро мили момичета!              

Здравейте ранобудни Марта, Ангела, Марианка, Аурелия!

Дано приказката  продължи и получим и  днес нови и хубави изненади.

Аз още съм под въздействието на МСП.

Желая на всички лек и успешен ден!            

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 09:42 от komet

# 472
  • Пловдив

От мен с любов.
...........
Марта, нищо чудно в сряда да ни зарадват с трейлър - да свикваме с новия ден на темата ни.

# 473

newsm51

Вместо добро утро!
Engin Akyurek Universal Fans Club
Comment of the Day - Fatina Khatib

/Във връзка със статията на Хинджал Улуч, публикувана по-рано/
Чудя се къде са били толкова години всички турски репортери и филмови критици? Изненадана съм, че човекът, който е написал статията, изобщо не е чувал за Енгин, който има милиони фенове в целия Близък Изток, а така също и в Източна и Централна Европа. Нима Енгин е талант, който може да бъде пренебрегнат или да остане незабелязан? Откакто го видяхме, ние се влюбихме в този невероятен актьор, дори се пристрастихме към него и творчеството му. Аз лично започнах да следя някои турски драми само заради него. Въпреки това, ние знаем, че той е харесван и ценен от работещите във филмовата индустрия и изобщо не е случайно, че Керем Дерен е избрал него измежду стотиците актьори. Освен това продуцентът Керем Чатай е работил с него по-рано, а сега работи върху нов сериал – „Мръсни пари и любов” – сериал, който се прочу още преди да е излъчен и то само заради Енгин, за когото по-рано не са чували!!!!

Скрит текст:
[Referring Hıncal Uluç’s article about “bi küçük Eylül meselesi” which was posted earlier] I wonder where have all Turkish reporters and movie critics been all these years? I'm really surprised to read that this person who wrote the article above has never heard of Engin who has millions of fans all over the Middle East and Eastern and Central Europe. Is Engin a talent that can be overlooked or un-noticed. Ever since we saw him we fell in love with this incredible actor, we have even got addicted to him and his works. I personally started following some Turkish dramas only because of him. Nevertheless, we know that he's being appreciated and evaluated by those working in the movie industry, and wasn't by accident that Kerem Deren has chosen him from among hundreds of actors. Besides, Kerem Catay the producer has worked with him before and working with him on a new series - "Kara Para Ask" nowadays, a series that has already gained fame before it is even aired, and that's it because of Engin that wasn't heard about!!!!!!

# 474

Скрит текст:
Здравейте на всички! Не съм се изгубила.Спомнете си, че още в петък ви казах, че съм свалила филма и го гледах веднага. Не писах нищо. Не можех. Дори не ви четох. Повярвайте ми, просто нямах сили.
   Мислех, че това ще бъде един приятно-тъжен филм, който ще събужда доброто и бялото в мен; сладко приспивателно. Не че не е това.
   Очаквах още интелигентен, изтънчен подход към традиционната любовна фабула, ефектно зададени екзистенциални въпроси. И не се излъгах.
   Предвкусвах безумно добра игра. Познах.
   Предварително се наслаждавах на затворените усти на дрънкачите и "големите познавачи". Насладих се двойно.
   Но ми се случи нещо повече. Някой ми бръкна в душата, извади я и я просна да съхне на слънце. Изпитах ужас от перспективата да бъда остров - отвсякъде заобиколен с чужда среда, неспособен сам да осъществи контакт, в безпомощно очакване "някой да дойде".
   Пред лицето ми най-безцеремонно поставиха огледало и ми казаха: "Гледай!" Стисках очи, но ми ги отвориха насила.
   Чудя се коя е думата. "Катарзис"? "Съ-умиране"?
   Но съм благодарна, че болезнената операция бе извършена от най-сладкия ангел с най-прекрасните очи. Това ми даде сили да понеса болката.

Скрит текст:
 Всъщност, като дойда на себе си - не знам кога - ще се опитам да кажа нещо смислено. Сега просто се държа като идиот. Извинете ме![/b][/color]
newsm51
Благодаря за споделените чувства. Аз съм за "съ-умиране"... Няма друга дума, която да описва по-добре преживяното...

# 475

Любовче  Two Hearts много ти благодаря, че споделяш и превеждаш и други мнения на фенове от форумите.

Приветствам точно този начин на споделяне от чуждите форуми- превода на мнението, оригинала и източника.
 txtloves

Изказ като "четох някъде" ... ми прилича по-скоро на моето "както си бях полегнала на диванчето в хола и телефона ми звънна някак международно  newsm47 /.

Момичета  пожелавам си и днес / по-късно през деня да мога да прочета още споделени мнения относно филма.

Сега-засега ви оставям, че имам да свърша няколко неотложни задачки.

Ако обаче въпреки заетостта ми, телефона ми звънне международно и полицейски обещавам да ви информирам веднага. Нали знаете кой ми звъни ... не мислете, че се хваля - просто само ви припомням  newsm03
newsm47

# 476
  • Пловдив

newsm51

Вместо добро утро!
Engin Akyurek Universal Fans Club
Comment of the Day - Fatina Khatib

/Във връзка със статията на Хинджал Улуч, публикувана по-рано/
Чудя се къде са били толкова години всички турски репортери и филмови критици? Изненадана съм, че човекът, който е написал статията, изобщо не е чувал за Енгин, който има милиони фенове в целия Близък Изток, а така също и в Източна и Централна Европа. Нима Енгин е талант, който може да бъде пренебрегнат или да остане незабелязан? Откакто го видяхме, ние се влюбихме в този невероятен актьор, дори се пристрастихме към него и творчеството му. Аз лично започнах да следя някои турски драми само заради него. Въпреки това, ние знаем, че той е харесван и ценен от работещите във филмовата индустрия и изобщо не е случайно, че Керем Дерен е избрал него измежду стотиците актьори. Освен това продуцентът Керем Чатай е работил с него по-рано, а сега работи върху нов сериал – „Мръсни пари и любов” – сериал, който се прочу още преди да е излъчен и то само заради Енгин, за когото по-рано не са чували!!!!

Скрит текст:
[Referring Hıncal Uluç’s article about “bi küçük Eylül meselesi” which was posted earlier] I wonder where have all Turkish reporters and movie critics been all these years? I'm really surprised to read that this person who wrote the article above has never heard of Engin who has millions of fans all over the Middle East and Eastern and Central Europe. Is Engin a talent that can be overlooked or un-noticed. Ever since we saw him we fell in love with this incredible actor, we have even got addicted to him and his works. I personally started following some Turkish dramas only because of him. Nevertheless, we know that he's being appreciated and evaluated by those working in the movie industry, and wasn't by accident that Kerem Deren has chosen him from among hundreds of actors. Besides, Kerem Catay the producer has worked with him before and working with him on a new series - "Kara Para Ask" nowadays, a series that has already gained fame before it is even aired, and that's it because of Engin that wasn't heard about!!!!!!

Благодаря ти Любов.
И докато си подреждам неделния ден, едни мисли ми се въртят. Невъзможно е този критик, било пък и само филмов /може да не гледа сериали/ да не се е докоснал до творчеството на Енгин. Предвид възрастта му, би трябвало да е запознат с филма "Съдба". Ако не е забелязал Енгин - спечелил две награди за него и то точно от гилдията на филмовите дейци, то поне заради другите актьори, пък дори и само заради режисьора. Филмът е бил представян и на фестивала им "Златен портокал". Та в този ред на мисли - по-скоро приемам за извинение от негова страна, че до момента лично той не е писал за Енгин. Въпреки прекрасните думи казани по негов адрес, аз казвам "срам за майстора" - критика де.... Но феновете забелязват всичко - сигурно са му изпратили някое пиперливо мейлче.

# 477
Добро утро, поздрав за всички, на които съм липсвала  Hug
Радвам се много, че има толкова интересни публикации.
Ангела, специални благодарности за твоите преводи и анализи!  Hug Ако перифразирам Дейзи, - обичам постове, от които научавам нещо ново................................... Simple Smile

titi2 - добре дошла и не бързай да се отчайваш.  Simple Smile Беше ясно, че призивът ти няма да бъде чут, но за мен беше голяма приятна изненада, благодаря ти!

Страхувам се да гледам 'Малкият проблем на Ейлюл" явно е труден и тежък филм. Ще изчакам да дойде при нас с превод и добро качество, за да не остане половината от филма недовидян.

Клио, поздравления за добрия усет, познала си много неща!
Мисля си, кое е това неуловимо нещо във външността на Текин, което само от снимки, ни накара да  предполагаме, че е аутист или призрак? Виждахме го отнесен, нереален...
Били сме на прав път. А Енгин отново е показал добър професионализъм и голям талант.

# 478

Добро утро.
Благодаря отново за всичко, момичета.

# 479
  • Пловдив

Ей, хубаво ни е момчето - хубава ни е и темата. Енгин заслужава това внимание и цялата ни любов.

Общи условия

Активация на акаунт