Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 737
  • 723
  •   1
Отговори
# 480

Скрит текст:
Скрит текст:
newsm51

Вместо добро утро!
Engin Akyurek Universal Fans Club
Comment of the Day - Fatina Khatib

/Във връзка със статията на Хинджал Улуч, публикувана по-рано/
Чудя се къде са били толкова години всички турски репортери и филмови критици? Изненадана съм, че човекът, който е написал статията, изобщо не е чувал за Енгин, който има милиони фенове в целия Близък Изток, а така също и в Източна и Централна Европа. Нима Енгин е талант, който може да бъде пренебрегнат или да остане незабелязан? Откакто го видяхме, ние се влюбихме в този невероятен актьор, дори се пристрастихме към него и творчеството му. Аз лично започнах да следя някои турски драми само заради него. Въпреки това, ние знаем, че той е харесван и ценен от работещите във филмовата индустрия и изобщо не е случайно, че Керем Дерен е избрал него измежду стотиците актьори. Освен това продуцентът Керем Чатай е работил с него по-рано, а сега работи върху нов сериал – „Мръсни пари и любов” – сериал, който се прочу още преди да е излъчен и то само заради Енгин, за когото по-рано не са чували!!!!

Скрит текст:
[Referring Hıncal Uluç’s article about “bi küçük Eylül meselesi” which was posted earlier] I wonder where have all Turkish reporters and movie critics been all these years? I'm really surprised to read that this person who wrote the article above has never heard of Engin who has millions of fans all over the Middle East and Eastern and Central Europe. Is Engin a talent that can be overlooked or un-noticed. Ever since we saw him we fell in love with this incredible actor, we have even got addicted to him and his works. I personally started following some Turkish dramas only because of him. Nevertheless, we know that he's being appreciated and evaluated by those working in the movie industry, and wasn't by accident that Kerem Deren has chosen him from among hundreds of actors. Besides, Kerem Catay the producer has worked with him before and working with him on a new series - "Kara Para Ask" nowadays, a series that has already gained fame before it is even aired, and that's it because of Engin that wasn't heard about!!!!!!
[/spoiler]
Благодаря ти Любов.
И докато си подреждам неделния ден, едни мисли ми се въртят. Невъзможно е този критик, било пък и само филмов /може да не гледа сериали/ да не се е докоснал до творчеството на Енгин. Предвид възрастта му, би трябвало да е запознат с филма "Съдба". Ако не е забелязал Енгин - спечелил две награди за него и то точно от гилдията на филмовите дейци, то поне заради другите актьори, пък дори и само заради режисьора. Филмът е бил представян и на фестивала им "Златен портокал". Та в този ред на мисли - по-скоро приемам за извинение от негова страна, че до момента лично той не е писал за Енгин. Въпреки прекрасните думи казани по негов адрес, аз казвам "срам за майстора" - критика де.... Но феновете забелязват всичко - сигурно са му изпратили някое пиперливо мейлче.

Мариянче, не смея да се изказвам за гилдията на филмовите критици в Турция/глупост е да се мисли, че няма такава/, но фактът е на лице: сега откриват Енгин и то в игралния филм. Явно и при комшиите на сериалите се гледа с пренебрежение и се приема априори, че са поръчкови, на границата между комерсиалното и изкуството, предвид зрителската аудитория, към която са насочени. От „Съдба” е изтекла много вода, „Облакът” също е минал незабелязано,  всички знаем каква беше съдбата на „КВФ”, а и там образът на Керим не беше кой знае какво, нищо, че Енгин пак го изигра блестящо. Но и се оттегли, в личен план той му донесе само негативи. Истинско щастие е, че Керем Дерен го е забелязал, но основната причина е, че между тях има нещо много общо: и той е в разкрачен стоеж между игралното кино/всеки истински творец мечтае за това/ и сериалите. Не виждаш ли, че и него сега го откриват. Моментът явно е преломен и за двамата.
Засега обаче отзивите са възторжени…Какво по-хубаво от това, при положение, че мненията на сериозната критика и зрителска аудитория рядко се покриват…

# 481
  • Пловдив

Еркан Джан в образа на Таййар, който ще пресъздаде в "Мръсни пари и любов".
Скрит текст:
ERKAN CAN EKRANLARA KARA PARA AŞK'TA CANLANDIRACAĞI TAYYAR KARAKTERİYLE GERİ DÖNÜYOR!

Еркан Джан и Туба Бюйюкюстюн, ще имат много сцени с разговори.
Скрит текст:
TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE ERKAN CAN'IN ÇOK KONUŞULACAK SAHNELERİ OLACAK

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 11:57 от mariana51

# 482

И още. Явно Елиф ще има голямо доверие на този човек...

# 483

Да споделя още едно мнение от Универсала...
Anastasia Georgiadou:
"Хубава снимка на Керим, прекрасен пример за говоряща снимка на актьора, за когото не са чували и който ни кара да затаим дъх от благоговение, без да си отвори устата…"

Скрит текст:
Nice picture of Kerim,a very nice example of a talking picture,of the unheard-of actor ,who makes people stand in awe without opening his lips.

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 12:08 от loveofmine

# 484
  • Пловдив

http://gecce.com/magazin/haber/kara-para-ask-ne-zaman-yayinlanacak

От вчера:
"Кога ще започне излъчването на "Мръсни пари и любов?"
Вече са известни датата и денят на излъчване на "Мръсни пари и любов". Ай Япъм обявиха , че "Мръсни пари и лбов" ще стартира в сряда - 5 март от 20,00 часа по канал АТВ......"

.....................
Има галерия с трейлъра към 1 епизод и фотоснимки.

# 485
  • Пловдив
http://www.televizyondizisi.com/

"Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек ще превземат сърцата ни.
Комбинацията от двете имена, които искахме да видим още от началото на "Мръсни пари и любов".
Всички почитатели на Туба бяха приятно изненадани, че тя ще се снима в сериала. Доста отдавна, от самото начало, армията от фенове на Енгин Акюрек знаеха/предполагаха за неговото участие. Надявам се този сезон с този проект на Туба, да няма разочаровани. Въпреки, че не беше уточнена партньорката на Енгин Акюрек, снимките започнаха. С нетърпение, вълнението нараства. След решението на Туба да участва в "Мръсни пари и любо", се видя радостта в социалните медии.
Туба е известна в много държави с естествената си ослепителна красота, благородност, елегантност, с усмивки, с плач, невинност....
Енгин Акюрек с очи които говорят, може да покаже всякакви/различни чувства и с глас който влияе на зртелите. Аз наистина харесвам новия му вид. Отряза дългата си коса, но очите ми свикнаха много бързо с тази промяна. Уверено поведение, харизма, хладнокръвие - това ще добави към образа на Йомер....."

.........................
Спирам, да не сбъркам.... Големи очаквания и за двамата в новото дизи и с новите им герои.
Дано излезе превод на английски.... ще го разберем подобаващо, ако Любов ни го преведе. Оставаме в очакване.

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 13:10 от mariana51

# 486
http://www.televizyondizisi.com/

"Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек ще превземат сърцата ни.
Комбинацията от двете имена, които искахме да видим още от началото на "Мръсни пари и любов".
Всички почитатели на Туба бяха приятно изненадани, че тя ще се снима в сериала. Доста отдавна, от самото начало, армията от фенове на Енгин Акюрек знаеха/предполагаха за неговото участие. Надявам се този сезон с този проект на Туба, да няма разочаровани. Въпреки, че не беше уточнена партньорката на Енгин Акюрек, снимките започнаха. С нетърпение, вълнението нараства. След решението на Туба да участва в "Мръсни пари и любо", се видя радостта в социалните медии.
Туба е известна в много държави с естествената си ослепителна красота, благородност, елегантност, с усмивки, с плач, невинност....
Енгин Акюрек с очи които говорят, може да покаже всякакви/различни чувства и с глас който влияе на зртелите. Аз наистина харесвам новия му вид. Отряза дългата си коса, но очите ми свикнаха много бързо с тази промяна. Уверено поведение, харизма, хладнокръвие - това ще добави към образа на Йомер....."

Спирам, да не сбъркам.... Големи очаквания и за двамата в новото дизи и с новите им герои.
Дано излезе превод на английски.... ще го разберем подобаващо, ако Любов ни го преведе. Оставаме в очакване.

Благодаря за резюмето, Мариянче! Чудесни думи и за двамата...Явно всички разчитат на тези АСОВЕ в киното...Оценките са еднозначни, надеждите - големи. Да почва сериалът и да отвее конкуренцията...

# 487
Скрит текст:

Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек ще превземат сърцата ни.
Скрит текст:
Енгин Акюрек с очи които говорят, може да покаже всякакви/различни чувства и с глас който влияе на зртелите. Аз наистина харесвам новия му вид. Отряза дългата си коса, но очите ми свикнаха много бързо с тази промяна. Уверено поведение, харизма, хладнокръвие - това ще добави към образа на Йомер....."[/i]
[/b]
Hug Благодаря, Мариянче!
Радва ме, че чета това за Туба и много искам да го видя в сериала.

# 488
Мисля, че ВКЕМ трайно привлече вниманието... Продължават да коментират музиката, филма и неговите създатели...

http://fotogaleri.gazetevatan.com/galeri/32980/1/yasam

Скрит текст:
Vizyona giren “Bi Küçük Eylül Meselesi” izleyiciyi yakalarken filmden çıkan herkesi en az film kadar etkileyen bir teşekkür vardı filmin sonunda. O teşekkür bizi filmleri aratmayacak bir hikayeye götürdü. Birçok dizinin arkasında ismi olan Kerem Deren ve eşi Pınar Bulut Deren, filme ilham hikayelerini anlattı.  --- въведение в статията, че семейството е било вдъхновено за филма от  своята история...

Разбира се, публиката има сетива за подобен род филми... На журналистите май само им предстои да се изненадват от това, че зрителят е направил своите открития далеч преди тях... Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 13:29 от marytza

# 489

AureliaFelix ти защо не сподели впечатленията си от филма? Беше обещала отдавна, че ще пътуваш до Одрин, но се върна и нищо не разказа.  newsm78

Виж, Тануша без големи обещания, колко много сподели.  Simple Smile

# 490

Дали комисарят ще има четириного приятелче и в КРА?

От статията по-горе:

Скрит текст:
Kerem: Görmemize gerek yoktu. Bu zaten o kadar “işaret” ki. Bize yaşamak düştü. Eskiden hayatın merkezine kendimi koyardım. Olanlardan sonra ne kadar küçük bir parçası olduğumu gördüm. Rahatladım ve çok sevdiğim birine yaşamımda büyük bir yer açtım. İstediklerimi gerçekleştirememe telaşına düşmüşken, bugün en büyük hayalim olan film yapmayı, yine o gün yaşadığım hissi anlatarak gerçekleştirdim. Kaçırdığımı sandığım şeyleri, yaşamı somut olarak kaçırınca yeniden yakaladım. Bunlar benim hayatımın mucizeleri.

Керем обяснява какви са последствията от личното преживяване за него... Как той е имал своя втори шанс - да улови чудото на живота си - Пинар... и че това не би било възможно, ако не е преминал през смъртта - преживяване с всичките си последствия и равносметки...

Много лично... стават ми все по-симпатични като двойка... Споменават във връзка с бъдещите си проекти продуцента Timur Savcı, с който Мерал осъществява АБО...

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 13:46 от marytza

# 491

Поредната ми "играчка"  Grinning

Мариянка  Two Hearts страхотна статия, дано  всички смели очаквания на феновете се сбъднат със старта на „Kara Para Aşk”, в което съм абсолютно уверена.  Това наистина е дълго чакана екранна двойка.

Марица  Two Hearts той интересът към "ВКЕМ" няма и да стихне скоро ... което пък да стане и причина за  излизането му в чужбина.

Днес леко ме разконцентрирате, ама пък 5 минутните паузи ми действат добре.  Grinning

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 14:37 от Марта_49

# 492

Всички сме в магията на ВКЕМ... с превод, без превод, филмът освен нетрадиционен, е и силно въздействащ...

# 493

Още една снимка на част от участниците в КРА

# 494
  • Пловдив

Еркан Джан туитна:
"Снимките на "КРА", който започва скоро, продължават с пълна скорост. Следвайте/очаквайте ни...."

Общи условия

Активация на акаунт