Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 764
  • 723
  •   1
Отговори
# 510

Момичета,здравейте!Тези дни много ми липсвате,но нямах никакво време,понеже дечицата ми минаха на проверка.А  в такива моменти зарязвам всичко и се чудя какво да им приготвя.
Комет,ако си щадиш нервите не надничай по чуждите къщи.Ние не се занимаваме с клюки и не обременяваме съзнанието си с лоши мисли. Това,което ме вълнува  и вдъхновява е единствено и само Енгин-Керим-Булут-Текин-Йомер.
Днес ви подарявам поредния израз на моето вдъхновение.
newsm51
Нааааайс... Приятна наслада в късния следобед... Благодаря...

# 511

Милка,

Те другите живеят в няколко къщи едновременно, ти, че съм надникнала.........

Знам, че любопитството не винаги е полезно, но си мисля, че е хубаво да имаш
реална представа къде се намираш.

А , за клипа поздравления, получаваш аплодисменти.      

# 512
 Комет, това което искам да кажа, е че там няма да се чувстваш комфортно. Трябва да държим на реномето си.Няма да се даваме. Имаме си стандарт и качество на мислене и разсъждения,които нямат нищо общо с плюенето и  трябва да се придържаме към него.
 сеhttps://cdn.bg-mamma.com/8VAo/2d597ac4.jpg

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 19:18 от milkaradeva

# 513

Имам желание да споделя нещо, но ще го сложа в спойлер, да чете само,
който желае.
Скрит текст:

Днес не знам какво ми стана, но реших да се разходя из под форума и за по лесно, даже погледнах няколко профила.
          Много огорчена останах от някои съфорумки, които буквално втълпяват на другите,че в темата на Енгин не желаят успех на сериала, защото не одобряват партньорката му.
 Нещо, което е абсолютна лъжа. И продължават да употребяват, това, че другите са фон.
           Някои ги разбирам, пишат в двете теми, тяхно право и техен избор - няма нищо лошо.Други пък като Бог Шива , пишат в 5-6 теми едновременно и тях разбирам, така им харесва, но защо само тук се държат лошо, това не разбирам.
            Питам се, що за хора сме, макар и във виртуала.
            Аз например  /пак го казвам/   от сърце желая успех на сериала и ще се радвам, ако между Енгин и Туба се получи синергия или химия и станат екранна двойка на годината.
             Почти всички четат всяка дума в нашата тема, щом толкова детайлно ни обсъждат.
Аз няколко пъти съм проявявала любопитство, за да видя с какво толкова са по-хубави другите,че тук било като ябълка на раздора. Пък то какво се оказа.
             Не си спомням някога да сме коментирали други теми, докато при тях доста често се чете    "в другата тема", " в темата на Енгин"  и т.н.
 Дори считат, че в резултат на прекалените хвалебствия, ще намалим феновете на Енгин.
Дали наистина са прави?  Но, това ми дойде в повече и спрях да чета.

Не знам за Вас, но аз приемам всеки такъв, какъвто е, уважавам мнението му, дори да не го споделям и никога не бих си позволила да отида някъде и да поучавам пишещите.
Щом съм почитател на Енгин, то приемам всички негови колеги в екипа по същия начин, както приемам него. Дали ги харесвам или не, това си е мой избор и никой не може да ми каже, какво да чувствам към този или онзи, защото, то си е вътрешно усещане.

Така мисля, пък доматите са на първа страница.

Комет  Two Hearts разбирам огорчението ти и го споделям, защото ти си прочела само "връхчето" на  айсберга, докато аз "притежавам" почти целия айсберг на ЛС. Чакам да си го събера и тогава ще реша окончателно какво да го правя. Може да го "изпратя" с препоръчана поща някому. Зависи какво ще прочета в звездния си хороскоп.

Но най-добре е  човек да не обръща внимание на подобни ... "драсканици". 

По-деликатният Керим Ългаз ще пръсне "чар и харизма" и ще ароматизира против ...

Виж по-директният Мустафа Булут би направил направо  това ...

# 514

Комет
Скрит текст:
Там,където има мед ,има и насекоми !  bouquet

# 515
  • Пловдив

Малко радост за очите.
...............
Комет, всичко се знае, всичко се чете - има какво. Това трябва да ни радва. Така както Енгин вдига летвата, и ние като него.

# 516

Ето това се казва приятна изненада и то много приятна.

Точно за  такива моменти си струва човек да бъде горд от това, че е част от тази тема и ,че познава дори и виртуално такива хора.

Милка  txtloves  браво момиче ! Успя ! Постигна още една своя мечта !

# 517
  • София
 Здравейте! wavey

Много ми хареса тожи колаж, затова го слагам пак. Колкото повече, толкова повече...

Комет, Hug Скоро ще има много друг материал за дискусии, страстите ще се успокоят.   Joy Joy Joy

# 518
Здравейте прекрасна компания!!!!

Само да споделя : снощи изгледах  филма / но нямах възможност
до сега да пиша Embarassed/ . Видът ми по време на гледане бе  smile3518 smile3545 newsm45 smile3545 smile3545

На този етап имам една нагласа, но знам, че с превода всичко ще си дойде по места,
и  въпреки всичко - не мога да не отразя блестящата игра  и на двамата
Енгин и Фарах. Невероятни! На моменти онемявах -  сцената, когато го учеше
да плува и др. Наистина всичко ми е объркано и не мога да си събера мислите.
Днес цял ден се занимавам с разсъждения по филма и стигнах до извода, че
се въртя в един кръг.

Наистина ще си отговоря и на многото си въпроси, след като го изгледам с превод!

Преди малко влязох в темата  и първото, което видях, бе новият клип на
 milkaradeva  newsm51 Прекрасен, продължавай Peace Peace

# 519

Съмнявам се да се успокоят, Дилеми... особено ако се провежда наистина дискусия, а не само вдигане на палец за всичко видяно. Но кучето си лае, керванът си върви... откакто свят светува. Wink)) Що се отнася до вдигането на летвата... не я вдигаме ние... ние само отчитаме и аплодираме поредния рекорд на любимеца си. Simple Smile

# 520
# 521
# 522
# 523

С помощ от приятел. Simple Smile  Heart Eyes

Оказа се, че все пак заглавието не може да се превде еднозначно... това наистина е и история и въпрос и проблем... мъничък... Wink за Ейлюл...

# 524

Ех,  момичета,

Благодаря за полезните съвети, за разбирането, за топлите думи в темата и на лични.

Щастлива съм, че съм сред вас.

Скрит текст:
[/b]

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 19:05 от komet

Общи условия

Активация на акаунт