Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 775
  • 723
  •   1
Отговори
# 495

Марианка, Любов, Марица, благодаря    

Че ни правите съпричастни към последните новини за нашия  любим актьор.

Чудесни неща пишат за новата екранна двойка. На всички очакванията са големи
и нашите разбира се. Само ще кажа, дано  прогнозите се сбъднат, защото сериала
КРА  вече "чука" на вратата.

Маричке, скоро няма да утихнат емоциите по МСП. Щом нас едно некачествено
пиратско копие, без превод ни държи будни, то какво остава за тези, които са го гледали
на голям екран и то както подобава.

Всичко, което се пише за  Енгин и партньорките му, само ме радва и викам ДАНО!

# 496
  • Пловдив

"Т: ".....Моята Ейлюл. Аз съм Тек.... Ейлюл! Ти ме познаваш по-добре от всеки друг... Не си ли спомняш?"
Хвана юмручето и в ръце.
Т: "Спомни си!!!
Е: Защо??? Защо искаш да си спомня???"
Т: "Понеже спомена "Не ти". Ейлюл!!!....""
Скрит текст:
... Eylul benim ... Tek`im ben ... Eylul ! Sen beni herkesten daha iyi tanıyorsun ... Hatırlamıyor musun ??!!
..."Elini yumruk yap" ...
... Hatırla beni !! ...
- Niye ??? Niye hatırlamamı istiyorsun ???
... Çünkü O anılar sadece "Senin Değil" Eylul !!!!! ....

# 497

Текин, Йомер... не знам за вас, но аз още не мога да се съвзема от ударната доза Енгин, която ни се налага да приемаме напоследък. Simple Smile)) Свърши двугодишния пост, както отбелязаха момичетата от Универсала в седмичното си издание, но сега направо ни предозираха... Simple Smile)) Не ми остава време да асимилирам всичко, с което ни заливат като информация. Simple Smile Изобщо не знам как ще се справям по време на онлайна...  ooooh!

# 498
  • Пловдив

Ахмет Тансу Ташанлар - актьор от "КРА", току-що туитна:

"Ще видите комисар Йомер и Елиф Денизар как се запознават/двамата си говорят, обсъждат и а, ха...."

# 499

Различни истории... Една любов... Различни лица... Един мъж...

Мдам... Нямам какво да добавя към посланието на този колаж. Simple Smile

# 500

И аз гледам тези четиримата и се питам, това един и същи човек ли е ?

За разлика от много негови колеги и колежки, които във всяка роля изглеждат еднакво
като визия / освен тоалетите/, той за  всеки нов персонаж сменя визията си.

Колко различни бяха Мустафа и Керим, а сега Текин и Йомер.

# 501
  • Пловдив

Комет, това е Енгин. Не случайно за него казват, че облича "втора кожа". Получава му се.
Чакам да се обади "международно", както казва Марта....

# 502

Ако успеете да научите онова "сплъкъм-млъкъм" и да го казвате като в скоропоговорка ... ще ви се обадят ...
Скрит текст:
smile3534

# 503

Остава си една от любимите ми промо-снимки.

# 504
  • Пловдив

http://www.mgdtv.com/anket-hangi-cift-daha-cok-yakisiyor

Анкетата "Коя двойка ви харесва повече?" си е активна.

# 505

Имам желание да споделя нещо, но ще го сложа в спойлер, да чете само,
който желае.
Скрит текст:

Днес не знам какво ми стана, но реших да се разходя из под форума и за по лесно, даже погледнах няколко профила.
          Много огорчена останах от някои съфорумки, които буквално втълпяват на другите,че в темата на Енгин не желаят успех на сериала, защото не одобряват партньорката му.
 Нещо, което е абсолютна лъжа. И продължават да употребяват, това, че другите са фон.
           Някои ги разбирам, пишат в двете теми, тяхно право и техен избор - няма нищо лошо.Други пък като Бог Шива , пишат в 5-6 теми едновременно и тях разбирам, така им харесва, но защо само тук се държат лошо, това не разбирам.
            Питам се, що за хора сме, макар и във виртуала.
            Аз например  /пак го казвам/   от сърце желая успех на сериала и ще се радвам, ако между Енгин и Туба се получи синергия или химия и станат екранна двойка на годината.
             Почти всички четат всяка дума в нашата тема, щом толкова детайлно ни обсъждат.
Аз няколко пъти съм проявявала любопитство, за да видя с какво толкова са по-хубави другите,че тук било като ябълка на раздора. Пък то какво се оказа.
             Не си спомням някога да сме коментирали други теми, докато при тях доста често се чете    "в другата тема", " в темата на Енгин"  и т.н.
 Дори считат, че в резултат на прекалените хвалебствия, ще намалим феновете на Енгин.
Дали наистина са прави?  Но, това ми дойде в повече и спрях да чета.

Не знам за Вас, но аз приемам всеки такъв, какъвто е, уважавам мнението му, дори да не го споделям и никога не бих си позволила да отида някъде и да поучавам пишещите.
Щом съм почитател на Енгин, то приемам всички негови колеги в екипа по същия начин, както приемам него. Дали ги харесвам или не, това си е мой избор и никой не може да ми каже, какво да чувствам към този или онзи, защото, то си е вътрешно усещане.

Така мисля, пък доматите са на първа страница.

[/b]

# 506

Имам желание да споделя нещо, но ще го сложа в спойлер, да чете само,
който желае.
Скрит текст:

Днес не знам какво ми стана, но реших да се разходя из под форума и за по лесно, даже погледнах няколко профила.
          Много огорчена останах от някои съфорумки, които буквално втълпяват на другите,че в темата на Енгин не желаят успех на сериала, защото не одобряват партньорката му.
 Нещо, което е абсолютна лъжа. И продължават да употребяват, това, че другите са фон.
           Някои ги разбирам, пишат в двете теми, тяхно право и техен избор - няма нищо лошо.Други пък като Бог Шива , пишат в 5-6 теми едновременно и тях разбирам, така им харесва, но защо само тук се държат лошо, това не разбирам.
            Питам се, що за хора сме, макар и във виртуала.
            Аз например  /пак го казвам/   от сърце желая успех на сериала и ще се радвам, ако между Енгин и Туба се получи синергия или химия и станат екранна двойка на годината.
             Почти всички четат всяка дума в нашата тема, щом толкова детайлно ни обсъждат.
Аз няколко пъти съм проявявала любопитство, за да видя с какво толкова са по-хубави другите,че тук било като ябълка на раздора. Пък то какво се оказа.
             Не си спомням някога да сме коментирали други теми, докато при тях доста често се чете    "в другата тема", " в темата на Енгин"  и т.н.
 Дори считат, че в резултат на прекалените хвалебствия, ще намалим феновете на Енгин.
Дали наистина са прави?  Но, това ми дойде в повече и спрях да чета.

Не знам за Вас, но аз приемам всеки такъв, какъвто е, уважавам мнението му, дори да не го споделям и никога не бих си позволила да отида някъде и да поучавам пишещите.
Щом съм почитател на Енгин, то приемам всички негови колеги в екипа по същия начин, както приемам него. Дали ги харесвам или не, това си е мой избор и никой не може да ми каже, какво да чувствам към този или онзи, защото, то си е вътрешно усещане.

Така мисля, пък доматите са на първа страница.

[/b]

Комет, благодаря за споделеното.
Скрит текст:
Знам, че ни четат и ни коментират, нали виждам на балкона. Просто при нас е интересно, хората разсъждават и имат мнение. Имат чувства. Публикуваме непрекъснато стойностни материали. А и напоследък е просто празник с Текин и Ейлюл.
И няма човек, който да не желае от все сърце успех на новата серия! Убедена съм в това.
Другото са приказки на вятъра...

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 17:32 от loveofmine

# 507

- Любов ли е?
- Щом питаш, значи не е...

Комет,  Hug изборът е личен. Simple Smile Това, което ме интересува, за този, който ме интересува, намирам тук. Ако проявя интерес към друг актьор, сценарист, музикант и пр., с който професионално са се пресекли пътищата на моя любимец, инфо в нета - бол. Е, за съжаление, повечето е на турски, но... все някак се справяме и с това затруднение. Simple Smile) Аз въпрос "любов ли е" не си задавам. Знам - любов е... Simple Smile) Останалото е бошлаф. Simple Smile

# 508

Момичета,здравейте!Тези дни много ми липсвате,но нямах никакво време,понеже дечицата ми минаха на проверка.А  в такива моменти зарязвам всичко и се чудя какво да им приготвя.
Комет,ако си щадиш нервите не надничай по чуждите къщи.Ние не се занимаваме с клюки и не обременяваме съзнанието си с лоши мисли. Това,което ме вълнува  и вдъхновява е единствено и само Енгин-Керим-Булут-Текин-Йомер.
Днес ви подарявам поредния израз на моето вдъхновение.

# 509
Миле,  Hug Hug Hug

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p--RDmG8P98

Страхотно! Благодаря ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт